Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

PSV maakt gebruik van ruimte die Feyenoord laat en is dicht bij komst van Pepi

Laatste update:

Ricardo Pepi is hard op weg naar PSV, zo meldt Fabrizio Romano. Volgens de Italiaanse transfermarktexpert is de vraagprijs vastgesteld en is FC Augsburg, de werkgever van Pepi, op de hoogte van de wensen van de speler. In de komende dagen gaat PSV in gesprek met Augsburg om de transfer af te ronden. Het eveneens geïnteresseerde Feyenoord, dat wel tegen de 'te hoge' vraagprijs aanhikte, lijkt zodoende definitief afgetroefd te worden. Welk bedrag PSV op tafel zou moeten leggen, meldt Romano niet.

Pepi, die in Duitsland tot medio 2026 onder contract staat, was dit seizoen één van de spaarzame hoogtepuntjes bij FC Groningen. De Amerikaan werd door Augsburg voor een seizoen gestald bij de Trots van het Noorden, dat veel aan de spits had. In 29 wedstrijden was hij goed voor 12 treffers en 3 assists. Genoeg voor handhaving was het echter niet. Groningen degradeerde op kansloze wijze naar de Keuken Kampioen Divisie. Pepi maakte echter voldoende indruk om interesse van onder meer PSV en Feyenoord te wekken.

De link naar Feyenoord werd snel gelegd. Algemeen directeur Dennis te Kloese kende Pepi nog goed vanuit zijn tijd in Mexico. De bestuurder probeerde Pepi uit te laten komen voor de Mexicaanse jeugdselecties, maar slaagde daar niet in. Pepi koos voor de Verenigde Staten. Te Kloese hield zijn oren open en bekeek de mogelijkheden om de goaltjesdief naar Rotterdam-Zuid te halen, maar moest concluderen dat zijn komst 'een heel moeilijk verhaal' zou zijn. "Pepi is een interessante speler", vertelde Te Kloese in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar Augsburg heeft ooit ruim 16 miljoen euro voor hem neergelegd. Ze willen bij een verkoop veel van dat geld terugzien."

In maart werd bekend dat Pepi ook interesse geniet van PSV. Het Eindhovens Dagblad meldde dat de Eindhovenaren 'binnenkort' naar Augsburg zouden afreizen om de aanvaller te strikken. PSV is nu zeer dicht bij de komst van Pepi, die in het Philips Stadion de concurrentiestrijd aan moet gaan met onder meer Luuk de Jong. Net als Te Kloese kent ook Earnest Stewart, de technisch directeur van de Brabanders, Pepi goed. Stewart kreeg eerder te maken met Pepi als directeur van de Amerikaanse voetbalbond.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSV troeft Feyenoord altijd af met miskopen. Luckassen-momentje dit.

8 juni 2023 om 21:54

Veerman vergeten?

8 juni 2023 om 21:56

Ja Veerman, dat is dan ook echt de enige die het niveau aan kon. Verder 9 van de 10 spelers valt door de mand. De top 3 moet keer stoppen met die spelers in eigen land halen voor veel geld. Spelers die niks kosten kun je op gokken, maar voor een bedrag van rond de 10 miljoen kun je beter een speler uit het buitenland halen.

8 juni 2023 om 21:59

Met veerman was feyenoord geen kampioen geworden. Achteraf dus goed dat ze die niet hebben gehaald.

8 juni 2023 om 21:59

Toch prettig dan dat ze deze Pepi oppikken bij Augsburg dan hè

8 juni 2023 om 22:10

Veerman, Dumfries, Angelino, Strootman, Mertens, Toornstra, Berghuis. Allemaal prima binnenlandse transfers gebleken. De stap is inderdaad ook vaak genoeg te groot gebleken en ben zelf ook lang niet overtuigd van Pepi, maar mensen die doen alsof een linksback uit de 3e klasse amateur Oost van Zimbabwe altijd een betere keus is dan een Eredivisie speler zijn ook wel vrij vermoeiend. Gevalletje onbekend maakt bemind. Ofzo.

8 juni 2023 om 22:34

Je doet zowel Veerman als Feyenoord te kort doet als je serieus denkt dat Feyenoord met hem geen kampioen was geworden. Sowieso nergens voor nodig dat downplayen van Veerman steeds hier. Als je een ranglijst van de Eredivisie maakt sinds de 1,5 jaar dat Veerman bij PSV zit dan staat PSV ook gewoon bovenaan, en dat terwijl het een puinhoop is geweest in Eindhoven. Maar goed, dat zijn feiten en die doen er natuurlijk niet toe. Arne Slot is een van de weinigen geweest die vanaf het eerste moment zijn unieke kwaliteiten erkende en dat nog steeds doet ondanks dat hij in het "verkeerde" shirt speelt, zo kan het ook

8 juni 2023 om 23:32

@Rickert voor 10 miljoen had PSV anders wel mooi Openda kunnen ophalen vorig seizoen. Al stond hij wel onder contract in België.

9 juni 2023 om 07:42

En als er een topper is zoals bijvoorbeeld finbogason dan halen ze die niet.
Nu die vitesse speler manhoef. Die word gelinkt aan de top 3 terwijl dat mij nu juist een aanwinst lijkt.

9 juni 2023 om 09:35

Fossen

Zelfs niveau lager met een Wieffer en een Schuurs (doet het heel goed in Italie).

9 juni 2023 om 09:49

Echt ontzettend knap dat jij dit kunt voorspellen! Waar heb jij die glazenbol van jou gekocht. Dit soort dingen kun je toch niet zo roepen? Waarop baseer jij dit?

8 juni 2023 om 21:55

Veerman?

8 juni 2023 om 21:55

Ah ja, Luckassen. Vandaar dus “altijd”

8 juni 2023 om 21:58

Lekker voorbarig.. suarez was ook een miskoop van ajax toen hij van Groningen kwam

9 juni 2023 om 02:45

Neejjj, dat was Sulymani van Heerenveen.
Marco word nog zwetend wakker af en toe.

9 juni 2023 om 07:44

Maglas. 😂😂

9 juni 2023 om 10:12

Ten eerste het is Machlas, ten tweede deed hij het niet eens mega slecht hoor.

De verwachtingen waren wel hoger maar in zijn 1e twee seizoenen in 44 wedstrijden 26 goals.
Kan beter maar is ook geen enorm drama.

8 juni 2023 om 21:59

Dit is toch geen aftroeven. Dit is meer dat psv wel bereid is de hoofdprijs neer te leggen. Lijkt me wel een prima spits voor psv by the way

8 juni 2023 om 22:34

Pepi schijnt een goede band te hebben met Stewart, dat zal ook wel mee spelen denk ik. Ben wel benieuwd naar de vraagprijs idd, want uit de woorden van Ten Kloese kan je opmaken dat Feyenoord niet meer heeft geboden dan wat er voor Gimenez is betaald. Volgens transfermarkt is dat 4 miljoen en als PSV max 6 zou betalen, zou het mss een gokje waard zijn? Ik heb totaal geen idee wat we kunnen verwachten eerlijk gezegd.

8 juni 2023 om 22:42

Ik haat het te pas en te onpas gebruiken van het woord aftroeven in voetbalartikelen, maar de definitie van aftroeven is "iemand met woorden of daden zijn overmacht doen gevoelen". Meer geld neerleggen zodat je een speler contracteert lijkt me daar qua definitie wel onder te vallen. Het is niet zo dat Feyenoord al definitief afgehaakt was toch?

8 juni 2023 om 22:56

@Fossen, jawel. Te Kloesse had al aangegeven dergelijke bedragen niet te willen betalen. Je troeft dus niemand af je was simpelweg nog de enige geïnteresseerde.

8 juni 2023 om 23:27

Feyenoord heeft van de zomer 4 miljoen betaald voor 50% van de rechten van gimenez, voor nog een 4 miljoen konden ze in de loop van het jaar nog 40 % bij kopen. Volgens mij is dat ook gebeurd en heeft hij dus nu zon 8 miljoen gekost. Ik denk dat te kloese meer rond dat bedrag bedoeld.

8 juni 2023 om 23:51

Pepi is gewoon een 10milj. + transfer voor psv ga maar vanuit

9 juni 2023 om 00:55

Dat weet je toch niet? Zit jij aan tafel bij de gesprekken?

9 juni 2023 om 08:51

Grappig dat jij en andere mensen over bedragen speculeren en dat PSV te veel moet betalen. Volgens mij staat er letterlijk in de tekst dat Romano het bedrag niet weet. Daarnaast kan Augsburg veel vragen, maar dat wil niet zeggen dat ze het ook krijgen?

En misschien heeft Te Kloese ook wel een beetje overdreven met de vraagprijs van Augsburg. Het is natuurlijk gemakkelijk om te zeggen dat Pepi te duur is. Daarmee is de achterban ook wat sneller weer rustig.

Maar net als jullie weet ik het ook niet want ik was er niet bij. :-)

8 juni 2023 om 22:00

En jij kunt nu al zeggen dat het een miskoop is terwijl hij nog niet eens gekocht is..heb jij een glazen bol ofzo.. 12 goals en 3 assists bij een degradant is gewoon goed.. hij heeft er maar 3 minder gemaakt dan de ozo geweldige Gimenez.

8 juni 2023 om 22:10

@Nikos_ niet helemaal een correcte vergelijking, Gimenez heeft de eerste helft van het seizoen voor 95% als invaller gefungeerd. Na de winterstop stond hij pas basis. Maar Pepi heeft het zeker niet slecht gedaan bij Groningen. Denk zelf dat Feyenoord de vraagprijs gewoon te hoog vindt.

8 juni 2023 om 22:10

@nikos_

Dat is wel scoren in de counter met heel veel ruimte. Als spits bij een club die dominant speelt moet je in de kleine ruimtes werken. Dat is vaak erg lastig voor spitsen van mindere clubs.

8 juni 2023 om 22:14

Ik snap je punt hoor, maar daar moet dan wel bij gezegd worden dat Pepi 2.741 minuten gemaakt heeft en Gimenez "maar" 1.926

8 juni 2023 om 22:24

@Feye_88 echter speelt psv countervoetbal dus misschien is het wel een geschikte spits.

8 juni 2023 om 22:47

@feye_88 groningen speelt geen countervoetbal. Pepi heeft vooral uit voorzetten gescoord. Groningen speelt meestal die bal achterin rond totdat ze hem naar voren schieten, amper counters gezien dit seizoen

8 juni 2023 om 23:02

@kieftenbeld

Tja, je kunt mooie filmpjes vinden met de goals van Pepi. De meeste goals die je gaat vinden zijn goals waarin er veel ruimte is en Groningen vanuit de omschakeling toeslaat. Overigens kun je ook uit een voorzet scoren die uit een omschakeling is ontstaan.

8 juni 2023 om 22:04

Wat is altijd?

8 juni 2023 om 22:11

Zonder uitzondering

9 juni 2023 om 08:31

Hoe ga je aantonen dat dat altijd van kracht is?

8 juni 2023 om 23:17

Til 🥲

Niet zo erg als Luckassen, maar wel een recenter voorbeeld. Had liever Szymansky gehad, om het op zijn zachts te zeggen.

9 juni 2023 om 09:08

Denk dat Augsburg hem niet voor niets heeft uitgeleend aan Groningen. Ze proberen nu het verlies te dempen.

Veel te duur en psv kan beter krijgen

8 juni 2023 om 22:57

Dat tweede is niet waar en van het eerste weten we het nog niet

Graag naar Eindhoven. Zou in Rotterdam bankzitter zijn.

8 juni 2023 om 21:57

In Eindhoven ook. Wel een hele goede 2e spits. 12 goals en 3 assists bij de nummer 18 is zeker niet slecht.

8 juni 2023 om 21:59

Wel een dure bankzitter dan 😂😂

8 juni 2023 om 22:11

Is net 20..

8 juni 2023 om 22:35

Bosz is een trainer die wil voetballen. Die gaat echt niet met de Jong beginnen

8 juni 2023 om 21:59

Wat 1 goed jaar kan doen met het vertrouwen van fans

8 juni 2023 om 22:05

Hij zou toch ook bankzitter worden? Hij gaat Gimenez er niet uitspelen.

9 juni 2023 om 09:20

Zo typisch weer dit, die selectieve verontwaardiging. Al had hij wél naar Feyenoord gegaan was het Jezus de Verlosser geweest en de reïncarnatie van van Persie & van Hooijdonk en nu hij naar PSV dreigt te gaan is het ineens goed dat hij niet naar Feyenoord gaat. Dit is ook zoiets dat je vooral onder Engelse voetbalfans op Twitter ziet en dat is absoluut geen compliment. Die waaien al helemaal met alle winden mee.

10 juni 2023 om 07:57

Hij wordt toch ook gewoon bankzitter bij ons? Gimenez speelt die niet uit de basis en je hebt dan een hele dure alternatief voor de spitspositie

Je moet ook niet meer willen betalen dan je eerste spits. G

Wat een titel. Feyenoord wilde niet zover gaan met betalen. Dat heet niet aftroeven

8 juni 2023 om 21:56

Juist dat , ik wou al kijken of iemand dat al geplaatst had,want het slaat nergens op afgetroefd

8 juni 2023 om 21:59

En voor psv wordt hij eerste spits verwacht ik en bij Feyenoord tweede spits. Dus ook niet gek dat psv meer wil betalen en ook niet gek dat die jongen liever eerste spits wordt

8 juni 2023 om 22:24

Zie Gimenez wel weggaan. En hij zal bij ons moeten concurreren met Luuk, dus allesbehalve met zekerheid eerste spits.

8 juni 2023 om 22:30

Mwah hij brengt duidelijk voetballend gezien veel meer dan Luuk. Zeker Bosz zie ik bij de komst van Pepi Luuk gewoon op de bank zetten en als stormram gebruiken.

8 juni 2023 om 23:21

Nergens op gebaseerd dat Santi weg gaat. Langdurig contract en aan Slot is beloofd dat de selectie grotendeels in tact blijft.
Verder was Luuk dit jaar al niet geweldig en is het goed voor psv als hij langzaamaan naar de bank verplaatst

8 juni 2023 om 22:24

Dan ben je toch afgetroefd? Zo simpel is het. Zelfde verhaal met Veerman.

8 juni 2023 om 23:23

Nee hoor, groot verschil met Veerman is dat Feyenoord het toen niet kon betalen en nu niet wil betalen.

8 juni 2023 om 22:50

Idd, Feyenoord heeft Santi en Danilo, ook al is Danilo niet zo goed als Santi dan nog betaal je geen 12 miljoen voor een back up.
Als je dat doe betaal je de rest vd Window overal de hoofdprijs, er wordt dan gezegd voor een back up 12 dan voor een linksbuiten 18 miljoen, prima dat ie naar PSV gaat.

Ahh nee he. Weer teveel betaald voor deze net niet spits. Weer 12 miljoen door de wc gespoeld

8 juni 2023 om 21:58

Och. Alles en iedere aankoop maar afkraken zonder het maar één keer gezien te hebben. Scoorde 12x bij de nummer 18…

8 juni 2023 om 22:04

Ik snap de negatieve reacties niet. Heb regelmatig Groningen gekeken en deze jongen heeft wat extra's. Hij is klinisch, fysiek sterk, beweeglijk en heeft echt een neusje voor de goal. Completer dan spelers als Luuk de Jong of Eran Zahavi (de laatste twee spitsen volgens mij). Vind dit echt een goede aankoop, ook nog een relatief jonge speler.

8 juni 2023 om 22:15

Ach eindtovenaar10, je moet maar zo denken: we werden uitgelachen omdat we Xavi haalden. Wie lacht er nu? Gewoon afwachten of het een succes wordt.

8 juni 2023 om 22:48

Onze Jason v Duiven 15 goals en 3 assist in de KKD.
Geef hem een kans zal ik zeggen, beter dan 12-15 mil uitgeven ….

8 juni 2023 om 23:51

@cuco10, uitgelachen toch niet? Velen dachten dat hij niet direct zo'n impact zou hebben en hij heel PSV op zijn rug zou dragen. Dat hij overhyped was maar bijna iedereen vond het wel een goeie deal omdat er niets mis kon gaan. Was het niet op voetballend vlak, dan wel qua marketing. Kwam gratis

9 juni 2023 om 00:16

Uitgelachen zeker. Het was het verwende YouTube voetballertje dat nergens doorbraak. Denk dat ik dergelijke uitspraken hier letterlijk 415 x tegen ben gekomen.

Afgetroefd, afgetroefd. Feyenoord wil gewoon geen 12-15 miljoen neerleggen voor die kerel en terecht. Veel plezier ermee PSV.

8 juni 2023 om 22:03

Wie zegt dat Psv dat bedrag wel wil neerleggen? Zie veel Feyenoorders interessant reageren zonder ook maar enig idee te hebben over de inhoud van de deal.

8 juni 2023 om 22:06

Naja Te Kloese zei al dat ie te duur was. Lijkt me een duidelijk verhaal. Als PSV wel aan de vraagprijs wil doen, prima. Ze hebben die positie ook minder goed bezet. Het is niet zozeer dat ie niet goed is, maar meer dat Feyenoord gek is als ze zoveel betalen voor iemand die in 1e instantie op de bank gaat zitten.

8 juni 2023 om 22:24

Gaat Gimenez morgen weg, is hij niet meer te duur hoor. Feyenoord was gewoon keurig aan het voorsorteren in dit geval.

8 juni 2023 om 23:26

Ja Woenselaar, dan zoeken we ook ineens een eerste spits. Nu ligt de prioriteit bij de vleugels. Dus eigenlijk geef je migi gelijk

8 juni 2023 om 23:26

En blijft Gimenez heb je een hele dure bankzitter. Dat mes snijdt twee kanten op.

Feyenoord heeft toch al gezegd dat Pepi te duur is? Denk dat hij bij PSV ook beter tot zijn recht zal komen!

Ben benieuwd naar het bedrag wat psv betaald. Feyenoord vond het te veel geld..

Wie weet schopt hij psv wel naar de CL

Jezus wat een bout aankoop, als Bosz komt haal je toch gewoon Dolberg? 25 jaar en goedkoper.

8 juni 2023 om 21:56

Enig idee hoeveel Dolberg moet kosten? Wel 2 hele andere types ook. Als Ajacied word ik in ieder geval niet bang voor deze Pepi in de spits vd concurrent.

8 juni 2023 om 22:00

7 miljoen stond in de wandelgangen vandaag

8 juni 2023 om 22:07

Dolberg die komt niet eens aan de aantallen goals en assists van Pepi.. 1 goal bij Hoffenheim wow..

8 juni 2023 om 23:44

1 goal bij hoffenheim in de bundesliga is nog steeds 1 goal meer dan pepi heeft in de bundesliga en die heeft nog meer minuten gespeeld ook.

Prima gedaan, wat voegt hij toe als je Santi en Danilo al hebt.

8 juni 2023 om 21:59

Precies

8 juni 2023 om 22:25

Gok wel dat er clubs voor Santi gaan komen met een bod die Feyenoord niet kan weigeren

9 juni 2023 om 06:50

Dan zou ik maar niet naar het casino gaan😉, want gokken ie niet je sterkste kant!

9 juni 2023 om 13:35

Denk je dat echt? En wat betreft Atletico?

Kan die ook centraal achterin? Pfff...

Las ik nou ook dat psv in de markt is voor Kasper Dolberg? Zou toch ook een stunt zijn. Het ijskonijn terug bij zijn oude meester Bosz in NL. Maar met Luuk en Pepi lijkt de SP positie gevuld.

Het zou wat zijn! Wordt dat dan een nieuw club record qua ingaande transfer? Augsburg wilde een flink bedrag begreep ik.

Zucht.... en dat voor zoveel geld... mocht het inderdaad 12-15 miljoen zijn of wat was het...
Feyenoord was ook al afgehaakt omda thij te duur was.

Pepi moet nog alles bewijzen op het niveau.

Waarom geven ze zóveel geld uit?

Lekker het volle pond betalen!

No pun intended, maar waar haalt PSV het geld vandaan? Zover bekend staan ze al jaren een financieel niet heel goed voor (ook na wat goede transfers) ivm het uitblijven van CL gelden. Blijft mij verbazen.

8 juni 2023 om 22:00

Ze hebben Gakpo en Madueke verkocht vorig seizoen, waarbij alleen Gakpo’s verkoop nodig was om gaten te dichten.

8 juni 2023 om 23:32

Gakpo werd ook alleen verkocht als de aankopende club boter bij de vis leverde. Dan is het misschien onder de marktwaarde (ik denk van wel) , maar ook ineens de hele klap geld op de bankrekening. Madueke kan gespreid betaald zijn.

Ik werd verrast door de financiële malaise dit seizoen, zeker als je naar de aankoop/verkoop balans keek. We hadden op papier toch een paar flinke klappers gemaakt. Dus ik zou ons nu inschatten op 'financieel gezond' , maar ik durf PSV niet meer rijk te rekenen.

8 juni 2023 om 22:02

De miljoenen van Gapko waren om het gat te dichten. PSV heeft spelers uit de jeugd daarnaast voor nul op de balans staan. Dat betekent dat de 45 miljoen minus kosten voor Madueke pure winst zijn.

8 juni 2023 om 22:17

Dat punt snap ik, maar dan nog is het echt maar twintig-dertig miljoen. Ga je dan deze kerel halen (lijkt mij een over hyped spitsje), maar goed...

8 juni 2023 om 22:56

Kijk zo simpel is het natuurlijk niet. Er komt echt veel meer bij kijken dan jij denkt zoals ook het salarishuis en afschrijvingen. Ik kan me goed voorstellen dat, dat momenteel stukken lager zal liggen dan een jaar geleden want ook Bruma, Max en van Ginkel zijn bijvoorbeeld weg, denk dat de eerste 2 sowieso topverdiener waren en de derde ook waarschijnlijk.

Daarnaast denk ik niet dat de hele som van Gakpo gebruikt moet worden om een gat te dichtten, dan zou het er wel heel somber uitzien en dat is eigenlijk ook praktisch onmogelijk dat PSV 50 miljoen op transfers zou begroten.

Daarnaast willen andere spelers als Sangare en Guti bijvoorbeeld ook nog vertrekken en misschien kun je spelers als Vertessen en Obispo ook nog wel verkopen.

Wat PSV te besteden heeft weten wij niet maar bijvoorbeeld in 19/20 gaf PSV ook gewoon 35 miljoen uit en was de transferbalans in een half jaar waarschijnlijk niet zo hoog als je kijkt naar het afgelopen half jaar.

8 juni 2023 om 23:35

@ memphisdepay

Volgens mij werkt PSV ook met behoorlijke premies. Zeker bij een kampioenschap, maar premies bij vCL en de beker zullen zeker ook contractueel vastgelegd zijn.

8 juni 2023 om 22:36

Hebben voor 100 miljoen euro bijna verkocht. En Sangare zal daarnaast verkocht worden. Er is dus wel degelijk een potje.

Psv troeft Feyenoord in alles af bro !

8 juni 2023 om 22:10

Zerrouki? Maar zonder dollen ik weet niet of hij goed genoeg is voor psv of feyenoord.. wellicht als 2de spits?

Ik snap de hype rondom deze jongen niet zo eigenlijk. Vind het maar een zeer modale spits. Is niet super snel, niet mega technisch of beschikkend over een weergaloze actie, scoort niet extreem makkelijk, is geen grandioze kopper en bovendien niet mega beweeglijk.

Daarbij, als hij niet bij Groningen had gezeten, maar bij een willekeurige Belgische degradatiekandidaat was PSV nooit bij hem uit gekomen. Kortom, hebben ze écht geen alternatief?!

8 juni 2023 om 22:08

Naja wel 12 goals bij de nummer laatst. Aan de andere kant, die Griek van VVV maakte er nog veel meer. Waar is die eigenlijk?

8 juni 2023 om 22:27

Afgelopen Februari verkocht door Celtic aan Atalanta in de VS. Daar vervolgens 9 goals in 13 matches.

8 juni 2023 om 22:28

Wat is de 'hype' rondom deze speler dan? Als de reacties hieronder iets laten zien, is het wel dat men nog niet volkomen overtuigd is.

9 juni 2023 om 07:46

Je mag het van mij ook een andere benaming geven, maar het feit dat serieuze clubs interesse hebben in hem kijk ik best van op. Als je gewoon objectief naar die speler kijkt zie ik weinig aanknopingspunten waarmee hij bij een ploeg kan spelen die om de prijzen vecht. Hij heeft van alles een klein beetje, maar is nergens écht goed in.

Prima spits, maar toch veel te duur voor zowel Psv als Feyenoord? Ik zat net de duurste inkomende transfers van Psv te bekijken, maar daar zat echt een hoop rommel bij zeg. Baumgartl, Luckassen, Maher (wat opzich een goede speler is natuurlijk), Romero, Bruma.Ben benieuwd of ze hier weer een nieuwe misser te pakken hebben.

Aftroeven is teveel gezegd maar prima in het artikel. PSV heeft meer priorteit liggen bij een nieuwe spits dan ons. Feyenoord heeft al twee spits en 1 hele goede spits. PSV heeft 1 redelijk spits en geen tweede spits. Bij Feyenoord hebben eerder een buitenspeler nodig.

8 juni 2023 om 22:03

Je vergeet voor het gemak even dat Giminez sowieso weg gaat dit seizoen

8 juni 2023 om 22:05

Er is geen enkele aanleiding omdat te denken. Er geen enkele betrouwbare bron die dat meld.

8 juni 2023 om 22:05

@freekinho, waar haal je dat vandaan? Ga ergens anders onzin verkopen

8 juni 2023 om 22:14

Freekinho heb ik nog nooit betrapt op een zonnige opmerking, zeker niet als het Feyenoord aan gaat.. niet zo serieus nemen dus

9 juni 2023 om 02:19

Aha, net zoals dat Slot absoluut weg ging dus. Dat was ook een uitgemaakte zaak volgens jou. Als Freekinho zegt dat Gimenez weg gaat, weet ik nu zeker dat hij blijft

Ben er niet rouwig om. Gewoon te duur om te halen als 2e spits. Liever buitenspelers en een vervanger voor Kokcu dan een groot bedrag voor een positie die prima bezet is.

Laat me graag verrassen. Zulke cijfers bij de slechtste ploeg van de ED, zijn alles behalve verkeerd. Denk overigens dat Pepi rond de 7 a 8 miljoen kost, met doorverkooppercentage. Nu Spierings oppikken en doorschakelen naar de verdediging. Hoop echt van harte dat dat dit jaar aan word gedacht. PSV meeste goals voor van de ED dus aanvallend niks op aan te merken.

8 juni 2023 om 22:12

Volgens mij wil Augsburg rond de 12 miljoen voor Pepi.

8 juni 2023 om 23:34

Op transfermarkt ook maar 9 miljoen waard.

Groningen supporters die meer kunnen vertellen wat voor soort spits het is?

had hem graag als 2de spits gezien, maar het een erg dure grap zijn. en zolang Gimenez er is maak ik me nergens zorgen over

PSV heeft Pepi ook harder nodig dan Feyenoord. Dus snap dat Pepi als 2e spits voor Feyenoord te duur is, maar voor PSV als 1e spits niet.

Denk voor beide clubs geen interessante speler. Als je al bij Augsburg niet slaagt.. wat verwacht je dan als Psv zijnde ermee te doen in Europa. Pepi is leuk voor de Mls, Dallas tegen Austin ofzo. Belabberd niveau, met mn chocoladebren schiet ik er nog wel 11 daar binnen.

Vraag me af of Bosz dan echt al bijna rond is. Het zou toch raar zijn om spelers aan te trekken zonder dat je weet wie de trainer wordt en met welke filosofie.

Ik zie graag eerst een coach voordat we überhaupt iemand gaat kopen…..en dan nog 12-15 mil….
Jeez…
We hebben Jason van Duiven in de jeugd rondlopen, wat van mij een kans verdient.

Of het een goede koop is, moet blijken.
20 jaar. Amerikaans international. Absoluut specifieke kwaliteiten.

We gaan eerst zien of het rond komt. Daarna wat de prijs is. Daarna of hij de belofte kan inlossen.

Haha, het enige doel van de kop van dit bericht is figuren zoals ik uit hun tent lokken zodat ik m'n gal kan spuwen en mee ga doen aan welles nietes verhalen, het eerste heb ik al gedaan en het tweede laat ik aan anderen over.

Elke welles en elke nietes is elke keer toch een klik, en dat in een komkommertijd buiten het seizoen, met een window die nog open moet, en op gang moet komen...goed businessmodel!

8 juni 2023 om 22:48

Staat niets verkeerd in het artikel of de kop, dus stel je niet aan

Ik weet niet wat beide clubs in hem zien, is toch middelmatige spits

artikel 3000 ik moet het maar zien allles boven 10 mil zou ik er nog voor betalen voor pepi

Nou gefeliciteerd psv.

Feyenoord wilt dat bedrag niet betalen omdat Gimenez er is en psv wel omdat ze sws nog geen 2de spits hebben en Luuk ook minder wordt.

Afgetroefd klinkt dan altijd ook zo extreem. Dat was bij veerman het geval toen hadden beide teams zo’n speler nodig op de desbetreffende positie.

Ben erg benieuwd wat hij moet kosten.

Waarom een zelfde type als Luuk. Ook een targetman en alleen bruikbaar in de zestien. Weinig snelheid ook. Niet mijn keuze

Ik ben het helemaal met Sasukeboy eens, Pepi is mij pas opgevallen in de statistieken. Na eerder vermeende interesse heb ik hem maar eens geutubed, hij is misschien wat groter (1.85 cm 1.75) en fysiek wat sterker maar verder kon niks ontdekken wat hem beter zou maken de maar 2 jaar jongere Van Duyven (recent nog toegevoegd aan de 1e seletcie) die ik zelfs sneller en technischer vind.

Bovendien vind ik dat Luuk het goed doet na het bedanken voor Oranje,9 goals in 10 wedstrijden.en ja hij heeft zijn beperkingen maar die heeft altijd al gehad.zonder zijn blessure 1e seizoenshelft was hij waarschijnlijk ook gewoon topscorer v.d eredvisie geworden. Ik zou Jason langzaam brengen en dan Luuk gaande weg naar Pinchitter rol schuiven

Voordat bedrag haal ik liever Koki i.p.v. Pepi (verhuurd aan Sparta van Man City group) dat vind ik echt interessante speler voor PSV.

Dat aftroeven omdat je bereid bent meer te betalen vind ik geen aftroeven. Pepi is een aardige spits maar alles wat je boven 5 miljoen betaald spoel je echt door het toilet en dus vind ik Feyenoord wat echt oog heeft voor spitsen dit prima doen en kan je je afvragen of Feyenoord niet PSV aftroeft door juist niet te veel te betalen.. ik vind Pepi meer Twente/Utrecht materiaal maar dat terzijde.

Voor mij als PSV-er is dit typisch zo’n transfer dat je bij het doorgaan denkt: hé, leuk. Ben benieuwd.
En als ie niet doorgaat: ah, OK, jammer, ben benieuwd wie er dan komt.
Vleesch noch vis, maar ik laat mij heeeeel graag verrassen.

Feyenoord is creatiever in scouting. PSV heeft de afgelopen jaren al teveel dure missers gemaakt. Nu hebben ze Peppi al een jaar aan het werk gezien. Dus wie weet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren