Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV ziet topschutter wegvallen bij EL-concurrrent door corona

Laatste update:

Roberto Soldado zal donderdag niet in actie komen voor Granada tegen PSV in de groepsfase van de Europa League. De Spaanse club meldt dinsdag via de officiële kanalen dat de 35-jarige aanvaller een positieve coronatest heeft afgelegd. Soldado gaat in quarantaine en zal de komende tijd geen wedstrijden spelen.

De ervaren topschutter is de enige speler binnen de selectie van trainer Diego Martínez die positief is getest op corona. Soldado is asymptomatisch en zit in thuisisolatie, zo meldt de club. Granada heeft de faciliteiten bij de club opnieuw gedesinfecteerd. Later op de dinsdag staat een training voor de selectie gepland in het Estadio Nuevo Los Cármenes.

Soldado streek vorig jaar zomer neer bij Granada, na eerdere dienstverbanden bij Real Madrid, Osasuna, Getafe, Valencia, Tottenham Hotspur, Villarreal en Fenerbahçe. De twaalfvoudig Spaans international kende met zijn club een goede start in LaLiga. Granada bivakkeert op de zesde plek op de ranglijst, met tien punten uit vijf wedstrijden. Soldado kwam in zeven van de acht wedstrijden in actie dit seizoen en trof twee keer het net. Vorig seizoen stond de teller op 11 doelpunten in 39 duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stieken beetje blij om 😃

20 oktober 2020 om 13:00

Ja indd, hopen dat hij snel weer gezond/fit is alleen voor ons clubje is dat goed nieuws.

20 oktober 2020 om 14:29

Ik zou er blijer van worden als Teze vandaag nog negatief getest wordt. Mogen toch hopen dat we niet met Baumgartl aanhoeven treden

Diegene die dit jaar prijzen wint heeft de minste besmettingen gehad.
Voor de clubs is elke test weer nagelbijten.

20 oktober 2020 om 12:49

Ook mijn gedachte, de ploeg met de minste corona besmettingen kan wel is hoger gaan scoren dan normaal. Dus denk dat je met gedisciplineerde spelers die echt zich nergens gaan bevinden hoger kan komen.

20 oktober 2020 om 12:56

Of juist de clubs die al een corona-uitbraak achter de rug hebben. Kans op een herbesmetting is namelijk erg klein.

20 oktober 2020 om 13:15

@cfgranada, of de breedste selecties hebben. Of juist de selecties die in de zomer lekker samen op vakantie gingen (psg) en allemaal al Corona hebben gekregen.

20 oktober 2020 om 13:24

@Davilla, daar is gewoon niet veel over geweten. Dat is nog iets anders dan een “erg kleine” kans.

20 oktober 2020 om 13:26

Waarom is de kans op herbesmetting klein?

20 oktober 2020 om 14:18

Omdat er tot nu toe maar een zeer klein aantal gevallen van herbesmetting bekend zijn wereldwijd

20 oktober 2020 om 18:01

Of ze wel of niet bekend zijn zegt niks over hoe groot de kans op herbesmetting is. Kan ook zijn dat heel veel mensen denken dat ze niet opnieuw besmet kunnen worden en zich zodoende niet laten testen.

20 oktober 2020 om 12:55

Timing zal minstens zo belangrijk zijn. Door corona zijn alle topduels naar januari verplaatst. Stel een Berghuis test precies dan positief, dan ben je al Feyenoord der aardig mee aan...

20 oktober 2020 om 14:05

Het wordt denk ik idd een heel raar jaar. Is natuurlijk beetje wachten tot dit mis gaat. Denk binnen de competities dat het nog enigszins valt te managen hoewel ik vrees dat dat ook steeds lastiger zal worden. Maar zeker in Europa gaat dit denk ik nog wel een dingetje worden.

20 oktober 2020 om 15:06

Complete onzin. Een speler is ongeveer 1 week uit de roulatie aangezien ze weinig last ervaren. Stel dat 16 spelers uit je A-selectie het krijgen mis je 16 spelers 1 speelronde. Als 1 speler een zware knieblessure oploopt zoals Romero of Van Dijk mis je hem al 34 speelronden.

Dat is wel vervelend, een goed aanspeelpunt altijd. Nu zou waarschijnlijk Molina gaan spelen, en hoop dat Suarez een keer meer minuten gaat krijgen. Want ben benieuwd hou hij het een hele wedstrijd doet. Op naar Donderdag!

20 oktober 2020 om 13:47

Hoe zie jij de kansen van Granada tegen PSV?

20 oktober 2020 om 13:51

PSV zou dit gewoon moeten winnen. Het gaat zeker niet makkelijk worden voor PSV en ze zouden er echt voor moeten knokken maar verwacht dat PSV wel wint met 2-1. Makkelijk wordt het niet en als je de focus er niet bij hebt kun je er ook van verliezen. Maar met die Duitse trainer verwacht ik eigenlijk wel dat hij zorgt dat er focus en inzet is.

20 oktober 2020 om 15:14

In die laatste zin zou tegelijk de meerwaarde van Schmidt in Europese duels kunnen schuilen. Het vertrouwen dat je naast de positieve eigenschappen van het Nederlandse voetbal ook de zogeheten 'deutsche Tugenden' in je geredschapskist krijgt.

20 oktober 2020 om 15:26

Uit en thuis is inderdaad een wereld van verschil voor Granada. Vorig jaar een van de sterkste thuisploegen in La Liga. @ Granda: hoe zie jij het gemis van publiek voor Granda? Is het normaal gesproken een kolkend stadion?

20 oktober 2020 om 14:08

Kan je iets meer vertellen over wat voor ploeg Granada is? Wat voor spelopvatting hebben ze, wat zijn de spelers waar we op moeten letten of is het juist een goed geheel? Vergelijkbaar met Getafe?

20 oktober 2020 om 14:14

Ben geen echte granada volger, maar zie wel la liga en om ze met getafe te vergelijken is echt een belediging voor granada. Een ploeg die het vooral van goed voetbal moet hebben ipv zuigen en irriteren.

20 oktober 2020 om 15:58

Ik vroeg het ook vooral om te weten wat voor wedstrijd ik kan verwachten, maar het ligt dus in de lijn der verwachting dat we een leuke, open wedstrijd krijgen in plaats van een vreselijke zuigwedstrijd die constant stilligt.

20 oktober 2020 om 18:08

Ik kijk niet in het bijzonder naar Granada, maar kijk wel veel naar LaLiga. Ik weet dat Granada de beste spits uit de LaLiga 123 heeft gehaald deze zomer en dat hun middenvelder Yangel Herrera ontzettend veel scoort (huurling van Man City). Verder hebben ze een ontzettend goede Portugese keeper met een degelijke verdediging. Desondanks zie ik PSV wel punten pakken

Op zich lekker dat zo'n belangrijke speler van Granada niet kan meedoen. Het is voor het Nederlands voetbal fijn als PSV de puntjes weet te pakken. Overigens blijft er een heel aardig team over. Een mooie graadmeter voor PSV die flink wat kwaliteit hebben weten te strikken onlangs. Ik kijk uit naar de wedstrijd.

Topschutter, 2 goals in 7 wedstrijden. Tja, heeft de halve selectie 1 goal gemaakt of zo?

Je moet als club toch wel wat geluk hebben dit seizoen met je tegenstanders en Corona gevallen maar dan kan het toch erg leuk worden als club zijnde. Verwacht toch wel wat verrassingen dit seizoen ver komen in zowel de EL als de CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren