Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV houdt tonnen over aan binnenlandse overstap Robbin Ruiter

Laatste update:

Robbin Ruiter wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe doelman van Willem II. De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad maken dinsdagmiddag melding van een akkoord tussen Ruiters huidige werkgever PSV en de Tilburgse club. Alleen de medische keuring kan een transfer van Ruiter nog in de weg staan.

Met de overgang van Ruiter is volgens De Telegraaf een bedrag van 250 duizend euro gemoeid. De 33-jarige sluitpost sloot zich een jaar geleden aan bij de Eindhovenaren en heeft nog een tot volgend jaar doorlopend contract. Ruiter wil echter graag eerste keus worden en dat zit er bij PSV niet in. Hij heeft Lars Unnerstall en de van FC Utrecht teruggekeerde Jeroen Zoet voor zich en kwam afgelopen seizoen slechts tweemaal in actie namens de hoofdmacht van de Eindhovenaren.

Sam Lammers: 'Natuurlijk had ik het anders voor me gezien'

Ruiter gaat zich volgens de berichtgeving voor twee seizoenen aan Willem II verbinden, inclusief de optie om de samenwerking met nog een seizoen te verlengen. De Tricolores zaten na het vertrek van Timon Wellenreuther naar Anderlecht zonder eerste doelman en hebben met Ruiter nu zijn opvolger binnen. De ervaren keeper kan aankomend seizoen met de Tilburgers ook Europees voetbal gaan spelen, aangezien Willem II zich in het door de coronacrisis stopgezette seizoen wist te plaatsen voor de Europa League.

Ruiter wordt na Yanick van Osch de tweede keeper die deze zomer de deur van het Philips Stadion achter zich dichttrekt. PSV nam verder afscheid van Ibrahim Afellay, Daniel Schwaab en de huurlingen Kostas Mitroglou en Ricardo Rodríguez.

Een goede aanwinst voor Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat dit een uitstekende doelman is voor Willem 2. Ben alleen benieuwd of ie nog wedstrijdritme op moet doen maar anders hebben ze een prima doelman voor een mooi bedrag binnen gehengeld. Denk dat ie ook nog wel een jaar of 3 mee gaat...

28 juli 2020 om 17:20

Ik denk dat op dit moment iedereen wedstrijdritme moet opdoen. Dus lijkt mij geen probleem.

28 juli 2020 om 18:47

Ik vind dit zo n slechte keeper. Vooral veel gezien van zijn tijd in Engeland waar hij zelfs vaak werd uitgelachen. Nee, deze houten Klaas heeft zijn lengte mee maar heeft weinig kwaliteiten. Maar wie weet zit ik er compleet naast en wint ie punten.

Ik dacht dat Zoet naar Turkije ging?

28 juli 2020 om 17:04

Er komt in Turkije weer een limiet voor het aantal buitenlandse spelers per team. Daarom wordt nu gekozen voor een Turkse doelman.

28 juli 2020 om 17:12

Ligt het aan mij, of is die limiet er al eerder geweest?

28 juli 2020 om 17:20

Oke bedankt want dacht echt dat het al rond was

28 juli 2020 om 17:31

@stravven Er is momenteel al een limiet van 14 (als ik me niet vergis) maar die wordt verder naar beneden afgesteld.

Alweer 33 jaar die jongen, ik dacht eigenlijk dat hij jonger was! Maar goed, ondanks dat hij natuurlijk weinig heeft gespeeld de afgelopen jaren denk ik toch wel dat het een goede zet is van Willem II. Is voor de club een prima keeper en brengt natuurlijk de nodige ervaring met zich mee. Ze hebben enkel Woud en v/d Berg achter de hand en die zijn er nog niet klaar voor.

28 juli 2020 om 18:03

Woud is zelfs verhuurd aan Almere City. Dus veel hadden ze zeker niet.

Hoop dat Ruiter het goed gaat doen bij Willem2 vond het bij Utrecht altijd een goede keeper al vond ik hem wel al steeds minder worden en als je dan bedenkt dat hij nu ook weinig gespeeld heeft lijkt het me wel slim voor Willem2 om een goede 2e keeper erachter te halen ook omdat Ruiter al de nodige blessures gehad heeft.

28 juli 2020 om 18:49

Misschien moet ik hem er niet op afrekenen,.aar in de netflix serie 'Sunderland till we die' vond ik hem niet sterk keepen😀, maar goed dan hebben we het over wat film fragmenten

Nu heeft Willem II geen Wellenreuter meer, maar wel een Ruiter.

Prima keeper vind ik. Ik heb nooit begrepen dat zo n keeper de derde doelman moet zijn bij psv. Goed genoeg voor een eredivisie basisplaats die dan de plek inneemt waar een talent kan zitten.

28 juli 2020 om 18:49

Op basis van wat is het een goede keeper? Heeft al jaren amper gespeeld en als hij op goal stond was het vaak een drama. Nee deze keeper hoort niet thuis bij een PSV en zelfs niet bij een Willem2

29 juli 2020 om 13:12

Drama ja? Waar doel je op? Zoals elke doelman zal ook Ruiter best zijn fouten hebben gemaakt, maar dat vond jij meer dan een gemiddelde eredivisie keeper?

ben wel blij met De Ruiter. Veel ervaring en bij Utrecht wel bewezen een degelijke keeper te zijn. Daarna in een drama elftal in Engeland gezeten en weinig gespeeld bij PSV. Afgelopen seizoen i. Die 2 wedstrijden was hij ook niet heel zwak als men hier doet geloven. Wapenaar kent hem erg goed dus als die twee een tijdje samen werken heb ik er alle vertrouwen in dat ie zn Utrecht niveau herpakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren