Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV slaat slag in Limburg en strikt talentvolle jeugdinternational van Oranje

Laatste update:

De vijftienjarige Naim Matoug zal de jeugdopleiding van VVV-Venlo na dit seizoen verlaten. De talentvolle middenvelder zal volgend seizoen uitkomen voor PSV, zo melden de Limburgers woensdagmiddag via de officiële kanalen.

De in Grubbenvorst woonachtige Matoug speelde voor het tweede seizoen in de Venlose jeugdopleiding. Daarvoor kwam de middenvelder uit voor Sparta'18. De jeugdinternational van VVV genoot de interesse van verschillende partijen, maar uiteindelijk valt de keuze van Matoug op de jeugdopleiding van de kersverse landskampioen.

Eerder dit seizoen werd al bekend dat PSV ook de elfjarige Raf Vullers van VVV over zal nemen. Vullers zal instromen in de Onder-12 van de Eindhovenaren. “Namens VVV-Venlo feliciteren wij Naim Matoug en Raf Vullers met deze overstap naar Eindhoven en wensen hen veel succes toe!”, zo klinkt het.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is meer een flankspeler dan een middenvelder van wat ik heb gezien, was volgensmij ook de speler met rugnummer 11 die op linksbuiten tegen België 2 assists gaf, zag er toen wel uit als een leuk spelertje. Ben benieuwd hoe hij de stap omhoog naar PSV gaat zetten.

Waarom zou je een 11-jarig jochie uit zijn vertrouwde omgeving trekken? Alleen maar omdat ie leuk tegen een balletje aan kan trappen? Je kan op latere leeftijd hem toch ook nog naar de club toehalen?

18 april 2018 om 14:29

Nou zo’n grote stap zal het waarschijnlijk ook wel niet zijn. Hij speelt nu in Venlo en Eindhoven is misschien 20 minuutjes rijden vanaf Venlo.

18 april 2018 om 17:21

20 minuten! Bij jou stap ik dan niet in de auto 😂 maak er 50 minuten van en dan zit ook alles mee. Je moet over de A67 en dat is echt een k#t snelweg. Bijna elke dag ellende daar

18 april 2018 om 14:31

Er staat 15-jarige Naim Matoug maar goed, persoonlijk vind ik dat ook nog te jong.

18 april 2018 om 14:42

@ Dms,

Het gaat om 2 spelers ;-)

- Eerder dit seizoen werd al bekend dat PSV ook de elfjarige Raf Vullers van VVV over zal nemen. Vullers zal instromen in de Onder-12 van de Eindhovenaren. “namens VVV-Venlo feliciteren wij Naim Matoug en Ra -

18 april 2018 om 14:45

Hoe later hoe duurder zullen ze denken, maar ben het met je eens. Kinderen moeten gewoon in hun vertrouwde omgeving voetballen en als ze goed genoeg zijn komen ze er dan ook wel

18 april 2018 om 14:56

Van Venlo naar Eindhoven is relatief makkelijk te overbruggen, je bent uurtje ongeveer kwijt met rijden in totaal, je hebt spelers bij BVO'S zitten die veel langer onderweg zijn dan dat.

18 april 2018 om 15:08

Waar staat zijn woonplaats vermeld? Misschien woont hij wel halverwege tussen Venlo en Eindhoven en hoeft hij nu alleen de andere kant op te rijden?

18 april 2018 om 15:17

De een woont in Grubbenvorst (55 km van Eindhoven), de ander in Neer (53 km van Eindhoven). Staat deels in het artikel en Neer is te googlen.

18 april 2018 om 15:18

Is toch maar halfuurtje/45 minuten met openbaar vervoer? Hij kan gewoon thuis blijven wonen. Vele Nederlandse kinderen in dorpen fietsen toch ook minstens zolang naar school, vind ik persoonlijk nog veel zieliger als Amsterdammer die met bussen en trams is opgegroeid. Kan die ook meteen in Eindhoven naar de middelbare school, lijkt me ook een leuk excuus om Venlo te ontvluchten.

In de amateurs hoppen kids toch ook van de ene club naar de andere club. Bij mijn amateurclub gingen er ook ieder jaar 150 jeugdspelers weg van de 500 en kwamen er weer net zoveel nieuwe binnen en dat gaat zo al dikke 20 jaar.

18 april 2018 om 15:20

PSV schijnt daar ook wel rekening mee te houden door spelertjes van onder 9 tot onder 12 aan te trekken maar bij hun eigen club te laten spelen tot ongeveer 12 jaar, en dat onder leiding van een PSV trainer. Dit liet Langeler in ieder geval een paar jaar terug optekenen. Bij Ajax halen ze al jonger spelertjes naar Ajax.

Je moet ze toch een keer naar je club halen wil je spelertjes opleiden naar jouw visie.

18 april 2018 om 17:31

Dat gaat via het FUNdament inderdaad, maar PSV heeft natuurlijk ook een jongere jeugd, die begint niet vanaf ongeveer 12. Ajax doet bij de amateurclubs met wie ze samenwerken dagen organiseren waar ze tips en bijsturen mbt opleiden en spelen een toernooi met veel van die verenigingen erbij, maar ze hebben natuurlijk ook een team in de meeste leeftijdsgroepen vanaf de o8.

18 april 2018 om 16:47

Helaas is de regio Eindhoven niet groot genoeg om alleen daaruit de jeugdspelers te halen en moet je af en toe verder kijken. Dat zelfde geld voor alle andere Bvo's.

Naim het is je gegund jongen!
Ik heb deze jongen 1.5 seizoen meegemaakt toen ik grensrechter was bij de O15 van VVV. Hij kwam net van een amateurvereniging af en was het eerste seizoen al meteen de beste speler van de O15. Hij is een sociale jongen die nooit klaagt en altijd positief is. Met zijn vechtlust op het veld is ook niks op aan te merken. Hij scoorde tevens ook eens een prachtige goal tegen RodaJc vanaf 40 meter afstand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren