Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV stelt zich keihard op in onderhandelingen en houdt poot stijf’

Laatste update:

PSV laat Derrick Luckassen niet zonder slag of stoot naar Anderlecht gaan. De Belgische club maakte geen gebruik van de koopoptie van vijf miljoen euro om de verdediger definitief in te lijven. Anderlecht vindt dat bedrag te hoog en meldde zich onlangs alsnog in Eindhoven om voor een lager bedrag zaken te doen. Volgens Het Laatste Nieuws weigert PSV vooralsnog water bij de wijn te doen en wil de Nederlandse topclub het onderste uit de kan halen.

PSV nam Luckassen in de zomer van 2017 voor vijf miljoen euro over van AZ. Dat bedrag wil technisch manager John de Jong naar verluidt nu hebben voor de 24-jarige verdediger. Anderlecht hoopte voor een lager bedrag zaken te doen, maar dat lijkt er niet in te zitten. Het Laatste Nieuws meldt dat het niet is uitgesloten dat Luckassen nog een jaar blijft bij Anderlecht, de club die hem het afgebroken seizoen al huurde. Ook dan zal de Belgische topclub diep in de buidel moeten tasten. PSV betaalde deze voetbaljaargang nog de helft van het salaris van de speler, maar dat is de Eredivisie-club in het nieuwe seizoen niet van plan.

Maandag meldde het Eindhovens Dagblad nog dat Anderlecht naar verwachting in eerste instantie circa twee miljoen euro willen betalen voor Luckassen. Voor De Jong zou dat geen reden zijn om akkoord te gaan, maar het zou wel een basis bieden om verder in gesprek te gaan. PSV is bereid om Luckassen van de hand te doen, maar alleen tegen een acceptabele prijs. Luckassen heeft zelf in een eerder interview al uitgesproken dat hij niet meer voor PSV wil spelen, ondanks een doorlopend contract tot medio 2022.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me nochtans simpel: PSV wil niets van de prijs af doen en Anderlecht wil die prijs niet betalen dus Anderlecht kijkt verder naar andere spelers. Maar uiteindelijk zal er wel een akkoord komen, maar PSV moet ook snappen dat ze voor Luckassen niet de 5 miljoen meer gaan krijgen die ze destijds betaald hebben.

17 juni 2020 om 07:59

Zo gaat het in onderhandelingen. Anderlecht wil maar 2 miljoen betalen terwijl PSV 5 miljoen vraagt. Kortom zal wel ergens op 3.5 a 3.75 miljoen uit gaan komen. Of 5 miljoen en een nieuwe huur deal van een andere (jeugd) speler.

17 juni 2020 om 08:25

Daar heb je wel gelijk in, maar je zult ook een voorbeeld moeten stellen.

Als je als club het gedrag van Lukassen accepteerd heb je kans dat spelers gaan denken dat ze, wanneer ze gaan zeuren weigeren te spelen, weg mogen voor een appel en een ei. Dat wil je als TD niet, want dan ben je jouw geloofwaardigheid en positie kwijt.

Hoe zuur het voor lucassen ook is maar ik zou hem tot einde contract met de beloftes mee laten trainen. Jij wilt niet voor ons spelen en niemand wil voor jou betalen, dan maar op de blaren zitten. Of openlijk excuses maken voor de domme opmerking of je carriere weg goouen op het trainingsveld. Je moet trots zijn om de kans te hebben om bij een club als PSV te mogen spelen. Als die jongen in de spiegel had gekeken zou die hebben gezien dat het waardeloos was wat hij liet zien bij PSV.

17 juni 2020 om 08:01

Dat lijkt me nogal een verspilling van salariskosten, in een financieel toch al minder fijne tijd.

17 juni 2020 om 09:47

@kenada ,

Dat zou oliedom en rancuneus zijn. Hij heeft helemaal geen domme opmerking gemaakt. PSV wil hem niet en hij wil psv niet meer. Beide begrijpelijk. Categorie afscheid nemen van elkaar en verlies beperken. Hoezo moet hij trots zijn om voor psv te kunnen spelen? Hij deed het goed bij az en kon naar Feyenoord en psv. Je mag blij zijn dat hij die keuze maakt.

17 juni 2020 om 11:02

Ik denk dat weinig PSV’ers blij waren en zijn dat hij de keuze heeft gemaakt. Luckassen gooit in mijn ogen ook gewoon de eigen ramen in met zo’n uitspraak want clubs gaan expres ver onder de vraagprijs zitten, puur en alleen door de uitspraak dat hij echt niet terug wil.

17 juni 2020 om 11:07

Nou het moment dat het bekend was waren toch veel supporters ontevreden.

17 juni 2020 om 13:56

Sorry hoor, maar met zo weinig wedstrijden op zak en dat 50 procent van zijn salaris blijft betalen is het al duidelijk dat PSV van hem af wilt. Daar verandert een uitspraak van hem zelf weinig aan.

17 juni 2020 om 18:49

Trots op de kansen bij psv? Zoveel kansen heeft hij niet gekregen dus dan is het logisch dat hij weg wil. Er is geen enkel vertrouwen in hem (terecht of onterecht laat ik in het midden) en dat voelt hij zelf maar al te goed. Zo snel mogelijk uit elkaar gaan en psv mag blij zijn met elke euro die ze terug krijgen voor hem.

17 juni 2020 om 20:46

Dan ben ik voor psv blij dat jij daar t beleid niet uitstippelt. Dat zou betekenen dat je hem nog 2 jaar een salaris moet betalen én je helemaal geen transfersom krijgt. Dan gooi je zo 4 miljoen door de gootsteen.

Ik vraag me inderdaad af of het dan gewoon niet beter is om hem een nieuwe kans te geven. Wat koop je terug voor twee miljoen? Dan zou ik eerder de gok wagen en hopen dat hij alsnog zijn potentie waarmaakt. Natuurlijk was het niet altijd even best wat hij liet zien, maar misschien dat hij naast een ervaren verdediger wel weet te bloeien? Althans in ieder geval wel goed van John de Jong dat hij zich hard opstelt. Hij laat zich duidelijk niet sollen door de dreigementen van Luckassen.

17 juni 2020 om 08:12

Het is gewoon dat hij niet meer terug wilt keren. Psv zal toch met hele goede argumenten moeten komen wil hij nog aan spelen toekomen. Hij heeft er gewoon totaal geen zin meer in.

17 juni 2020 om 12:05

Hij heeft gewoon een contract dus wat dat betreft moet hij gewoon he. En als hij weg wilt moet hij anders maar een gedeelte van zijn salaris terug betalen. PSV heeft ook deel van zijn salaris betaald tijdens de huurperiode. Dat vind die dan weer geen enkel probleem. Dus hij moet gewoon werken voor zijn geld.

17 juni 2020 om 17:24

Ja? Vind je? Dus als hij niet wilt spelen, moet je? Zo werkt het niet in het voetbal, misschien wel op je eigen werk. Als voetballers niet willen spelen, spelen ze niet. In de veronderstelling dat ze dan hard gestraft worden, maar Luckassen trekt geen PSV shirt meer aan in de Eredivisie.

Lekker je poot stijf houden. Dan zit er komend seizoen een ontevreden speler op de bank of tribune. De stoom die uit zijn oren komt symboliseert mooi zijn verdampende transferwaarde.

17 juni 2020 om 08:34

Maar moet je dan maar gelijk minder dan de helft accepteren ? Dest, Onana, Donny en Nico hebben ook aangegeven dat ze graag weg willen. Moeten deze dan ook voor 40% van de prijs direct verkocht worden. Daarnaast zie ik in hem nog steeds een ideale speler voor deze trainer (hoewel ik niet weet hoe hij het in Belgie gedaan heeft).

17 juni 2020 om 08:50

Volgens mij is de situatie totaal anders. De 4 spelers van Ajax kunnen een stap omhoog maken en het liefst verkoopt Ajax ze niet, logisch dat je hier veel voor gaat vragen.deze speler wil zelf weg bij PSV omdat hij daar geen toekomst ziet, en PSV ziet ook geen toekomst in de speler gezien de meerdere verhuurperiodes. Dus bij deze speler moet je gewoon je verlies pakken, succes wensen en door.

17 juni 2020 om 09:26

Wat begrijp jij er weinig van zeg! PSV en Anderlecht waren akkoord over een koopoptie van 5 miljoen dan hadden ze hem maar voor die 5 miljoen moeten kopen. Daarnaast is het niet meer dan normaal om bij onderhandelingen het onderste uit de kan te halen.

17 juni 2020 om 09:49

PSV gaat nooit meer het zelfde bedrag krijgen als waar ze hem voor gekocht hebben. Toen was het een talent en nu blijkt dat hij de volgende stap niet kan maken. Anderlecht snapt heus we het risico dat hij aan een ander verkocht wordt. In mijn ogen neemt psv het grootste risico. Zeker in dit geval is het een mooie kans om eieren voor je geld te kiezen en een plek vrij maken in de selectie voor iemand die er wel voor wil gaan.

Poot stijf valt toch wel mee als ik het zo lees? De Jong ziet het bod van 2 miljoen genoeg om de spreken aan te gaan. Lijkt me waarschijnlijk dat er in de toekomst dus een middenweg bewandelt gaat worden.

Volgens mij heeft Luckassen aangegeven dat hij niet meer voor PSV wil spelen onder Mark van Bommel.

Dit wordt een kwestie van water bij de wijn doet. Ik denk niet dat er veel clubs 5 miljoen voor Luckassen willen betalen. Dus met 3,5 tot 4 miljoen kan er zomaar een deal ontstaan. Psv wist al lang dat ze op hem geen winst zouden maken, nu is het zorgen dat het verlies beperkt blijft.

Op zich snap ik het standpunt van PSV wel, PSV hoeft hem niet voor een appel en een ei te verkopen. Wellicht kunnen ze hem nog gebruiken, ook al heeft hij zelf in een interview aangegeven dat het niet meer gaat gebeuren. Lucassen kan natuurlijk met zijn contract ook zijn werk niet weigeren, dus als PSV hem wil laten spelen, dan heeft Lucassen dat gewoon te doen. Ik denk echter dat hij uiteindelijk wel gewoon vertrekt en dat PSV er op deze manier misschien toch nog een miljoen meer voor probeert te krijgen.

John de Jong heeft tot op heden bepaald niet uitgeblonken in zijn functie bij Psv. Het aanvaarden van 40 % van de aankoopwaarde van Luckassen zou andermaal een deuk in zijn matige imago zijn. Ik kan mij niet voorstellen dat de Jong daar op zit te wachten. Dus zal Anderlecht een stuk omhoog moeten met haar bod.het zou mij verbazen als Luckassen onder de 4 miljoen vertrekt uit Eindhoven.

Luckassen naar Anderlecht en dan nemen wij hun keeper mee terug naar Eindhoven. Prima ruil deal. Maar dan moeten ze wel enkele keepers verhuren en of verkopen. Met ruiter zoet Unnerstall Jurjus heb je al meer dan voldoende keepers.
Heerenveen en Sparta zoeken nog een keeper. Jurjus naar Sparta en Ruiter naar Heerenveen. Zoet verkopen aan wie maar wil en Unnerstall 2e keeper.

Denk dat PSV niks te willen heeft. Enige wat je nu nog kan doen is hem verkopen voor een miljoentje of 2,5/3 want meer ga je echt niet voor hem krijgen. Bij AZ wel een degelijke speler maar sindsdien toch flink door de mand gevallen.

17 juni 2020 om 13:33

Luckassen heeft gewoon een contract bij PSV dus de club is niks verplicht. Dat Luckassen zelf zijn glazen heeft ingegooid met zijn uitspraken is zijn eigen verantwoordelijkheid. Wie weet kan Schmidt hem nog gebruiken.

2 miljoen is idd te weinig. Snap dat psv wel .. Denk dat bij 3,5 alle partijen tevreden kunnen zijn. De transfer markt moet nog beginnen dus er is tijd zat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren