Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV treedt met Noa Lang én Sergiño Dest aan op Ibrox voor duel met Rangers

Laatste update:

Peter Bosz heeft de opstelling van PSV voor de wedstrijd tegen Rangers bekendgemaakt. De oefenmeester kan in het heenduel van de play-offs van de Champions League niet beschikken over de licht geblesseerde Patrick van Aanholt. De van FC Barcelona gehuurde Sergiño Dest maakt zodoende direct zijn debuut. Noa Lang is hersteld van zijn hamstringblessure en staat eveneens in de basis. Jerdy Schouten begint op de bank. Het duel begint om 21:00 uur Nederlandse tijd en is te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Walter Benítez staat onder de lat bij de Eindhovenaren. Jordan Teze (rechts) en Dest (links) bekleden de backposities, terwijl het hart van de verdediging bestaat uit André Ramalho en Olivier Boscagli. Ismael Saibari vormt het middenveld met Ibrahim Sangaré en Joey Veerman. Spits Luuk de Jong wordt geflankeerd door Johan Bakayoko en Lang. Yorbe Vertessen, de vervanger van Lang in de afgelopen twee wedstrijden, is naar de bank verwezen. Daar zitten ook Isaac Babadi en Schouten.

Rangers kent nog geen al te beste seizoenstart. De ploeg van manager Michael Beale staat na twee speelrondes al drie punten achter op koploper Celtic en ontdeed zich in de vorige ronde van de Champions League met veel moeite van Servette FC. Vorig seizoen namen Rangers en PSV het ook al tegen elkaar op in de play-offs van het miljardenbal. Ondanks het overwicht van de Eindhovenaren trok Rangers aan het langste eind (2-2, 0-1). Ten opzichte van vorig jaar hebben the Gers zich versterkt met in Nederland bekende namen: Cyriel Dessers, Danilo en Sam Lammers. Laatstgenoemde stond jaren bij PSV onder contract, terwijl zowel Dessers als Danilo heeft laten zien te kunnen scoren tegen PSV.

Bij PSV was het deze week de vraag of Lang fit genoeg zou zijn voor de clash op Ibrox. Door een hamstringblessure miste hij de duels met Sturm Graz en Vitesse, maar hij is nu fit genoeg om te starten. Datzelfde geldt voor Dest, die direct voor de leeuwen gegooid wordt. Tijdens het tweeluik vorig jaar had Rangers de beschikking over Malik Tillman, die nu uitkomt voor PSV. De aanvallende middenvelder staat niet aan de aftrap, maar heeft Bosz en zijn ploeggenoten wel van waardevolle informatie kunnen voorzien. “Ik heb zelf ook wel even met Malik gesproken”, liet Bosz weten bij ESPN. “Hij heeft mij wat over de individuele spelers kunnen vertellen. Ik weet genoeg.”

Opstelling Rangers: Butland; Tavernier, Goldson, Souttar, Barisic; Jack, Raskin, Cifuentes, Cantwell; Sima, Dessers

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Sangaré, Veerman, Saibari; Bakayoko, De Jong, Lang.

Rangers FC - PSV:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het toch best een risico om met Dest te beginnen in zon belangrijke wedstrijd. Hij is al niet sterk in verdedigen, en hij is totaal nog niet gewend aan dit team.

Maar aan de andere kant, het is ook wel eens leuk om een coach te hebben die echt gewoon wilt knallen op de aanval en daarbij risico durft te nemen...

22 augustus 2023 om 19:55

Niet alleen totaal niet gewend aan dit team, maar überhaupt heeft die bijna geen spelritme...

22 augustus 2023 om 19:57

Het is een risico in verband met spelritme vind ik. Maar joh, Dest heeft wel lastigere tegenstanders gehad in zijn carrière toch?

22 augustus 2023 om 20:17

@Morkel Dest moet gewoon hier weinig problemen mee hebben anders zou het triest zijn. Psv moet kunnen winnen tegen Rangers .

22 augustus 2023 om 20:02

Dest heeft Gold Cup in de benen als voorbereiding wedstrijden gespeeld bij Barca. Het is niet zo dat ie totaal geen wedstrijdritme heeft. Bosz zal Sambo waarschijnlijk na een uurtje brengen tvv Dest.

22 augustus 2023 om 20:17

Psv is afgereisd met 5 verdedigers naar rangers. Er zijn gewoon veel blessures (mauro Aanholt, obispo). Mwene is weg. Dus dan moet je wel iets

22 augustus 2023 om 20:57

Is prima opstelling dit. Schouten kan tweede helft nog invallen. De bank is goed bezet.

22 augustus 2023 om 21:27

Waarom Schouten eigenlijk bank? Das toch die speler van 15mln die volgens Perez net zo goed of beter naar Ajax moest?

Kan iemand mij vertellen waarom Sambo zo weinig vertrouwen krijgt van Bosz? Ik vond hem bij Sparta altijd goed.

22 augustus 2023 om 19:49

Het helpt niet wanneer je in de zomer openlijk flirt met een overstap naar Steijn en dus Ajax. Daarnaast komt hij gewoon te kort voor het spel van Bosz.

22 augustus 2023 om 21:01

Oke dat is mij dan even ontgaan, dat helpt zeker niet haha.

22 augustus 2023 om 20:03

Hij is inderdaad beter als verdediger dan dat teze is als rechtsback, echter vind Peter het belangrijkste van een verdediger dat hij kan aanvallen.

22 augustus 2023 om 20:05

Bij Sparta was het meer een solide rol die hij had, bij PSV moet je zeker met Bosz een stuk aanvallender zijn als back. En bovendien weet ik niet of die kwalitatief wel goed genoeg is voor de basis.

22 augustus 2023 om 20:16

Ik zie het niet in hem, weet hij dest niet uit de basis te spelen kan je denk ik al je conclusie trekken, die man had beter eerst naar de subtop moeten gaan.

22 augustus 2023 om 20:50

Heeft Sambo toch ook gedaan? Vorig seizoen bij Sparta gespeeld.

22 augustus 2023 om 21:52

Naar een club die vast in de subtop eindigt, sparta hoort daar nier bij.

Verrek ... ook nog voetbal vandaag ...

Forza PSV !

22 augustus 2023 om 20:18

Of niet weetje, als ze het halen moeten we de CL inkomsten delen.

Support altijd NL clubs in Europa, maar vanavond even niet. 😇

Toch vreemd dat lang na een paar wedstrijden al een hamstring blessure heeft, zie je vaak aan het einde van het seizoen toch ? blijft altijd gevaarlijk om dan weer te snel te spelen omdat je een belangrijke wedstrijd hebt

22 augustus 2023 om 19:58

Volgens mij was het niet een “typische” hamstringblessure in dit geval. Hij kreeg toen een knietje daar, dus vandaar die pijn, ik denk niet door overbelasting.

Turpin scheidsrechter?? Gefeliciteerd Glasgow. Nederland zit Frankrijk op de hielen. Alle belang dat PSV verliest.

22 augustus 2023 om 20:01

Welk belang heeft Turpin hierbij? Het is niet dat de UEFA ranking invloed heeft op scheidsrechters

22 augustus 2023 om 20:28

Chauvinisme hebben we in de Nederlandse taal niet voor niks uit het Frans geleend. Dat hebben ze daar uitgevonden.

Saibari op zijn favoriete positie verwacht wel dat hij vandaag de beste aan de kant is van PSV heeft eindelijk zijn basisplaats en verdiend ook.

22 augustus 2023 om 20:00

Saibari geeft elke keer dat dat hij mag invallen een gretige indruk af.
Hij heeft deze basisplek dik verdient.

22 augustus 2023 om 20:45

De beste van psv nog wel. Lang, Sangare en De Jong zijn inderdaad koekenbakkers. Ik hoop dat hij het goed doet, maar nog liever een goede prestatie als geheel team.

Kom op Psv wij gaan duimen.
Had alleen gehoopt op Sambo rechtsback, Teze centraal, Dest linksback en Ramalho eruit want laatst genoemde is Psv onwaardig en kan je de kop kosten

Kom op PSV. Erop klappen en ze een pak slaag geven.

Succes PSV! Jullie gaan het redden tegen die stugge Schotten.

Ik vind het vooral jammer dat de aanwinsten op het middenveld niet spelen. Ik ben wel benieuwd naar Tillman en Schouten.

Rangers heeft een matig elftal, maar het publiek kan de ploeg echt wel opzwepen. Hopelijk gaat PSV geen gfote foute maken, als ze gecondoleerd blijven spelen en Lang blijft fit dan moet het wel goedkomen.

22 augustus 2023 om 21:27

Gecondoleerd spelen, met de bedoeling een grafsfeer creëren?

Elke counter blijft eng met deze verdediging. Maar met dit elftal moet het toch wel lukken.

Psv moet oppassen op Tavernier, die blijft hele wedstrijd gaan. En dest verdedigend is mwah. Mooi dat Saibari basisstaat, er moet heel snel vervanger komen voor Ramalho. Ik denk 1-1 of 2-2.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren