Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV speelt gelijk tijdens besloten oefenduel; goed nieuws uit ziekenboeg

Laatste update:

PSV heeft donderdagavond in een besloten oefenduel met 1-1 gelijkgespeeld tegen Oud-Heverlee Leuven. De Eindhovenaren traden aan met een combinatie-elftal van van PSV’ers en Jong PSV’ers. Ki-Jana Hoever zorgde met een knal van afstand voor de enige Eindhovense treffer.

Bij de besloten oefenwedstrijd mochten donderdagavond geen journalisten aanwezig zijn. “Niemand die echt wakker lag van de uitslag, want het was een soort gecombineerde training met een wedstrijd”, schrijft het Eindhovens Dagblad. Dat Hoever met een fraaie treffer van afstand het doel vond, moet voor hem volgens de krant desondanks toch als een opsteker hebben gevoeld. De van Wolverhampton Wanderers gehuurde rechtsback kon Ruud van Nistelrooij nog niet imponeren en werd door de trainer van PSV vorige halverwege augustus teruggezet naar het beloftenteam.

De club communiceerde afgelopen dinsdag dat Noni Madueke en Luuk de Jong zich weer hebben laten zien op het trainingsveld. Het tweetal stond de voorbije weken aan de kant met uiteenlopende blessures, maar traint inmiddels weer individueel. De officiële prognose is nog steeds dat Madueke er tot het WK in Qatar uitligt, terwijl de hoop is dat De Jong na de interlandperiode snel zijn rentree kan maken. PSV wacht op zaterdag 1 oktober een uitduel met SC Cambuur.

Bij Jong PSV is er ook nog positief nieuws te melden uit de ziekenboeg. Een van de grotere talenten maakte na een jaar zijn rentree. PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldt dat centrumverdediger Emmanuel van de Blaak met PSV Onder 18 tegen de leeftijdsgenoten van FC Groningen een helft speelde. Fodé Fofana, een ander talent uit de opleiding van PSV, staat volgende maand waarschijnlijk voor zijn rentree.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat van de Blaak bijna weer terug is. Samen met Seelt toch de grootste CV talenten bij PSV waarbij ik vd Blaak wat hoger inschat. Bijzonder jaar wel waarin veel grote talenten te maken kregen met zware blessures. Vd Blaak, Seelt, Fofana, Ledezma... en dan Madueke nog structureel en Mauro die er nog een tijd uitligt. Ziet er nog niet goed uit. Hopelijk nu in rustiger vaarwater wat dat betreft.

23 september 2022 om 09:38

Is dat toeval denk je? Of misschien een gevolg van de manier van opleiden/trainen?

23 september 2022 om 09:54

Ik ben geen expert maar ik betwijfel of dit te wijten is aan manier van trainen oid. Zijn volgens mij allemaal contact en/of draai blessures met knieschijven en meniscus etc. Zal denk ik vooral een hoop pech zijn. Zo'n Madueke heeft een hoop spierblessures gehad en krijgt daarna gewoon een schop op de training. Vd Blaak volgens mij tijdens een interland een verkeerde beweging. Tja..

23 september 2022 om 09:56

En ondanks zijn blessure die Fofana nog even voor 82 miljoen euro verkopen aan Chelsea, top gehandeld door ex TD John de Jong! Onbegrijpelijk dat ie weg moest.

23 september 2022 om 10:02

Seelt, Ledezma en Mauro zijn geen toptalenten imo. Maar idd veel blessures.

23 september 2022 om 10:03

"Grote" talenten staat er he. En Mauro rekende ik daarbuiten. Maar staat er wellicht wat onhandig. Overigens vind ik Ledezma en Seelt wel gewoon grote talenten hoor. Geen buitencategorie maar sluit niet uit dat die de stap naar het eerste nog wel eens definitief kunnen gaan maken. Met name Ledezma zal dan wel fit moeten blijven nu maar voor Seelt is er nog tijd genoeg.

Doet Hoever een keer iets goed is er geen publiek bij. Fijn voor hem, maar een enkeltje Engeland is het beste wat alle partijen kunnen doen. Blij dat v.d. Blaak terug is. Eindelijk een verdediger van de Herdgang die het eerste kan halen.

23 september 2022 om 10:09

Ik neem aan dat je bedoelt "een verdediger die goed genoeg is" aangezien we Teze en Obispo hebben rondlopen 😁

23 september 2022 om 10:26

Oppergard zit er ook nog, dat is ook gewoon een jeugdspeler. En als je verder gaat kijken is Mauro ook iemand die onder die noemer valt

23 september 2022 om 12:16

Teze en Obispo komen natuurlijk ook uit de jeugd. Zelfde lichting als Cody. Zeker Teze acht ik goed genoeg. Dan bedoel ik meer dat een goede verdediger van de Herdgang lang geleden is. Oppegard neem ik niet serieus. Net als Seelt en Vos. Maar v.d. Blaak heb ik heel hoog zitten. Zonder meer eerste elftal materiaal.

Ik ben vooral blij met de aanstaande terugkeer van Fofana, de spoeling in de spits is nogal dun bij PSV 1, hopelijk kan hij daar wat wedstrijdjes meepakken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren