Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV mikt op Mauro Júnior-route en heeft twee Brazilianen in het vizier

Laatste update:

PSV kan volgende week twee Braziliaanse talenten verwelkomen, zo schrijft het Eindhovens Dagblad. De huidige nummer twee van de Eredivisie is van plan om de samenwerking met het Braziliaanse Cruzeiro te intensiveren en gaat Rhuan Gabriel (17) en Ruan Índio (16) testen. Ook komt er een jeugdcoach met hen mee. Het is de bedoeling dat het drietal vijftien dagen blijft.

Vorig jaar oktober maakte PSV bekend dat het ging samenwerken met Cruzeiro. Na de samenwerkingsverbanden met Chivas Guadalajara (Mexico) en Austin FC (Verenigde Staten) betekende dat het derde internationale partnership. Beide clubs zetten in op kennisdeling op het gebied van scouting, opleiding en trainingsmethodiek. De eerste serieuze vruchten lijken daar nu van te worden geplukt door PSV.

Vanaf volgende week zondag krijgt de club namelijk de beschikking over middenvelder Gabriel en aanvaller Índio. Beide spelers kunnen vanwege hun leeftijd nog niet worden vastgelegd door PSV. Indien de proefperiode bevalt, zou eenzelfde route als Mauro Júnior in het verschiet kunnen liggen. Het Eindhovens Dagblad weet dat met name Gabriel een gewild target is. De zeventienjarige middenvelder kwam onder meer drie keer uit voor Brazilië Onder 17.

PSV en Cruzeiro starten de komende jaren verschillende projecten om hun samenwerking kracht bij te zetten. Zo gaan er uitwisselingsprogramma’s plaatsvinden tussen coaches, opleiders en mogelijk (jeugd)teams en -spelers. Ook sponsoren en partners van PSV kunnen door de samenwerking voet aan de grond krijgen in Brazilië. Cruzeiro wordt geleid door voormalig PSV'er en Braziliaans icoon Ronaldo. De aanvaller speelde in de jaren negentig twee seizoenen in Eindhovense dienst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd of er daadwerkelijk pareltjes, of tenminste degelijke spelers, op deze manier weer in Eindhoven te bezichtigen zijn. Ik blijf erbij dat in Zuid- en Latijns-Amerika heel veel talent rondloopt die, wanneer ze goed presteren, ook nog eens sneller in waarde stijgen. Met name Brazilianen, Argentijnen en Mexicanen. Nu verwacht ik niet dat deze 2 meteen voltreffers zijn (ik laat me graag verrassen), want de echte exceptionele talenten staan op die leeftijd al bij de top van Europa op de kaart. Maar het is een heel goed begin.

14 mei 2023 om 09:11

Het is juist de kunst om ze aan te trekken en ze hier te laten uitbloeien tot exceptionele talenten.

14 mei 2023 om 09:40

PSV mikt op de categorie net daaronder en dat lijkt me een mooie aanvulling op de Nederlandse talenten. Mexicanen zijn daarnaast geen hoofdprijs hoor en van dat rijtje ook het meest onderschat heb ik het idee..

Ongeveer de 1e nieuwe namen die ik hoor sinds Stewart hahaha. Ik ben serieus benieuwd waar hij allemaal mee gaat komen.

En qua constuctie lijken mij wel mooie situaties te kunnen ontstaan. Beste spelers voor goede prijs naar psv met giga doorverkoop clausule.

Is huren met daarbij bedingen % van eventuele volgende verkoop trouwens een optie? Stel je voor dat psv met Savio aan de verwachtingen zou voldoen en zo de speler goed ontwikkeld..

14 mei 2023 om 10:08

Denk eigenlijk niet dat Stewart hier heel veel te maken mee heeft gehad. Dit soort stages gaan natuurlijk niet over een nacht ijs. Contacten zullen al gelegd zijn ruim voordat Stewart kwam gok ik.

Zal geinig zijn als PSV Driussi (austin FC) en Vega (chivas) halen. Chivas heeft daarnaast nog een paar leuke spelers lopen zoals Macias (helaas nu geblesseerd), Guzman en Beltran. Al moet PSV meer focussen om de verdediging in orde te maken.

14 mei 2023 om 10:18

Mexicanen zijn wel vaak aan de dure kant. Zo'n Rodolfo Pizarro waar PSV ooit interesse had ging binnen de eigen competitie voor 12-15 miljoen weg.

14 mei 2023 om 10:41

Aan de andere kant, spelers zoals montes (naar Espanyol voor 8 miljoen), Gimenez (naar Feyenoord voor 4 miljoen voor 70 procent van de rechten), Sanchez (naar Ajax voor 5,5 miljoen), Arteaga (naar Genk voor 3,5 miljoen), etc. gingen voor vrij normale prijzen weg. Daarnaast kwam Guti ook maar voor 6 miljoen over van Pachuca. Alleen Lozano (12,5 miljoen) en Alvarez (15 miljoen) waren aan de dure kant.

14 mei 2023 om 10:52

Je heb een goeie scouting nodig dat heeft Feyenoord en dat er iemand bij Feyenoord werk die veel contacten in Mexico heeft dat scheelt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren