Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ramselaar wil weg bij FC Utrecht en spreekt voorkeursbestemming uit

Laatste update:

Bart Ramselaar heeft de wens om na het lopende seizoen een transfer naar het buitenland te maken, zo laat hij weten in gesprek met Voetbal International. De 25-jarige middenvelder van FC Utrecht benadrukt dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging om nieuwe ervaringen op te doen. Ramselaar heeft in Utrecht nog een contract tot 2023, waardoor de club hem deze zomer moet verkopen om een transfervrij vertrek te voorkomen.

Ramselaar is sinds 2019 bezig aan zijn tweede periode bij de Domstedelingen, nadat hij er eerder actief was van 2010 tot 2016. In het laatstgenoemde jaar maakte Ramselaar voor ruim vier miljoen euro de stap naar PSV, maar de geboren Amersfoorter werd nooit onomstreden in Eindhoven. Voor een nieuwe stap zou Ramselaar graag naar het buitenland willen vertrekken. “Ik heb altijd al een sterke buitenlandse droom gehad”, is hij open over zijn wensen.

In de winterse transferperiode wilde Millwall Ramselaar aantrekken, maar de club uit Engeland kwam er niet uit met FC Utrecht. Aankomende zomer lijkt een van de laatste kansen voor FC Utrecht om nog iets te verdienen aan de aanvallende middenvelder. “Deze zomer gaan er een paar spelers waarschijnlijk transfervrij de deur uit. Dat wil de clubleiding een tweede keer natuurlijk voorkomen”, legt Ramselaar uit. “Op dit moment vertegenwoordig ik nog een zekere transferwaarde, mede door mijn goede seizoen. Voor FC Utrecht is het dus een goed moment om me te verkopen. Zelf ben ik 25 jaar en ambitieus.” Ramselaar scoorde dit seizoen 9 keer in 26 Eredivisie-duels, met afstand zijn hoogste seizoensproductie ooit.

Afgelopen winter werd ook een Chinese club concreet voor Ramselaar, maar dat avontuur zag het jeugdproduct van FC Utrecht niet zitten. “Natuurlijk zijn er aanbiedingen waarvan je denkt: die kan ik echt niet weigeren. Ik schrok wel even toen ik de bedragen zag, daar zal ik niet over liegen. Toch is het niet mijn intentie om nu naar zo'n competitie te gaan”, weidt hij uit. Ramselaar prefereert een stap naar een topcompetitie in Europa. “Of dat nu Spanje is, Italië, Engeland, Frankrijk, Duitsland of België. Dat is waar ik op hoop. Een subtopper in een mooie competitie of de top zes van België. Gewoon iets nieuws. Ik wil ook wel een keer een andere competitie ontdekken, in andere stadions spelen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien een vreemde gedachte, maar is Feyenoord niets voor Ramselaar?

27 april 2022 om 18:09

Hij wil naar het buitenland. Bij PSV is het niet gelukt, bij Utrecht heeft ie een goed seizoen maar het lijkt er niet op dat zijn plafond nog omhoog kan. Zou ik als Feyenoord dus geen geld in steken.

27 april 2022 om 18:34

Tja, ik wil ook zo veel, maar de vraag is of het realistisch is. Bij Dessers dachten we ook bij iedere club dat het zijn plafond was, maar iedere keer bleef hij ons verbazen.

27 april 2022 om 19:47

Nee hoor, niet iedere keer…

27 april 2022 om 22:54

Of het realistisch is weet ik niet, maar dat is wat anders. Ik reageerde op je vraag of hij wat voor Feyenoord is, en daar zou ik dus "nee" op zeggen.

27 april 2022 om 18:31

Dat is geen vreemde gedachte. Dat is de standaard gedachte bij elke beetje redelijke (goedkope) speler bij een subtopper. Feyenoord heeft geen geld en dus Feyenoord maar daar voor gaan. Vervolgens komt Feyenoord nooit meer de subtop uit.

27 april 2022 om 18:37

Als je niet de begroting van een Ajax of PSV hebt moet je slim zijn. Dat betekent goedkoop redelijke spelers als een Ramselaar halen. En voor de rest goed scouten om wat echt goede talenten als een Sinisterra te vinden. Je bent geen Ajax of PSV. Je kan niet 11 van dat soort spelers bekostigen. Dan is een Ramselaar soms gewoon genoeg.

27 april 2022 om 18:43

Ja af en toe gaat dat redelijk maar over het algemeen haken ze allemaal af. Zie Vejinovic, Larsson, Diemers, Ayoub, Tapia, Hahn. En daarnaast twijfelgevallen als Linssen, Botthegin en Jan Arie vd Heijden. Goedkoop is bij Feyenoord helaas vaak duurkoop.

27 april 2022 om 20:49

Feyenoord heeft letterlijk vrijwel dezelfde begroting als Feyenoord. Het is echter wachten tot meer kapitaal beschikbaar komt voor Feyenoord. Daar is deze zomer een mooi startschot voor.

27 april 2022 om 20:24

Hmm ik snap je gedachte, maar is "zelfs" voor Feyenoord toch niet goed genoeg.

Feyenoord haalde Ayoub elke jaren terug bij Utrecht vandaag, die was toch wat bepalender voor Utrecht dan Ramselaar dacht ik en die redde het ook niet.

Ik denk dat Utrecht het niveau is van Ramselaar en niet hoger.

27 april 2022 om 23:10

Denk dat hij wat salaris eerst moet inleveren.

Club Brugge ofzo is wel iets voor Ramselaar.

27 april 2022 om 18:18

Technisch gesproken het buitenland en hij heeft zelf de top-6 van België aan als mogelijke bestemming. Maar toch denk ik bij het buitenland aan wat anders dan België, ook al klopt dat niet. Ik zou toch liever naar wat totaal anders gaan dan min of meer hetzelfde. Of het niveau moet veel hoger zijn zoals Duitsland. Ben benieuwd waar hij heen zal gaan.

27 april 2022 om 18:22

Atalanta misschien dan? zitten ook al wat Nederlanders.

27 april 2022 om 18:36

Nouja, als Ramselaar het niveau PSV niet aan kan, dan lijkt mij dat hij het niveau Atalanta helemaal niet aan kan. Ik schat Atalanta toch wel flink hoger in dan PSV momenteel. Ik denk zelf wel dat het Duitse voetbal prima bij hem past, een club als Mainz of Augsburg zou hij prima meekunnen. Twee prachtige clubs.

27 april 2022 om 19:27

Nou bij Atalanta kan een de roon ook gewoon mee dus wrm Ramselaar niet.

27 april 2022 om 19:31

Tussen De Roon en Ramselaar zit wel verschil hoor. Als hij zo goed was wou PSV hem wel terug

27 april 2022 om 20:16

Meen je dit? Jij schat Atalanta lager in dan PSV. Of je hebt niet zo n zicht op het spelletje of je kan je PSV brilletje niet afzetten.

Ramselaar kon bij PSV niet mee en is niet bepaald gegroeit de laatste jaren bij Utrecht.

Misschien iets voor Palermo? om ze weer richting de serie a te kunnen krijgen.

27 april 2022 om 19:01

Alsof Ramselaar in de Serie C wilt voetballen.

27 april 2022 om 19:06

Gaan wel naar B volgend seizoen.
Maar of ze dan meteen in de top kunnen spelen, dat denk ik niet.
Met een beetje pech dalen Genoa en Sampdoria af.

27 april 2022 om 19:52

Palermo moet toch gewoon play offs spelen ? Dus dat ze promoveren is nog helemaal niet zeker. Bari is kampioen geworden in de Serie C groep C dus en Palermo staat 3e.

27 april 2022 om 20:21

Zou echt een drama zijn voor Genua als en Samp en Genoa degraderen.

27 april 2022 om 20:47

Je hebt gelijk. Nav jouw bericht ff de stand bekeken 😁Terwijl serie c groep c echt mijn lievelingscompetitie is.Ieder weekend de een na de andere derby met ouderwets italiaanse tifosi/ultras. Echt een aanrader!



Goed dat hij aangeeft echt voor de ervaring en het het avontuur naar buitenland te willen en niet puur voor de centen.

Bij Utrecht vind ik 'm zeker een van de betere spelers, maar ik denk wel dat dat ook gelijk zijn plafond is qua niveau. Elke stap omhoog is net te veel en blinkt hij niet meer uit heb ik het idee.



Leuke speler voor Union, Gent of AA Gent. Is denk ik voor 1,5-2 miljoen op te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren