Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-spelers incasseren forse bonussen: 'Wie presteert, verdient goed'

Laatste update:

Dankzij het verrassend veroveren van de landstitel op de allerlaatste speeldag, kan PSV met een gerust hart toeleven naar komend seizoen. De Eindhovenaren zijn verzekerd van de broodnodige inkomsten uit de Champions League en volgens algemeen directeur Toon Gerbrands heeft zijn club daarmee in ieder geval een concurrentievoordeel ten opzichte van Ajax.

/

Bij de seizoensevaluatie ging PSV er al vanuit dat het als tweede zou eindigen en dat komt de club nu niet slecht uit. “Als nummer 1 is het goed om als nummer 2 te denken”, zegt Gerbrands in het Algemeen Dagblad. Alles wat daarna kwam, de landstitel en het daarmee gepaard gaande ticket voor de groepsfase van de Champions League, is mooi meegenomen.

“De mogelijkheden zijn groter en er is geen druk om met salarissen gekke dingen te doen. Ons salarisgebouw staat en aan de in het verleden gemaakte afspraken houden we ons”, vervolgt Gerbrands, die laat weten dat vooral de spelers flink profiteren van het eigen succes. “Als ze kampioen worden, maximaal een ton of drie per speler. Wie presteert, verdient goed. Dat is belangrijker geworden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima. Champions League inkomsten mogen best doorvloeien naar de spelers en staf. Hoop wel dat er rekening mee is gehouden dat de kampioen van volgend jaar geen gerantie heeft op Champions League. Zal wel niet, maar goed.

28 mei 2016 om 10:08

Gelukkig komt de kampioen in de "kampioenen voorronde" waarin alleen kampioenen van de mindere landen zitten. Dus gelukkig geen nummer 4 van Spanje of Engeland maar de kampioen van Tsjechië of Luxemburg.

Theoretisch is de kans om de Champions League te bereiken nog altijd erg groot als kampioen maar inderdaad geen garantie.

28 mei 2016 om 10:10

Laat ze eerst volgend jaar maar weer kampioen worden

28 mei 2016 om 10:26

Ik begreep dat de komende CL inkomsten vooral in de verbouwing van de Herdgang en de jeugdopleiding gestoken gaat worden. Het is maar een klein deel wat naar de spelers gaat.

28 mei 2016 om 16:39

Is vanaf volgend jaar de kampioen van Nederland niet meer zeker van CL?

ALS Ajax zich zou plaatsen voor de Champions League dan hebben ze dacht ik dezelfde inkomsten als PSV + de 2 kwalificatiewedstrijden. Waarom heeft PSV dan concurrentievoordeel???

28 mei 2016 om 10:18

Psv is al zeker van extra inkomsten. Ajax moet zich nog plaatsen. Psv kan het bij voorbaat al uitgeven ajax niet

28 mei 2016 om 11:05

Ajax moet eerst nog in de cl komen en krijgt dan meer geld. Die voorrondes voor cl zijn begin augustus(corrigeer als ik het fout heb) dus heeft psv een hele maand lang voordeel omdat ze dat geld al zeker hebben

28 mei 2016 om 11:27

Dat word straks lachen als psv geen kampioen word en nu al de salarissen fors verhoogt om spelers binnen boord te houden.
Als ook nog ajax de CL haald gaat bij psv miljoenen af naar ajax.
Het is geen gerantie dat psv europees weer goed boerd.

28 mei 2016 om 11:29

Lezen is ook een vak

28 mei 2016 om 11:55

Het woordje 'als'. Bij PSV is het zeker dat ze de CL halen.

Laten WE Eerst DE Straf Zaak Twente AF Wachten! KAN ZO Maar Zijn DAT Niet PSV Maar Ajax Kampioen Word!

28 mei 2016 om 14:42

Och och dr is al uitgesproken dat de titel blijft waar die is

28 mei 2016 om 14:53

De Knvb moet vóór 1 Juni bij de Uefa aangeven welke teams welk Europese tickets hebben bemachtigd.
Nu is dat Psv: CL, ajax: 3vcl, Feyenoord: EL, Az&heracles: 3vel

De Knvb heeft al aangegeven dat het al dan niet degraderen van Twente geen invloed zal hebben op:
- Het kampioenschap
- De Europese tickets die bemachtigd zijn in de competitie.
- Het Europese ticket uit het Bekertoernooi.

De kans dat het kampioenschap nog kan overnemen van PSV is zo goed als uitgesloten.

De kans dat Ajax het Clticket nog van PSV zal kunnen overnemen is 0,0. Absoluut onmogelijk.
Er is simpelweg geen tijd meer.

Als Ajax toch doorzet zal dit ze zowel financiële (sowieso geen direct CL ticket + inkomsten maar wel kosten rechtszaak Cas) als imagoschade (op deze manier hoort een club als ajax geen kampioen te willen worden) opleveren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren