Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rabona-assist bij sc Heerenveen: ‘Ik dacht dat hij alles zou afscheuren’

Laatste update:

SC Heerenveen won zondagmiddag met 1-2 van FC Utrecht en het mooiste doelpunt werd gemaakt door Sam Larsson. De Zweed schoot na 55 minuten, na een geweldige rabona-assist van Joey van den Berg, de 0-2 tegen de touwen. “Met rechts ben ik niet zo best, dus probeerde ik het maar zo”, zei Van den Berg na afloop tegen FOX Sports.

/

“En dan moet je een beetje geluk hebben dat er iemand tegenaan loopt. Ik sta niet op deze manier twintig ballen te schieten, maar ik probeer het weleens tijdens de training”, aldus Van den Berg. Trainer Dwight Lodeweges moest lachen om het hoogstandje van de 28-jarige middenvelder: “Ik dacht dat hij alles zou afscheuren bij die voorzet.”

De coach was overigens niet geheel tevreden over het spel van zijn ploeg: “We kunnen beter, het eerste half uur was slecht. Zo makkelijk ging het dus allemaal niet, maar ik ben natuurlijk wel heel erg blij met de overwinning. Dit zijn drie belangrijke punten in een uitwedstrijd tegen een concurrent.”

Denk jij dat sc Heerenveen in het linkerrijtje eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doet me denken aan die voorzet van Suarez met Ajax een paar jaar geleden

18 januari 2015 om 19:50

Of aan de assist van Leonardo op Gyan bij Feyenoord - RBC nog meer jaar geleden

18 januari 2015 om 20:01

dat was op de achterlijn niet? toen stond er nog wat moois te wachten

18 januari 2015 om 20:08

Deed Suarez ook al eens bij Groningen toen Nevland hem inkopte

18 januari 2015 om 23:11

Of de assist van Hazard op Torres vorig jaar/ assist Di Maria op CR7 vorig jaaf

Als ik eerlijk ben, dan had ik niet verwacht dat Joey van den Berg 'n rabona zou kunnen.

Tenminste, op mij kwam hij al die tijd niet over als een technische speler die dit soort dingen kon. Ik zag hem meer als een speler die het meer van zijn harde werken moest hebben, maar blijkbaar is hij technisch dus ook prima in orde.

18 januari 2015 om 19:46

Ach ja, ik kan ook een rabona, krijg die bal ook een behoorlijk eind ook. Speel derde klasse. Is het werkelijk zo bijzonder dat een prof dat kan? Dat het nu in deze setting gedaan wordt is wel bijzonder natuurlijk maar de rabona moet iedere prof op zich wel kunnen. Die gasten trainen de hele week...

18 januari 2015 om 19:58

Veel mensen zien niet hoe technisch van der berg werkelijk is. Kijk een hele wedstrijd naar hem en je ziet hoeveel techniek die man heeft, onze belangrijkste speler dit seizoen met uth.

18 januari 2015 om 20:56

Ik herinner me een oefenduel of benefiet wedstrijd of iets in die geest van Ajax waar Frank de Boer ook een fantastisch doelpunt maakt waar hij van te voren ook een heerlijke actie in huis heeft, verwacht je ook niet echt van hem, ik bedoel dat hij niet de grootste technicus was.

https://www.youtube.com/watch?v=4c8klztcr8a

Vanaf 48 seconde

18 januari 2015 om 22:32

Vorig jaar gaf hij in de wedstrijd tegen az ook een panna door op snelheid de bal achter de standbeen langs te raken. Hij kan wel het een en ander.

Een held deze man zou weleens een biertje met een willen doen

18 januari 2015 om 21:05

Da's geen probleem, dat lust ie wel

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik hem zag, wat een goal, echt belachelijk! Eerst dat heerlijke passje van Uth, dan deze bizarre voorzet en ook nog eens lekker afgemaakt. Chapeau!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren