Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV wil talentvolle middenvelder van Chelsea naar Eindhoven halen’

Laatste update:

PSV houdt de situatie van Alex Matos bij Chelsea nauwlettend in de gaten. De Eindhovense koploper behoort tot een lijstje met clubs die de negentienjarige middenvelder komende zomer willen oppikken op Stamford Bridge, zo meldt de Engelse journalist Adam Jones. Ook Bayer Leverkusen, Everton, Fulham en LOSC Lille volgen Matos, die dit seizoen op huurbasis afmaakt bij Huddersfield Town.

Matos werd afgelopen zomer door Chelsea transfervrij opgepikt bij Norwich City, waar hij zijn debuut in de hoofdmacht nog niet had gemaakt. In de Engelse hoofdstad ondertekende hij een contract tot medio 2026. Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Matos op zo’n 900.000 euro.

Namens Chelsea kwam Matos tijdens de eerste seizoenshelft tot twee officiële wedstrijden. In januari van dit jaar stalden the Blues de Engelse jeugdinternational bij Huddersfield.

In het Kirklees Stadium is Matos een reguliere basisspeler. In twaalf officiële wedstrijden als Terrier wist de middenvelder eenmaal te scoren.

Bij de laagvlieger uit de Championship zou Matos zich in zijn eerste maanden al in de kijker hebben gespeeld bij diverse Europese clubs, waaronder PSV. Daarnaast geniet Matos vermoedelijk belangstelling van Bayer Leverkusen, de koploper van de Duitse Bundesliga.

Adams schrijft dat Chelsea er mogelijk al voor openstaat om Matos van de hand te doen, al nemen de Londenaren daarmee wel een risico. Volgens de journalist voelt de clubleiding daarom meer voor een nieuwe verhuurperiode van Matos.

De nieuwtjesjager sluit ook niet uit dat Chelsea Matos in de voorbereiding op het nieuwe seizoen eerst laat aansluiten bij de selectie van manager Mauricio Pochettino. Daarna kan zijn positie in de pikorde opnieuw beoordeeld worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt niet als een basis versterking. Kent iemand deze speler?

20 maart 2024 om 15:36

ja, is een basis versterking

Niet echt een speler waar PSV zoveel beter van zal worden denk ik? Ik heb wel eens een wedstrijdje meegepikt van de Premier League 2 waar hij dan mocht invallen of mee deed maar hij maakte op mij maar weinig indruk. Ik zou als ik PSV was eerder inzetten op Casadei of op Andrey Santos. Zeker Santos zou zo de basiself bij PSV inwandelen, ik vind hem echt een geweldige speler!

20 maart 2024 om 18:18

Beiden wel, maar die kunnen ze niet kopen

20 maart 2024 om 21:10

Nee dat klopt, maar om dan maar Matos te kopen lijkt me ook onzinnig. Ik denk niet dat hij goed genoeg gaat worden voor een club als PSV

Pols die jongen van wolfsburg evt nog een keer ? vranqx of iets in die buurt.. is ook aanvoerder van jong belgie fysiek sterk dat missen we saibari er niet bij is op het middenveld. Veerman heeft geen goede fysiek. Schouten is degelijk. Till veel te slecht voor de basis.
En babbadi is fysiek zwak. Mauro is een dunne gifkikker die wel een hoop werk verzet maar zie hem liever als back dan op het middenveld toch iets te zwak en klein naast veerman. Dat maakt een fysiek zwak middenveld. Dat bleek helaas in de cl. Aub Psv koop een cv voor ramalhos plek. Ik smeek het jullie.

Lekker dezelfde fouten als wij maken toen er geld was. Je ziet dit weer fout gaan. Je raakt
Volgend jaar al je bepalende spelers kwijt ga je met Millies smijten voor afgekeurde spelers van topclubs

20 maart 2024 om 17:14

Veel vertrouwen gekregen na afgelopen jaar in Stewart. Niet alleen maar 100% voltreffers, maar stevige vooruitgang geboekt. Wanneer we nu spelers halen, lijkt er in geval een goed idee achter te zitten.

20 maart 2024 om 17:29

Het zijn natuurlijk allemaal prima tot goede aankopen, maar op saibari na kon zelfs een blinde de voltreffers van psv nog scouten😅. Pepi, lozano, dest, schouten zijn nou niet echt creatief gescout natuurlijk, en spelers die zich natuurlijk al op een prima niveau bewezen hadden, itt deze jongen

20 maart 2024 om 18:11

Je moet anders even de reacties lezen onder alle topics van transfers van psv. Pepi was leuk bij Groningen maar ging psv niet verder helpen, Dest was niet eens de beste back bij Ajax dus wat zou hij toevoegen aan psv. Lang was een groot risico ivm z’n gedrag.

20 maart 2024 om 19:21

Ik had dest ook niet mega hoog zitten, maar voor het spel van Bosz en op ED is dat gewoon een topper. Ik probeer meer aan te geven dat dit toch wel spelers zijn die al vrij bekend waren onder het "grote publiek" en waarmee je best wat "risico" mee kon nemen. Iets heel anders dan een willekeurige jeugdspeler van chelsea

Hopen op Madueke-trajecten is nooit verkeerd. Branthwaite had er een kunnen zijn maar toen hadden ze sneller moeten overgaan tot kopen, en met Egan-Riley die geen wedstrijdritme had lijkt het toch te kort om in te schatten hoe hij zich zou kunnen ontwikkelen. Who's next?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren