Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV zonder zieke Johan Bakayoko tegen Heracles Almelo; Saibari bankzitter

Laatste update:

Peter Bosz heeft de opstelling van PSV voor het duel met Heracles Almelo bekendgemaakt. De oefenmeester kiest ervoor om twee wijzigingen door te voeren vergeleken met de krachtmeting met FC Volendam (1-5). Johan Bakayoko is wegens ziekte niet van de partij en wordt vervangen door Ricardo Pepi, terwijl Malik Tillman de plek van Ismael Saibari inneemt. De Marokkaan zit in tegenstelling tot Bakayoko wel op de bank. De wedstrijd in het Philips Stadion begint om 20:00 uur en is te zien op ESPN 2.

Walter Benítez staat onder de lat bij de Eindhovenaren. Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest vormen de achterste linie. De volledig herstelde Joey Veerman start voor het tweede duel op rij op het middenveld. Jerdy Schouten en nummer 10 Tillman completeren die linie. Spits Luuk de Jong wordt aan de zijkanten ondersteund door Hirving Lozano (rechts) en Pepi (links).

PSV, de ongeslagen koploper van de Eredivisie, is de torenhoge favoriet tegen Heracles, de nummer veertien op de ranglijst. Ondanks dat de Champions League-ontmoeting met Borussia Dortmund dinsdag op het programma staat, wil Bosz nog totaal niet denken aan die wedstrijd. "Het is niet moeilijk om de focus op de wedstrijd van morgen te houden. We spelen wederom een hele belangrijke wedstrijd."

"Ook tegen Heracles Almelo moet je winnen, want we willen kampioen worden. Dat is mijn opdracht en daar gaan we vol voor." Van onderschatting wil Bosz helemaal niets weten. "Ik geloof niet dat wij dit seizoen ook maar één wedstrijd hebben onderschat. Het is belangrijk om morgen (vrijdag, red.) gefocust te zijn."

Bosz is vooraf niet gerust op een goed resultaat. Dat heeft onder meer te maken met de onvoorspelbare speelstijlen van de tegenstanders in de tweede seizoenshelft. "Heracles Almelo speelt normaal gesproken heel compact. De ploeg zakt ver terug en loert op de counter. Dat komen we vaker tegen, maar na de winterstop doet iedereen het anders tegen ons.”

Heracles speelde vorig weekend een belabberde eerste helft tegen Vitesse, dat bij rust met 1-2 leidde. Een rode kaart voor Nicolas Isimat-Mirin leidde een dubbelslag van Jizz Hornkamp en een comeback van de Almeloërs in: 3-2. Een zeer belangrijke driepunter voor Heracles, dat mede dankzij die zege nu vier punten verwijderd is van de zestiende plaats. Trainer Erwin van de Looi kan beschikken over een fitte selectie, op de langdurig geblesseerden Nikolai Laursen, Sava-Arangel Cestic en Diego van Oorschot na.

"Wij hebben goed gekeken naar hoe we het verdedigend neer willen gaan zetten en het is dan belangrijk hoe wij het veld opstappen", blikte Van de Looi vooruit op de clubwebsite. "Dat moeten we met overtuiging en durf doen. Tegen topclubs krijg je meer ruimte dan tegen andere teams. Er liggen dus ook zeker kansen voor ons. Uiteindelijk kom je vroeg of laat in de duels en die moeten we goed aan gaan. PSV speelt herkenbaar voetbal. We weten dus precies wat ze willen gaan doen.”

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Tillman, Veerman; Lozano, De Jong, Pepi.

Opstelling Heracles Almelo: Brouwer; Wieckhoff, Sonnenberg, Hoogma, Oppegård; De Keersmaecker, Hrustic, Bruijn; Limbombe, Hornkamp, Hansson.

Bekijk PSV - Heracles Almelo live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tot zover Bosz die alleen naar de eerstvolgende wedstrijd kijkt, en absoluut niet naar de wedstrijd daarna

16 februari 2024 om 19:04

Is ook altijd zo'n trainers dooddoener. Alsof ze niet alvast naar die wedstrijd kijken. Oeee Heracles thuis, ja daar ligt echt álle focus op.

16 februari 2024 om 19:49

Saibari last van zijn rug. Baka ziek.

16 februari 2024 om 19:58

Je kunt je ook afvragen waarom de journalisten de vragen voor de volgende tegenstander niet achterhouden voor de persconferentie die daar betrekking op heeft. Is een vraag die betrekking heeft op de wedstrijd tegen Heracles niet interessant genoeg? Blijf dan lekker thuis.

Wordt maar weer eens duidelijk dat Stewart een enorme fout heeft gemaakt door Vertessen voor een habbekrats te laten gaan. Pepi op rechtsbuiten is echt armoede. Ik hoop dat er niks ernstigs is met Bakayoko

16 februari 2024 om 18:56

Baka is ziek

16 februari 2024 om 19:07

Worden beide gespaard. Wel knap dat je Pepi als armoede kunt bestempelen. Ook als Vertessen er nog wel was geweest had hij nog steeds niet gespeeld.

16 februari 2024 om 19:13

Pepi als spits is geen armoede maar Pepi als rechtsbuiten is dat wel

16 februari 2024 om 19:58

Dat gaan we meemaken toch, of heb je hem daar al vaak zien spelen?

16 februari 2024 om 19:47

Zou het niet kunnen dat Pepi op 10 speelt, Lozano op rechts en Tillman op links?

Hopelijk in 't veld met twee spitsen. Lijkt me wel lachen, Luuk als targetman en Pepi als afmaker. Hattrick voor Ricardo svp

Wel lekkere opstelling van Heracles. 4-4-3. Ben benieuwd of het met 12 man wel kan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren