Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Qua karakters zijn ze nu minder dan in andere jaren'

Laatste update:
/

Definitief is het nog niet, maar de kans dat SC Cambuur na dit weekend niet gedegradeerd is, is bijzonder klein. Doelman Leonard Nienhuis wijt dat onder meer aan de huurlingen, die volgens hem te weinig hebben gebracht.

“Qua karakters zijn ze minder dan in andere jaren. Als huurling moet je de instelling hebben om er bovenuit te steken. Dat heb ik dit seizoen wel een beetje gemist”, zegt de sluitpost in Trouw. “Je wordt niet voor niets verhuurd. Als je verhuurd wordt, ben je bij je club te min of gunnen ze je een verhuur om aan spelen toe te komen.”

Ook verwijt hij het bestuur van Cambuur dat clubtopscorer Bartholomew Ogbeche in de winterstop werd verkocht aan concurrent Willem II. “Het liep al niet lekker en dan verlies je ook nog je topscorer, iemand die uit het niets een doelpunt kan maken”, aldus Nienhuis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien moet je ook eens in de spiegel kijken voordat je dit soort domme opmerkingen maakt ?
Zelf is hij allerminst een hoogvlieger en dat verwijt aan het bestuur dat ze Ogbeche naar Willem II lieten vertrekken is natuurlijk helemaal lachwekkend. Als die club de vastgelegde transfersom wil betalen, dan heeft dat bestuur geen poort meer om op te staan. Dan is het alleen Ogbeche zelf kwalijk te nemen dat hij in dat geval kiest voor Willem II i.p.v. Cambuur.

1 mei 2016 om 09:40

Ik wilde hetzelfde zeggen betreft dommigheid en die spiegel.... Wat een slappe hap zeg.
Een beetje de huurlingen de schuld geven die er niet voldoende bovenuit staken?? Haha juist de vaste krachten zoals jij Nienhuis, moeten ervoor zorgen dat een team niet degradeert. Dit is gewoon een stoot onder de gordel vind ik.

Neem zelf verantwoordelijkheid en kijk wat je zelf beter had kunnen doen en wat betreft oordelen over ander... Hou beter je mond en laat dat de trainer doen of hou het binnenshuis.

1 mei 2016 om 09:46

Natuurlijk klopt het dat hijzelf ook geen topseizoen draait maar dat wil nog niet zeggen dat zijn opmerkingen dom zijn. Hij heeft gewoon een punt wat betreft de huurlingen. En wat betreft ogbeche, als hij inderdaad een vastgelegde transfersom had dan hadden ze bij cambuur inderdaad geen keus.

1 mei 2016 om 09:59

Nienhuis mag best kritisch zijn, al kan ie er zelf geen pepernoot van. Zelf weet hij ook vast wel dat hij maximaal subtop Jupiler League-niveau is. Hij had gewoon gehoopt dat die huurlingen de kar konden trekken, zoals een Rusnak ooit deed.

1 mei 2016 om 11:49

Is die nienhuis zo slecht dan? Heb toch meerdere wedstrijden gezien waar hij cambuur op de been hield met een aantal zeer sterke reddingen. Zal mijn visie over deze keeper wel niet goed zijn denk ik.

1 mei 2016 om 12:06

Ik vind het zelf niet een hele goede keeper. Heeft heus zijn goede momenten gehad, zeker na de winter. Maar overall, mwoah. Volgend jaar kan hij mooi op niveau keepen, in de JL.

1 mei 2016 om 10:36

Oh wie denk je dat er voor dit contract gezorgd heeft met die matige clausule? Volgens mij het bestuur... Ze hadden er al lang iets aan moeten doen om dit te voorkomen. Met Obeche denk ik dat ze de dans hadden kunnen ontspringen.

1 mei 2016 om 11:23

als je tegen degradatie vecht en je huurt Laksman.
Dan zegt dat genoeg over de TD.

1 mei 2016 om 11:43

Had jij op dat moment een betere optie dan? Een Leeuwin en Reijnen zijn bij Cambuur ook opgeleefd.

1 mei 2016 om 12:26

Lachman wordt nu juist beter, hij had gewoon te lang stilgestaan. Met wedstrijdritme een aanwinst voor elke rechterrijtje club.

1 mei 2016 om 12:55

Er is gewoonweg teveel kwaliteit vertrokken en tekort kwaliteit daarvoor aangetrokken. Zo simpel is dat. Veel transfers zagen er mooi uit maar puntje bij paaltje kwam het er niet uit. Zoals Berisha en nog wat andere jongens.

Behalve de huurlingen waren het ook de aankopen..

Het contrast met voorgaande seizoenen was simpelweg veel te groot. Toen stond er echt wel wat. Met de verkoop van Ogbeche heeft men eigenlijk het doodvonnis getekend, dat was gewoon echt teveel.

Zegt de man die voor de winterstop over alle ballen heen dook, wat een droeftoeter om dan anderen de schuld te geven. Cambuur hoort qua historie, sponsors en achterban gewoon ook in de jupiler League. Niks om je voor te schamen.

1 mei 2016 om 12:28

Qua achterban zeker niet met je eens, de andere punten wel. Hopelijk komt er een nieuw stadion en brengt dit de nodige sponsors en dus geld met zich mee. Enkel dan is er een kans om tot stabiele middenmoter uit te groeien. Dat is op termijn zeker wel mogelijk in Leeuwarden.

Ik vind het naast dom ook erg oncollegiaal om in de media dit soort uitspraken te doen ...

Ik zou hier als directeur een sanctie aan hangen

Komt niet echt overtuigend over uit de mond van een zeer matige keeper. Hij kon deze frustratie beter voor zichzelf houden.

Kwalitatief de minste selectie van de Eredivisie en geen vechtmentaliteit in het team. Op alle fronten de terechte degradant. Wonden likken en hopelijk in een nieuw stadion weer terugkeren op het hoogste niveau.

Ik hoop dat Nienhuis dit niet betrekt op Jack Byrne. Die is over het hele seizoen gezien de beste man op het veld! Maar ja, als je ballen moet inspelen op collega's van een minder niveau is de voortzetting ook matig. Lachman begon met relatief veel blunders, maar is langzamerhand steeds beter gaan spelen. Deze twee mogen wat mij betreft blijven. De rest was helaas ondermaats. Diverse aankopen zoals Overgoor en Rosheuvel kunnen het Jupilerniveau net aan en brengen ook niets. Nienhuis is inderdaad geen topkeeper, al heeft hij ook geweldige reddingen verricht. Zelfs in dit seizoen. Het is wel een kerel die er vol voor w ik gaan. Misschien verklaart dat de uitspraak van Nienhuis.
Helaas waren er dit seizoen te weinig goede spelers zoals Rusnak, Reijnen, El Makrini (!) Leeuwin (in het Cambuurspel van Henk de Jong), Lukoki (2e deel van het seizooen), Manu, Narsing (fit 90 minuten), Van der Laan (pas aan het einde van het seizoen speelde hij goed), Ochbeche die de kar trokken.
Misschien moet Nienhuis eerder wijzen naar Van der Vegt. Of durft hij dat niet????

1 mei 2016 om 11:46

Die Overgoor degradeert nu voor de 3e keer in zijn korte loopbaan, zoiets zegt ook wel iets.

1 mei 2016 om 12:31

Maar die jongen kan echt wel voetballen. Ik vind hem alleen geen verdedigende middenvelder meer een centrale middenvelder. Dit seizoen ook vaak genoeg gezien dat hij prima kan combineren in kleine ruimtes en hij kwam ook vaak alleen voor de keeper begin vh seizoen. Zijn afwerking moet hij verbeteren maar verder lang geen slechte speler. Topper voor de jupiler league

Kan meneer Nienhuis niet beter bij zichzelf beginnen? Hij stak dit jaar met kop en schouders boven het Nederlandse keepersgilde wat betreft blunders en slechte optredens.
Misschien hebben de huurlingen minder gebracht ja, maar je degradeert wel als collectief. Nienhuis was een bijzonder onbetrouwbare sluitpost dit jaar en mede daardoor speelt Cambuur volgend jaar in de Juup,

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren