Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real antwoordt sensationeel op transfer Coutinho

Laatste update:
/
Emil Riis Jakobsen maakt het seizoen waarschijnlijk af bij VVV-Venlo. De spits wordt gehuurd van Derby County en heeft al afscheid genomen van zijn ploeggenoten. (Voetbalzone)
/
Valencia en Arsenal hebben een overeenkomst bereikt over een overstap van Francis Coquelin. De Franse middenvelder onderging woensdag de medische keuring bij de Spaanse topclub. (RMC)
/
Real Madrid heeft Mohamed Salah van Liverpool in het vizier. De Egyptenaar moet het Madrileense antwoord zijn op de transfer van Philippe Coutinho naar rivaal Barcelona. (AS)
/
Huddersfield Town staat op het punt om Alex Pritchard binnen te hengelen. De middenvelder komt over van Norwich City en moet circa dertien miljoen euro kosten. (The Sun)
/
Clubs die Thomas Lemar in januari of komende zomer los willen weken bij AS Monaco, moeten diep in de buidel tasten. De Monegasken zullen pas bij een bod van honderd miljoen serieus gaan luisteren naar de aanbieding. (Daily Mirror)
/
Southampton hoopt Nicolás Gaitán voor een bedrag van 21 miljoen euro over te kunnen nemen van Atlético Madrid. The Saints ondervinden concurrentie van Everton, Watford, Crystal Palace en FC Porto. (Daily Mirror)
Denk jij dat Mohamed Salah deze maand naar Real Madrid gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie gelooft dit nu? Liverpool gaat niet overstag gaan of je mag ver boven de absolute hoofdsom (200m +) aftikken.

10 januari 2018 om 21:15

Ik had als Real zijnde gewoon Alexis proberen te halen, goedkoop alternatief die nog paar jaar op top niveau mee kan, daarna opvolger halen voor zowel Ronaldo als Benzema

Hahahaha! Mooie grap dit. Deze maand vertrekt er sowieso geen sterspeler meer van Liverpool. Als ze van de zomer terug komen mogen ze als nog 200+ miljoen betalen.

Ik zie het eigenlijk helemaal niet zitten in Salah. Hij is 25 jaar en hoewel hij meestal goede periodes heeft gehad op zijn Chelsea tijd na vind ik dit het eerste seizoen waarin hij aantoont het niveau van een club als Madrid aan te kunnen. Dus nee dankje, een te groot risico en zo indrukwekkend vind ik hem niet. Al helemaal niet voor meer dan 100 miljoen.

Arm Liverpool overigens mocht dit waar zijn

10 januari 2018 om 21:45

25 jaar... wil je nu beweren dat ie oud wordt en er geen rek meer in zit? Hij is net zo oud als Coutinho. Zijn beste jaren moeten nog komen (tussen 26 en 30)

10 januari 2018 om 23:37

Dat zeg ik toch helemaal niet? Ik zeg alleen dat hij ondertussen al een tijdje meeloopt en dat dit het eerste halve seizoen is waarin ik kan zien dat hij het absolute topniveau misschien voor lange tijd aankan. Dat vind ik veel te weinig om overtuigd te raken

10 januari 2018 om 21:46

Heb echt een voorgevoel dat Salah gaat floppen bij Real Madrid. Maar het is slechts speculatie

10 januari 2018 om 21:55

Eerder rijk dan arm😏

10 januari 2018 om 22:18

Zijn fabeltjes. Salah met een dik contract dus veel te duur en zeker in deze tijd met alle gekke prijzen en Real heeft Asensio tevreden te houden aangezien die wilt spelen en niet altijd erin staat.

Ezel stoot zichzelf niet twee keer aan dezelfde steen. Of geldt dat niet voor Madrid??

Met Bale haalde Madrid al een renpaard. Iemand die vooral ruimte achter de laatste linie moet hebben om uit te kunnen blinken. In de combinatie en kleine ruimtes heb je helemaal niets aan hem. Laat Madrid nu tegen alle ploegen in Spanje (behalve Barca en Atletico) praktisch 90 minuten op de helft van de tegenstander spelen. Salah is praktisch een kopie van Bale. Extreem snel en zeer gevaarlijk in de couter. Geen speler met een fijne techniek die Madrid juist nodig heeft. Een creatieveling die BBC weer in 4K kan laten shinen.

11 januari 2018 om 00:11

Vind bale mits fit wel een klasse beter dan Salah.

11 januari 2018 om 01:31

Je verdient een reward voor de stomste opmerking van de dag.. Hoe kan je die 2 nou vergelijken.. een krachtmens als bale en een tovenaar als salah.. Neem er nog 1!

11 januari 2018 om 07:11

Beiden spelen als rechtsbuiten, dus ik snap niet wat je bedoelt met een stomme vergelijking? Het is niet dat ik een keeper vergelijk met een aanvaller. Volgens jou mag ik Salah dus enkel vergelijken met linksvoetige buiten spelers die even lang zijn en evenveel wegen? Zet die Liverpool-bril nou eens af

Ha ha wat een lachwekkende reacties...
Doe geen moeite,salah gaat nergens heen!

10 januari 2018 om 22:45

Dat lijkt me ook niet nee. Eigenlijk hoort dit niet in de wandelgangen, maar in de fabeltjeskrant. Misschien als Real het transferrecord breekt, maar dat lijkt me ook een fabeltje

10 januari 2018 om 23:14

Gewoon ruilen voor Bale; ben ik zwaar tevreden als Madridista

Salah zit net bij Liverpool. Onzinbericht dit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren