Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-target Pepi geeft visitekaartje af bij zevenklapper Verenigde Staten

Laatste update:

Ricardo Pepi heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn visitekaartje afgegeven bij de nationale ploeg van Amerika. De spits van FC Groningen, die wordt begeerd door PSV, begon in de basis in de Nations League-wedstrijd tegen Grenada en was tweemaal trefzeker. Ook Weston McKennie (twee) en Christian Pulisic waren trefzeker. Voormalig Heracles Almelo-middenvelder Luca de la Torre leverde na rust twee assists af. Taylor Booth (FC Utrecht) kwam een half uur voor tijd binnen de lijnen en maakte zijn debuut. Het duel eindigde in een klinkende 7-1 zege voor Team USA.

Bijzonderheden:
Grenada is een absolute dwergstaat en behoort tot de kleinste landen ter wereld. De nummer 173 van de FIFA-ranking had dan ook geen schijn van kans tegen de Verenigde Staten. Na vijf minuten spelen werd de score geopend door Pepi. Bij rust stond de ploeg van bondscoach Anthony Hudson op een comfortabele 4-1 voorsprong. Na rust tekende Pepi met zijn tweede voor de 6-1 en fungeerde De la Torre tweemaal als aangever. Na een klein uur spelen ging Pepi naar de kant.

Scoreverloop:
5' 0-1 Ricardo Pepi (assist: Christian Pulisic)
20' 0-2 Brenden Aaronson (assist: Christian Pulisic)
31' 0-3 Weston McKennie
32' 1-3 Myles Hippolyte
34' 1-4 Weston McKennie (assist: Auston Trusty)
49' 1-5 Christian Pulisic (assist: Luca de la Torre)
53' 1-6 Ricardo Pepi (assist: Luca de la Torre)
64' Debuut Taylor Booth
73' 1-7 Alejandro Zendejas

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb hem gezien tegen mijn plaatselijke fc. Hij kon geen bal aannemen, tactisch een drama, een draaicirkel van een tractor en is niet de snelste. Hij lijkt wel een dertiger die hoofdklasse speelt ofzo.
Daarnaast heeft die veel teveel kansen nodig

25 maart 2023 om 10:28

Niet mega snel nee, ook niet langzaam. En als er iemand is die niet veel kansen nodig heeft, is het Pepi wel. Hij is juist bijzonder effectief. Daarom scoort hij ook veel bij FC Groningen.

25 maart 2023 om 10:40

Zeer effectief inderdaad, tactisch sterk vooral qua loopacties, prima snelheid en beweeglijkheid voor iemand met zijn lengte. Pepi is wel vooral goed in de eindfase van een aanval, maar voor iemand van net 20 vind ik hem daar wel echt een groot talent.

25 maart 2023 om 12:00

Zeiden ze ook van Inzaghi.

25 maart 2023 om 12:35

Nee, maar deze is plots target omdat die wat gemakkelijker aan te spreken is vanwege onze nieuwe TD. Lijkt me ook weer een voorbeeld van het beste wat je kunt scouten in een matig netwerk. Het scoutingapparaat van psv is echt bedroevend,, met hier en daar een meevaller. Maar mijn insziens kan dat ook niet anders, met scouts zoals onze Berry. Die komt niet verder dan, dat we spelers moeten hebben met het psv dna. Wat is dat dan Berry? Ja dat is moeilijk uit te leggen.

25 maart 2023 om 12:59

Waarin uitte het zich dat hij tactisch een drama is?
Hij is in ieder geval effectief, waarbij je niet vergeten welke spelers om hem heen lopen in Groningen.

25 maart 2023 om 13:44

Zo simpel als de bal rond is. Hij rent vaak de verkeerde kant op. Staat dus vaak op de verkeerde plek.

Nu lees ik dat die pas 20 is.. En dan spelen de perikelen ook mee qua cultuur in Groningen die niet best zijn dit moment. Ik neem mijn woorden terug.
Als psv idd interesse heeft, zal het puur vanuit handel zijn. Want dit is geen nieuwe Kezman, Van Nistelrooij or whatever

Zozo tegen Grenada, ik zeg halen voor die boeren! Het 7e van Fc Bal op het Dak wint daar ook nog van..

Hoe gaat PSV Pepi ooit betalen? Ik lees dit nu voor het eerst, zijn zij allang geïnteresseerd?Augsburg heeft 16 miljoen voor de beste man betaald. Heeft natuurlijk nog niet naar zijn kunnen gepresteerd daar, maar FCA laat hem echt niet gaan voor minder dan 12 miljoen verwacht ik. Hij is erg effectief dit seizoen bij een ploeg die hem amper kansen geeft, ik verwacht dat Augsburg hem volgend seizoen zelf wel wilt gebruiken. Berisha zal na dit seizoen ogenschijnlijk vertrekken en dan heeft die alleen Demirovic voor zich die redelijk kan ballen. Florian Niederlechner heeft zijn beste tijd bij Augsburg ook wel gehad en Beljo kan er geen reet van. Augsburg wilde hem natuurlijk graag stallen in Groningen omdat zij verwacht hadden dat Grunn gewoon middenmoot zou eindigen, anders hadden ze dit natuurlijk nooit gedaan.

25 maart 2023 om 11:16

Voor zulke bedragen kijkt PSV natuurlijk verder, dat lijkt me logisch. Die verhouding in prijs/kwaliteit is natuurlijk enorm scheef. Pepi is een leuk spelertje, nog maar 20, maar niet veel meer dan dat.

25 maart 2023 om 13:36

5 mil max

25 maart 2023 om 12:37

Die 16 miljoen aan zich zeg niks over de speler zelf, maar vooral dat er bij augsburg ook pannenkoeken rondlopen die het technisch beleid bepalen.

25 maart 2023 om 13:03

Lijkt me sterk dat Berisha gaat vertrekken, want hij is hun clubtopscorer en ze hebben een optie tot koop met Fener afgesloten. Alleen heeft Augsburg wel een overschot aan spitsen nu. Dus ik weet niet zo goed als Pepi dan wel zijn kans krijgt.

25 maart 2023 om 19:50

Berisha zijn niveau ligt boven Augsburg met alle respect. Ik denk dat hij bij een goed bod boven zijn inkoop wel vertrekt. De spitsen bij Augsburg vind ik niet zo goed/getalenteerd terwijl de Bundesliga ideaal is voor spitsen.

Ik weet dat ik misschien wat te veel let op taal en ik heb een vrij grote hekel aan superlatieven die te pas en te onpas worden gebruikt. Hier gebeurt dat dan ook heel vaak (super vaak, zou ik bijna zeggen). Meestal houd ik me in, reageer ik niet en denk ik, ach, het is de tijd.

Maar deze keer kon ik het niet negeren. Het woord "absoluut" als het gaat om een dwergstaat vind ik echt zinloos en onlogisch. Er is niet iets als een absolute dwergstaat. Er is iets dat heet een dwergstaat en Grenada is dat. Waarom zou je daar dan nog een dergelijke kwalificatie aan mee willen geven? Zijn er ook relatieve dwergstaten?

25 maart 2023 om 11:47

Dwergstaat en ministaat zijn onofficiële benamingen, er zijn geen algemeen aanvaarde criteria voor wat wel en geen dwergstaat is. Monaco is 2 KM, Faeröer eilanden 1399 KM. Aldus wikipedia

25 maart 2023 om 12:38

Absoluut een goed punt dat je hier maakt.

Deze spits is absoluut onhaalbaar voor Psv is echt gene 16 tot 18 miljoen waard dat gaat psv nooit betalen plus dat commerciele waarde voor augsburg ook gewoon nog hoger ligt . Ik denk dat vraagprijs al boven 20 miljoen ligt dat zou ik als psv niet doen.

Begeerd door PSV.. is dat zoiets met een druif boven zijn bed hangen dat hij deze kan afhappen?

@voetbalzone is het een optie? Vriendelijke vraag.. om gewoonweg als het om welke speler dan ook die in het verleden is gelinkt aan een club dit niet meer te vermelden? Gister ook weer over Gnonto en in september 2022 gebruikte jullie dit ook al en nu nog steeds?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren