Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV wil Ajax aftroeven en richt zijn pijlen op international David Martínez

Laatste update:

David Martínez staat in de belangstelling van PSV, zo weten Voetbal International en het Eindhovens Dagblad donderdagavond te melden. Afgelopen transferzomer werd al bekend dat Ajax interesse heeft in de vleugelspits, en nu lijken ook de Eindhovenaren de ontwikkelingen rond de zeventienjarige Venezolaan nauwlettend te volgen.

Het plan van PSV is om Martínez komende zomer naar Eindhoven te halen. In eerste instantie zal de aanvaller aansluiten bij de Eindhovense beloftenploeg en hij zal daarna doorstromen richting het eerste elftal.

Het toptalent (17) dat Ajax door het vertrek van Mislintat dreigt mis te lopen

Voetbalzone schreef afgelopen week uitgebreid over de interesse van AjaxLees artikel

Een voordeel voor PSV in de strijd om de handtekening van Martínez is de aanwezigheid van Yiandro Raap, een ploeggenoot van het doelwit in het Venezolaanse jeugdelftal. Raap kwam twee jaar geleden over van Feyenoord en kwam al uit voor Jong PSV.

Het Eindhovens Dagblad benadrukt dat het nog niet duidelijk is via welke financiële constructie Martínez gehaald zou moeten worden en wat de kosten zijn. Wel is bekend dat Tygo Land, die eerder al de overstap maakte van sc Heerenveen naar PSV, betaald werd uit een speciale ‘talentenpot’.

Begin augustus onthulde de Venezolaanse journalist Mario Sánchez al dat Ajax geïnteresseerd is in de diensten van het toptalent, dat op dit moment nog uitkomt voor Monagas SC. Bij de Venezolaanse club beschikt hij momenteel over een contract tot medio 2025.

Sánchez verzekerde dat de Amsterdammers er alles aan zouden doen om Martínez zo snel mogelijk in te lijven en dat hij de overstap zou maken zodra hij in februari achttien jaar wordt. Ajax heeft vooralsnog niets gedaan met de interesse.

Onlangs was Martínez nog actief op het WK Onder 17 en hij speelde zelfs al een interland voor de nationale ploeg van Venezuela. In juni speelde hij een halfuur mee in het gewonnen oefenduel met Guatemala (0-1).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Stiekem al verwacht dat het niet doorging, kon me al niet voorstellen dat Ajax een rechtsbuiten zou halen ipv nog een 4e of 5e linksbuiten. Ben wel heel benieuwd of hij echt zo goed is, wordt echt de hemel in geprezen daar.

Kan ie ook verdedigen?

23 november 2023 om 20:47

Als ik hem zo zie kijken heeft hij wel de juiste grinta.

23 november 2023 om 22:38

Meschien ook scoren😜 Sitostick@
Een talent die haalbaar is waarom ook niet hè

Eindelijk zitten we weer in een periode waar spelers nu misschien eerder voor PSV dan voor Ajax gaan kiezen, al heeft Ajax wereldwijd natuurlijk nog wel een grotere naam.

Deze jongen is al persoonlijk akkoord met Ajax hoor. Succes

23 november 2023 om 22:01

Richarlison vergeten?

23 november 2023 om 22:11

Jij kent 'm persoonlijk?

23 november 2023 om 22:17

Natuurlijk. Tadic kende hij ook persoonlijk.

23 november 2023 om 23:45

Hij kende Henk Veldmate ook persoonlijk. Zou Ajax echt niet verruilen voor Groningen hoor

23 november 2023 om 22:31

Even screenshot.. komen hier op terug 😆

Lijkt me bijzonder als dit doorgaat, aangezien deze jongen nog niet voor Ajax gespeeld heeft en dat is toch echt een vereiste om bij PSV op het lijstje te komen.

23 november 2023 om 22:30

Aantal spelers die afgelopen 3 seizoenen door Ajax zijn gehaald met een verleden in het eerste van PSV: 4. Aantal spelers die afgelopen 3 seizoenen door PSV zijn gehaald met een verleden in het eerste van Ajax: 3. Oeps 😁

23 november 2023 om 22:43

Welke 4 van psv bij Ajax hebben we het dan over ?

23 november 2023 om 22:45

Bergwijn, Tyton, Pasveer, Ihattaren.

23 november 2023 om 22:59

Oja, dat is waar ook. Maar het is wel duidelijk hoe dat uitpakt. Wij moeten er maar mee stoppen want ze zijn allemaal poep gebleken.

23 november 2023 om 23:01

Wellicht een laatste poging wagen bij Rosario 😉

23 november 2023 om 23:03

Tyton, heeft het toch niet zo slecht gedaan 😜

23 november 2023 om 23:32

@Fossen: Het is dat ik geen tijd en benodigde MB’s heb om de lijst met ex-ajacieden die met een u-bocht + 2 rechtstreeks naar psv zijn gegaan op te typen anders had ik je daarmee graag om de oren gemept 😂

24 november 2023 om 07:26

Ach, dat mag, die zijn er andersom namelijk ook genoeg haha. Is allemaal volgens mij niet zo spannend.

24 november 2023 om 13:20

Achja Tyton. Als die meetelt mag het minstens meetellen dat PSV een trainer heeft die bij Ajax zat. Ook Ihattaren vind ik een geval apart tegenover Dest, Lang en el Ghazi. Daarbij kwam Bergwijn weer uit de Ajax jeugd dusja..

Desondanks maakt het me weinig uit wie nou de meeste spelers van elkaar heeft gehaald hoor. Wat betreft deze Martinez hoop ik dat Ajax wel doorpakt. Leuk talent en rechtsbuiten. Ik las alleen bedragen van 17 - 25 miljoen. Dat vind ik aardig aan de prijs voor een jongen van 17 uit Venezuela.

Zou mooi zijn om weer een talentvolle jongen naar Eindhoven te zien komen. Tot nu toe gaat het goed wat betreft opleiden van aanvallende spelers. Sinds we zijn getransformeerd naar een club die goed de jeugd inpast is het eigenlijk bergopwaarts gegaan. Goed werk verrichten ze bij de scouting voor de jeugdopleiding en de jeugdopleiding zelf ook uiteraard.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren