Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

PSV kan na mooi openingsdoelpunt niet doordrukken tegen Willem II

Vrijdag, 21 augustus 2020 om 20:38Jeroen van Poppel • Laatste update: 20:46

De oefenwedstrijd tussen Willem II en PSV is vrijdagavond geëindigd in 1-1. De ploeg van trainer Roger Schmidt begon sterk aan het duel met een perfect uitgespeelde openingsgoal van Donyell Malen, die voor het eerst sinds 7 december vorig jaar een doelpunt wist te maken. In de slotfase van de wedstrijd verspeelden de Eindhovenaren de zege door een knap stiftje van Vangelis Pavlidis.

Bij PSV kreeg Jeroen Zoet de voorkeur onder de lat boven Lars Unnerstall, terwijl Mauro Júnior opnieuw begon als linksback. De Eindhovenaren werden in de beginfase onder druk gezet door Willem II, maar namen vrij snel het initiatief over. In de zeventiende minuut resulteerde dat overwicht in een fraai doelpunt. Sam Lammers liet zich met de rug naar het doel van Willem II aanspelen en kaatste direct naar links, waar Cody Gakpo aan een dribbel begon.

De linksbuiten behield het overzicht en tikte door naar Malen, die vanbinnen de zestien met een punter de rechterhoek vond: 0-1. Na de openingstreffer behield PSV het betere van het spel, hoewel dat niet tot veel kansen leidde. Gevaarlijk werd het wel toen Willem II-doelman Robbin Ruiter de bal verspeelde onder druk van de fel jagende aanvallers van PSV. Lammers probeerde het van grote afstand, maar mikte net over het lege doel.

In de tweede helft volgden tal van wissels aan beide kanten, hetgeen de kwaliteit van de wedstrijd bepaald niet ten goede kwam. PSV had een kwartier voor rust wel zijn tweede van de avond moeten maken. Denzel Dumfries brak na een goede steekbal van Mohamed Ihattaren door over de rechterflank en bereikte Joel Piroe, die van dichtbij echter op ploeggenoot Lammers knalde. In de slotfase maakte Willem II gelijk. PSV-verdediger Armando Obispo verspeelde de bal knullig aan Pavlidis, die met een bekeken stiftje Zoet verraste: 1-1.Gerelateerd

Meer sportnieuws

28 reacties (laatste reactie door rudeboy65)

Ik vond PSV in de eerste helft echt een sterke indruk maken. Gaven weinig weg, kwamen tot wat mogelijkheden en het tempo lag bij tijd en wijlen aardig hoog. Tweede helft helaas de tegengoal, maarja je speelt in feite met een team waarvan 70% nooit een vaste basisklant zal worden bij PSV.

Rosario viel me overigens positief op: veel ballen voorwaarts en verdedigend z’n mannetje. En oh, wat is het fijn om Malen toch weer fit te zien en een zeer knappe goal te maken!

Denk dat PSV meeste waarde moet hechten aan de eerste helft. Dat zag er goed uit. Na de rust met al die wissels was er geen touw meer aan vast te knopen, van beide kanten overigens

21 augustus 2020 om 21:04

Het zal mij eerlijk gezegd niet benieuwen of jongens als Vos en Matuta al goed genoeg zijn. De eerste helft stonden er veel waarschijnlijke basiskrachten in en het zag er best goed uit.

21 augustus 2020 om 21:54

Als fan lekker meer waarde hechten aan de eerste helft en als technische staf de tweede

Opstelling van 2e helft sloeg nergens op natuurlijk. Denk dat geen een speler ook maar wisselspeler zal zijn dit seizoen op guti na.

21 augustus 2020 om 20:49

Teze?

21 augustus 2020 om 21:57

Thomas, Sadilek en Obispo uiteraard ook gewoon. Wel jammer van dat geklungel van Obispo, maar aan de andere kant heeft hij al maanden geen wedstrijden gespeeld dus het kan hem vergeven worden.

Veel tempo en veel inzet. Ook word er voor elkaar gevochten. Dit heb ik het afgelopen seizoen gemist. Er mag iets meer creativiteit bij en een goede linksback is een must. Wil graag mauro een paar wedstrijden op het middenveld zien. Ben erg benieuwd naar hem.

Eerste helft goed. Baumgartl aan de bal zwak en Boscagli juist verdedigend weer zwak. In het begin was t ff zoeken maar toen PSV zijn draai vond gingen ze ook echt draaien. Tweede helft was Teze het enige lichtpuntje met een mooie steekpass als hoogtepunt. Mauro trouwens geen linksback.

21 augustus 2020 om 21:59

Baumgartl en Boscagli vulden elkaar juist goed aan. Was prima. Mauro doet het veel beter dan verwacht op linksback, knap van hem. Hoop dat we alsnog een klasse linksback gaan halen.

De eerste helft was best aardig. Mooie goal en nog wat goede kansen. Het tegendoelpunt viel pas toen meer dan de helft van het elftal uit jeugdspelers en B-garnituur bestond, dus dat geloof ik wel. Malen en Ihattaren beginnen steeds fitter te ogen, terwijl Gakpo echt een goede groei doormaakt. Verklaar mij voor gek, maar als hij dat doorzet volgt een oproep voor Oranje binnen een jaar. Wel bevestigd dat het middenveld echt een kwaliteitsinjectie nodig heeft. Mauro doet het daarnaast verdienstelijk op lb (het helpt dat hij lichtvoetiger en technischer is dan Sadilek), maar ik ben bang dat men bij PSV dan weer gaat denken dat het probleem intern is opgelost. Ik wacht nog altijd op de nieuwe lb, maar ik ben bang dat die er niet meer gaat komen voor de competitiestart.

Eerste 20 minuten waren redelijk. Goede goal van Malen, maar daarna helemaal niks van PSV gezien. Invallers lieten ook ff zien dat ze niks te zoeken hebben in de basis. Grote verschil was dat de invallers van Willem II, wel alles gaven voor hun trainer. In zulke oefenwedstrijden, wil je laten zien aan de trainer dat je er bent. Dat heb ik bij PSV totaal niet gezien. Die 1-1 was een mooie cadeautje van Obispo, wat een domme fout. Ik hoop voor Schmidt dat er nog wat bij komt. Er moet echt een linksback komen. Ook hoop ik dat ook Schmidt niet met het blok Hendrix - Rosario gaat spelen, verschrikkelijk.

21 augustus 2020 om 22:01

Het blok Hendrix en Rosario was echt niet zo verschikkelijk vandaag. Uiteraard moeten we streven naar betere kwaliteit, maar deze twee spelers worden naar mijn inziens te simpel afgekraakt. Vooralsnog zijn ze allebei ook gewoon beter dan bijvoorbeeld Guti en Sadilek. Thomas is op die positie miss wel beter dan een van die 2.

Ik denk dat duidelijk is na deze voorbereiding dat PSV te veel opties heeft op het middeveld en voorin waarvan een aantal duidelijk niet goed genoeg zijn en het ook niet gaan worden. Daarnaast is er een gebrek aan zowel een links als rechtsback(aangezien Teze op basis vd gespeelde wedstrijden als RCV wordt gezien) . Daarom denk ik PSV spelers als Piroe Doan en Guti moet proberen te slijten en Rigo obispo moet proberen te verhuren. Om zo de 2/3 nodige verstrekking te kunnen financieren.

21 augustus 2020 om 21:13

Ik ben het eigenlijk wel met je eens alleen dat laatste klopt niet. PSV heeft geld dat is al vaak genoeg gezegd dus ze moeten niemand verkopen/verhuren om iets te kunnen. Daarnaast vraag ik me af of doan en guti wel verkocht gaan worden. Hebben toch wel wat centjes gekost en zullen voor weinig niet weg mogen schat ik. Vind daarnaast Romero ook echt teleurstellend spelen in deze voorbereiding. Misschien kunnen we die ook nog slijten.

21 augustus 2020 om 21:36

natuurlijk is er geld alleen naar mijn mening is de selectie al te groot zeker op het middenveld je hebt voor 2 posities 6/7 opties (rigo,sadilek,rosario,hendrix,guti,thomas en iharterren heeft er gespeeld) daarom ben ik van mening dat het beter is als PSV een aantal van deze jongens verkoopt.

21 augustus 2020 om 21:59

"Proberen te verkopen" klinkt logisch en terecht, maar de clubs zullen niet in de rij staan voor deze miskleunen. Hoe hebben ze ooit in hemelsnaam zoveel voor Doan willen betalen? Was er dan níemand binnen PSV die zei:" Hé John! Waar ben jij in godsnaam mee bezig?" De Jong was natuurlijk in paniek en heeft zich laten leiden door de media. Op het lastste moment door eigen falen nog even en paniekaankoop doen. Ik ben bang dat we in herhaling gaan vallen.

Heb nog geen minuut van PSV gezien maar waarom staat Mauro telkens linksback? Ik had verwacht dat hij, met zijn creativiteit, voor een basisplek op het middenveld zou gaan dit seizoen..

21 augustus 2020 om 21:27

Omdat we momenteel geen andere optie hebben, buiten dat doet hij het wel goed moet ik zeggen. Alhoewel ik hem ook liever op t middenveld zie, hoop dat er nog een echte linksback komt en hij de kans krijgt op het middenveld.

ben positief verrast van mijn clubje. Vorige week al meer dan prima tegen VVV maar ook nu speelde ze leuk mee. Ondanks dat de uitslag in deze fase niets zegt was dit ook wel verdiend. Sowieso de 2e helft van beide kanten veel jeugdspelers. Jongens die normaal niet veel minuten zullen maken. Eerste helft wat pech met afronden maar dat komt wel. Eerste 15minuten waren we de bovenliggende partij na de goal waren de rollen omgedraaid maar toch wat kansen gehad. Ruiter meer dan prima doelman en Nelom centraal achterin was niet zo slecht als ik dacht. Normaal is Heerkens de reserve CV en Nelom bij gebrek aan beter. Deed het toch prima. Jammer dat de andere 3 westrijden zonder publiek of tv zijn. Maar ziet er goed uit voor ons. Al begint het over 3weken pas echt.

Ik maak mij toch wel wat zorgen over Mo. We weten wat ie kan, maar het is nu nog wat vlak en flets. Hopelijk zien we snel weer de fitte en frivool spelende Mo.

21 augustus 2020 om 22:00

Vandaag speelde Ihattaren best goed, ik weet verder niet of je gekeken hebt, maar het zag er een stuk beter uit dan
tegen Vitesse.

21 augustus 2020 om 22:08

Ik denk dat Mo iets minder gaat opvallen omdat we nu minder afhankelijk proberen te zijn van individuele klasse en meer willen domineren door als team een bepaalde manier te spelen. Spelers als Mo en Malen plukken daar uiteindelijk ook de vruchten van als het beter begint te draaien en hun rol binnen deze tactiek duidelijk wordt.

22 augustus 2020 om 12:23

Rare vraag, natuurlijk heb ik gekeken. Wie geeft er nou commentaar op wat hij niet heeft gezien?nu ja, ik vond Mo tegen Vitesse zeer matig, tegen WII niet veel beter en dat baart mij zorgen. Hij moet toch de man van de steekballetjes zijn. Korte dribbels, snel spel verleggen, enz. Zijn tempo is ook nog veel te laag.we weten wat ie kan, dat willen we ook heeeel erg graag zien.go Mo!

Maar mensen met alle respect, maar PSV gaat dit seizoen echt geen kampioen worden. Ihattaren en Malen zijn de enigen die het niveau echt omhoog brengen met goals en creativiteit. Het middenveld is redelijk voor Eredivisie begrippen, maar niet top (az, Ajax en Feyenoord hebben een beter middenveld.) De verdediging is gewoon niet goed genoeg voor de Nederlandse top. Alleen Dumfries haalt elke wedstrijd een goed niveau. Ik zie PSV met deze spelers 4e of 5e eindigen. Weet iemand of er nog spelers gaan komen bij Psv? Ik hoor nooit geruchten. Ik hoop dat PSV nog wat spelers gaat halen die de selectie meteen versterken. Zou mooi zijn als we een sterke top 4 hebben top 5 als Utrecht mee gaat doen. Maar dan zou er bij Feyenoord verdedigend nog wel wat bij moeten. Heb zin in het nieuwe seizoen

22 augustus 2020 om 10:23

Gister vond ik juist Gakpo de eerste helft erg sterk spelen en Ihattaren wat minder.

Blijft jammer dat PSV zo lang wacht met het halen van versterkingen. Ik vind het eerlijk gezegd een gotspe dat John de Jong kennelijk onvoldoende namen heeft om een behoorlijke linksback te halen. Gebrek aan creativiteit brengt hem en de scouting niet verder dan niet haalbare opties als Rodriguez en Van Aanholt en verder het excuus dat de markt muurvast zit. Maar als je een heel jaar Velez Sarsfield volgt, dat momenteel aardig in geldnood zit en het afgelopen jaar keurig derde werd in Argentinië, hoe kun je dan over het hoofd zien dat daar een 23-jarige linksback al drie jaar op rij basis speelt daar, al gelinkt werd aan diverse clubs in Europa en volgend zomer uit zijn contract loopt? Ik zeg niet dat dat direct een topper als Tagliafico wordt -zo goed ken ik Brian Cufré niet- maar qua profiel en achtergrond lijkt t me al snel een hele verbetering ten opzichte van de troep waar De Jong steeds mee op de proppen komt of de lapmiddelen waar PSV’s trainers als gevolg mee moeten werken...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4244
2.Feyenoord3228
3.AZ3023
4.FC Twente3013
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
O. ZimuanganaAanvaller
W. BenítezKeeper140
Y. VertessenAanvaller123
J. van DuivenAanvaller00
K. PeersmanKeeper00
B. WatermanKeeper00
J. DrommelKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

10 fans
Aanvaller, 24 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 Borussia Dortmund 12 4 1 0
2022/2023 Borussia Dortmund 26 9 0 0
2021/2022 Borussia Dortmund 27 5 2 0
2021/2022 PSV 0 0 0 0
2020/2021 PSV 32 19 1 0

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren