Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-harten gaan sneller kloppen: Lozano neemt ‘sluiproute’ op Eindhoven Airport

Laatste update:

Hirving Lozano heeft voet gezet op Nederlandse bodem. De vleugelaanvaller gaat op Deadline Day de overstap maken van Napoli naar PSV en keert zodoende terug in de Eredivisie. Lozano landde vrijdagochtend op Eindhoven Airport en reist meteen door naar TopSupport, waar later op de dag de medische keuring plaatsvindt.

Lozano zette vrijdagochtend al vroeg koers vanuit Napels om zich te herenigen bij PSV. De aanvaller is via de personeelsuitgang van Eindhoven Airport naar buiten gegaan, meldt Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. De clubwatcher weet dat PSV dat verzoek al op voorhand bij de luchthaven had neergelegd. Bij het vliegveld hadden enkele fans zich verzameld om de Mexicaan een warm welkom te heten.

Met de komst van Lozano is volgens Italiaanse media een bedrag van 10 miljoen euro gemoeid, een bedrag dat middels bonussen kan oplopen tot 15 miljoen euro. De Mexicaan, die bij Napoli nog een contract had tot volgend jaar zomer, gaat naar verluidt zo'n 3 miljoen euro per jaar verdienen. Hij wordt daarmee meteen een van de best betaalde spelers binnen de huidige selectie van PSV.

Hevige concurrentie
De komst van Lozano betekent een nog hevigere concurrentiestrijd in de voorhoede bij PSV. De Eindhovenaren haalden met Noa Lang en Ricardo Pepi al twee aanvallers in huis en houden smaakmaker Johan Bakayoko binnenboord. Voor laatstgenoemde ligt een contractverlenging klaar, zo meldde Elfrink. Bakayoko stond in de belangstelling van meerdere (top)clubs uit het buitenland, maar geeft dus de voorkeur aan Champions League-voetbal met PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ajaxfan kijk ik toch wel een beetje jaloers naar de transferperiode van Psv.

1 september 2023 om 11:23

PSV heeft een geweldige selectie met Lozano erbij. Het feit dat Bakayoko en Sangare blijven, terwijl er wel veel is ingekocht is echt luxe voor een Nederlandse club.

Toch enigszins opmerkelijk dat er voor de laatste linie niet ten minste 1 significante versterking is gekomen voor in het centrum. Dat het deze transferperiode van PSV helemaal af gemaakt.

1 september 2023 om 11:28

Manunitedrvp we hebben nog tot vanavond laat, komt goed!

1 september 2023 om 11:29

Ik ga nog wel uit van minimaal 1 CV. Maar vooralsnog zou ik dan de volgende 11 namen opstellen. Echter krijg je dan zeker gezeur met Schouten / Veerman / Sangare en met Saibari en Tillman. Hopelijk houdt Bosz iedereen tevreden.

Benitez
Teze
Ramalho
Boscagli
Dest
Veerman
Lang
Sangare
Bakayoko
De Jong
Lozano
1 september 2023 om 11:42

Dit zal zeker een enorme uitdaging worden voor Bosz.Het middenveldveld is eigenlijk over bezet.Voor op de vleugels was het eigenlijk wel nodig dat er nog een behendige speler erbij kwam.Buiten Lang en Bakayoko was de spoeling dun.Ja vertessen nog, naar daar mis ik iets aan.

1 september 2023 om 11:46

Als ze nog een echt goede cv halen is de kampioen wel bekend. En wellicht kan PSV ook hoge ogen gooien in de CL, wat een elftal hebben ze dan. En met Bosz aan het roer, je zou voor minder PSV gaan supporten haha.

1 september 2023 om 12:11

Als je verdediging niet versterk word gaat het helemaal mis in de cl

1 september 2023 om 12:52

Aardige opstelling, maar die verdediging doet echt pijn aan je ogen. Daarvan zou niemand in de basis staan bij Ajax of Feyenoord.

1 september 2023 om 14:02

En toch won Psv eenvoudig van Feyenoord met die ozo slechte verdediging..

1 september 2023 om 14:49

Nou poeh poeh wat een prestatie, winnen van een zwaar matig Feyenoord waar de helft van de versterkingen nog niet was ingepast. We zullen het zien, middenveld en aanval zien er erg goed uit maar met zo'n verdediging zul je ongetwijfeld een hoop goals om de oren krijgen.

1 september 2023 om 11:31

Het is qua naam zeker wel een zeer sterke aanval, alleen bij Ajax weet eigenlijk niemand wat ze kunnen verwachten. Als straks blijkt dat Mikautadze 3x zo goed is als Bergwijn en Akpom in tegenstelling tot Brobbey wel elke kans benut, is de tendens zo weer omgeslagen.

1 september 2023 om 11:50

Daarom kunnen mensen nu wel van alles gaan roepen maar we weten nog helemaal niets

1 september 2023 om 12:25

Het enige wat we weten dat het nu nog helemaal niets is. Kan nog wel komen hoor. Maar kost nog wel even wat tijd denk ik.

1 september 2023 om 11:33

Een beetje? Pffff.. die hebben zoveel beter ingekocht. Van trainer tot spelers... allemaal zouden ze iets toevoegen.
Maar alleen maar de complimenten aan PSV, die Bosz gaat daar echt wat moois van maken.

1 september 2023 om 11:50

Ben wel blij dat hij er maar elf mag opstellen elke wedstrijd. Wordt een interessant seizoen. Daar waar vlak voor de JC-schaal iedereen Feyenoord als grote favoriet zag, ben ik toch wel een beetje ‘bang’ voor psv. En Ajax natuurlijk ook. Sowieso is het nooit vanzelfsprekend dat Feyenoord kampioen wordt.

Alle drie in ieder geval goede trainers en een interessante selectie.

1 september 2023 om 14:08

Nouja als Steijn publiekelijk zegt dat het niet zijn voorkeur was om 9 verschillende nationaliteiten binnen te halen zegt dat al genoeg. Ze zullen tijd nodig hebben om op elkaar in te spelen maar die hebben ze eigenlijk niet. Word een leuk seizoen voor Psv en Feyenoord heeft ook prima zaken gedaan hoor.

1 september 2023 om 11:45

PSV krijgt het wel steeds voor elkaar om echt minder te betalen voor kwaliteit.

Lang, Schouten en Lozano waren gewoon koopjes in verhouding met hun kwaliteiten. Hoe krijgen zij het voor elkaar??

1 september 2023 om 11:49

Goed beleid. En je weet wat je haalt. Zet het amateurisme van Mislintat hier tegenover dan sta je echt versteld

1 september 2023 om 12:01

Daarentegen is ons verkoopbeleid waardeloos. Alles gaat veel te goedkoop weg.

1 september 2023 om 12:03

@hansje1969: Dat is ook wel weer wat zwart-wit hoor. Als Sangare besluit te blijven eindigt PSV met een negatieve transferbalans van ergens tussen de 40 en 50 miljoen euro dit seizoen. De selectie is ontegenzeggelijk de sterkste van de ED, maar er wordt ook wel ietwat risico genomen. Enfin, als je je hiermee van een directe CL plek verzekert is het geen probleem uiteraard, dus daar zal men in Eindhoven niet om malen.

1 september 2023 om 12:08

cuco10

"daarentegen is ons verkoopbeleid waardeloos."

Valt toch wel mee? Alleen Xavi was een blunder. Voor Gakpo, Madueke waren goede prijzen betaald.

Bakayoko kan zelfs ook hoofdprijs opleveren met amper ervaring.

Beleid met te veel huurspelers vind ik waardeloos bij PSV en natuurlijk niet het kopen van goede verdedigers.

1 september 2023 om 12:21

Het zijn vooral de middenmoot spelers die vaak zo goed als gratis weggaan zoals een guti, moreno, baumgartl etc

1 september 2023 om 12:29

Mr krillin,

Gakpo in deze markt had meer kunnen opleveren, maargoed daar zullen afspraken over gemaakt zijn. Het gaat denk ik meer om het feit dat Ajax hun flops en wisselspelers alsnog voor miljoenen kan verkopen, waar wij voor een Guti 5,5 mil krijgen om maar iets te noemen. Het is echt bizar te noemen dat Ajax zulke spelers met winst of minimaal verlies verkopen. Ieder andere club had dat in NL niet kunnen overleven.

1 september 2023 om 12:40

Fckorsou

We verkopen niet iedereen met winst hoor. Ook genoeg verlies.

Denk aan een Magallan, aankoop 9 mil dollar en 0 opgeleverd.
Tadic gratis weg (had liefst nog 1 mil voor ontvangen) en ook Klaassen en Blind.

Bande was 7 miljoen en 0 opgeleverd.

1 september 2023 om 11:47

@pavelnedved
Ja waar Ajax veel geld betaald voor een hoop B garnituur, haalt PSV allemaal toppers binnen voor nogeens minder geld

1 september 2023 om 12:18

Toppers? In Nederland zijn ze dat wel daarbuiten zijn ze het niet anders zouden ze nu nog in het buitenland zitten en niet bij psv

1 september 2023 om 12:38

Nou gelukkig speelt Psv 90% van hun wedstrijden in de Nederlandse competitie. Van al die spelers die zich nog niet eens hebben bewezen in de Eredivisie van Ajax is het nog maar afwachten of ze überhaupt iets gaan laten zien.

1 september 2023 om 12:01

Idd, topaankoop van psv

1 september 2023 om 12:07

de verdediging zal psv nu niet meer kunnen versterken denk nu dat de miljoentjes wel op zijn . Huren misschien .Ajax heeft toch ook veel gekocht maar psv moet kampioen worden alles daaronder heb je als club gefaald. De druk lig niet bij Feyenoord maar bij Bosz en zijn psv

1 september 2023 om 12:20

Nou volgens mij wil jij gewoon graag de druk afschuiven. Feyenoord moet gewoon kampioen worden. Zelfde trainer en grotendeels dezelfde selectie en ook weer miljoenen geïnvesteerd. Psv moet een hele nieuwe speelstyle invoeren dat kost vaak wat meer tijd. Ajax moet gewoon compleet opnieuw beginnen met spelers die velen nog niet kennen en waarvan we maar moeten afwachten of het wat is

1 september 2023 om 12:32

Psv heeft meer geïnvesteerd dan Feyenoord dus Bosz moet kampioen worden.

1 september 2023 om 12:17

Haal je bosz dan weet je dat hij koopziek is. Het is geen slot die het met minder doet en wel zijn team goed laat voetballen

1 september 2023 om 12:24

Whahahhaah hoeveel spelers heeft Slot al wel niet gehaald sinds hij er zit? 30? Lachwekkende post CROOSWYKER

1 september 2023 om 12:29

Volgens mij speelde hij tegen Rangers met 8 basisspelers die er vorig jaar ook al waren. De enige aankopen die speelden waren Lang, Dest en Schouten. Overigens 3 directe versterkingen. Hoezo koopziek?

1 september 2023 om 12:34

Vorig jaar 15 spelers voor nog geen 25 mil . Nu ook veel minder dan een Bosz en veel goedkoper

1 september 2023 om 12:35

3 speelden er maar er zijn meer spelers aangetrokken

1 september 2023 om 14:07

Slot laat zijn team heel goed voetballen ja..hebben we gezien tegen Psv kwamen ze er helemaal niet aan te pas en van Sparta en Fortuna konden ze al niet eens winnen..heel goed ja..

1 september 2023 om 12:19

Als Brabander op de Zuidas die als enige zo'n beetje zijn zachte G heeft behouden gaat dit een erg mooi jaar worden tussen de successupporters!

1 september 2023 om 13:55

Moet het nog maar zien met PSV. Krijg toch het gevoel dat daar meer geld wordt uitgegeven dan er daadwerkelijk is. Voelt alsof men speculeert met de inkomsten uit Europees voetbal.

Heel sterk van PSV. Aanvallend is PSV nu heel sterk maar de verdediging blijft alsnog een grote min aan hun team...

1 september 2023 om 11:21

Meer scoren dan de tegenstander, dan komt het goed.

1 september 2023 om 11:23

Lozano sluipschutter beter tittel 😜

1 september 2023 om 11:24

De manier dat psv wil spelen zou de verdediging altijd zwak zijn. Weinig verdedigers die met zoveel ruimte in de rug kunnen spelen.

1 september 2023 om 11:29

Met 1 Doelpunt meer scoren geen probleem 😜 daar word ook aan gewerkt.

1 september 2023 om 11:51

Hier heb je volkomen gelijk in.
Deze speelstijl is voor elke verdediger lastig.
Maar als Teze naar het centrum verhuist dan heb je niet perse een verdediger extra nodig.
OF....je had Obispo en Ramalho moeten kunnen verkopen en er 2 betere voor kunnen halen.
Maar dat was ook niet eenvoudig geweest.
Kortom in mijn ogen hoeft het niet direct een probleem te zijn.

1 september 2023 om 11:26

Als je er meer scoort dan de tegenstander dan maakt dat niet uit. In de ED zal ze dat wel lukken maar in de CL gaat ze dat opbreken. Het wordt ook wel erg druk voorin met spelers die allemaal willen spelen.

1 september 2023 om 11:28

Bosz gaat Lozano gewoon een zeer diepgaande en goed voetballende CV maken...

1 september 2023 om 11:46

Ik vermoed dat hij Schouten moet gaan omturnen tot cv, toch? Of gewoon met Ramalho blijven spelen?

1 september 2023 om 11:48

"bosz gaat Lozano gewoon een zeer diepgaande en goed voetballende CV maken..."

Hahah en naast hem dan Luuk om te turnen naar ook CV. Met zijn lengte compenseert hij gebrek aan lengte bij Lozano. En voor de kopduels.

Uniek CV koppel Luuk en Lozano

1 september 2023 om 16:20

Ik weet niet hoe goed Luuk kan verdedigen maar een heel gek idee zou het niet eens zijn haha, tegengoals bij corners zullen in ieder geval weinig meer voorkomen en bij standaard situaties kan hij altijd mee naar voren

Echt een top aanwinst hoor. Fantastische speler en PSV by far de beste aanval. Die gaan ook wel kampioen worden, ben ik bang..

Maar was een cv halen nou niet logischer geweest? 😅

1 september 2023 om 11:21

Niet als ze toch wel kampioen gaan worden, toch? 😉

1 september 2023 om 11:23

Haha nee maar ze spelen ook CL. Je kan Lozano natuurlijk daarin goed gebruiken, beter dan Bakayoko. Maar ik was liever de CL in gegaan met Bakayoko én een goeie sloper achterin dan dit. Maar misschien heeft Bosz wel vertrouwen in de huidige verdediging natuurlijk

1 september 2023 om 11:34

Ik weiger te geloven dat er geen CV komt haha. Dat is het verschil tussen een uitstekende transferzomer en een hele matige tot slechte. En zonder nieuwe CV kan PSV nooit als titelfavoriet bestempeld worden denk ik. Cesar Montes zou dichtbij zijn, maar of we daar blij van moeten worden...

1 september 2023 om 11:44

Davinson Sanchez wilden ze toch? Maar wie zou jij, indien er niemand meer bij komt, dan als favoriet zien? PSV heeft verruit het meeste geïnvesteerd en veelal echte aanwinsten gehaald. Het wordt ook weer eens tijd dat ze de titel gaan pakken, die gretigheid proef je ook een beetje

1 september 2023 om 12:13

Het meeste geïnvesteerd? Als Lozano komt zitten ze op 50 miljoen euro. Feyenoord heeft 37 miljoen uitgegeven en Ajax 94 miljoen euro. Bron: Transfermarkt.

1 september 2023 om 13:03

Ja en hoeveel heeft Ajax opgehaald? Lijkt me toch logisch dat je dat mee rekent. Ajax is 60 miljoen ‘rijker’

1 september 2023 om 13:19

Ik denk dat je een club die in de Eredivisie in 2 jaar tijd ruim 200 miljoen uitgeeft, nooit niet als titelfavoriet kunt zien eigenlijk haha. Er is heel veel verkocht ook bij Ajax natuurlijk, maar dat geld is net zo goed weer in de selectie gepompt.

1 september 2023 om 11:41

@messibazoer: “attack wins you games, defence wins you titles” Ik voorzie een swingend psv in de eerste maanden, waarna het tijdens de wintermaanden op de zware velden een stukje minder gaat en het in de 2e seizoenshelft misgaat. Niet gebaseerd op het materiaal van psv, wel op het werk van Bosz.

1 september 2023 om 11:45

Eind goed al goed, Ajax kampioen. Helemaal mee eens

1 september 2023 om 12:23

Met deze logica zal het op die zware velden Ajax helemaal goed vergaan, zie alleen al die precies 0 doelpogingen gisteren.

1 september 2023 om 12:03

Moeten alle overige transfers on hold tot dat een cv binnen is? Ik verwacht dat er vandaag ook wel nieuws komt over een cv

1 september 2023 om 12:32

By far de beste aanval? Ik zie het niet

Hij gaat bakayoko het echt moeilijk maken

Ik snap er helemaal niets van. Je kan toch niet Bakayoko of Lozano wissel houden? Ik vind het ook geen optie voor de nummer 10 positie, dus wat zijn ze bij psv van plan?

1 september 2023 om 11:22

Waarom niet? Bakayoko vind ik nou ook weer niet zo'n grote speler. Zeker talentvol, maar als je in de Champions League wil meedoen, heb je gewoon kwaliteit nodig die er direct staat.

1 september 2023 om 11:32

Dat klopt misschien, maar verkoop hem dan. Die 35 miljoen ga je niet krijgen zodra Bakayoko een wisselspeler is

1 september 2023 om 11:22

Vooral nu je een belachelijk bod van Bakayoko hebt ontvangen. Als de jonge Belg op de bank belandt, daalt zijn waarde enorm.

1 september 2023 om 11:31

"dus wat zijn ze bij psv van plan?"

Nou, misschien vinden ze het gewoon wel prettig om meer dan twee basiswaardige vleugelaanvallers in de selectie te hebben nu er weer een overvol programma aankomt met elke week twee wedstrijden? Is het echt zo gek voor een topclub om ook goede spelers op de bank te hebben?

1 september 2023 om 11:33

Nouja ik vind het gek om een speler met zoveel waarde op de bank te zetten. Ik neem aan dat Lozano niet komt om de helft van de wedstrijden op de bank te zitten. Die 35 miljoen wordt volgend jaar 15 miljoen indien je Bakayoko op de bank zet.

1 september 2023 om 11:45

als Bakayoko zijn 35 miljoen echt waard is, zal hij er voor zorgen dat Lozano op de bank beland toch?

1 september 2023 om 11:45

Wie zegt dat Bakayoko vanaf nu bankzitter is? Lozano kan ook prima op links spelen, op de plek van Lang. Ik denk dat die drie de komende tijd allemaal genoeg speeltijd gaan krijgen. Vergeet niet dat PSV voor de jaarwisseling nog 21 wedstrijden gaat spelen.

1 september 2023 om 11:58

Psv wil hem ook best verkopen voor die 40 miljoen, maar hij wil zelf niet weg. Dusja wat doe je dan?

Was toch wel een beetje het lelijke eendje in die machine van Napoli, maar die presteerde op wereldtop niveau. Geen schande dat hij daar niet echt in meekon. Voor de Eredivisie een absolute topper. Klasse aanwinst

Absolute topaankoop. By far de beste winger. Zal tegenstanders doldraaien

1 september 2023 om 11:30

Mwa, doldraaien? Eerder eruit sprinten. Heerlijke speler hoor, maar geen dribbelaar oid.

1 september 2023 om 11:35

Hahaha hij komt er langs laat me het dan zo zeggen hahaha.
Geen 1 ED back kan hem denk ik bijhouden hoor.
Misschien wel Avila. Maar ja of de coach hem opstelt is maar de vraag

1 september 2023 om 11:57

Vrees hetzelfde hoor. Denk dat 'easy' Wijndal na 1 sprintduel met hem al aan het zuurstof moet

Poh PSV wat hebben jullie en transferperiode meegemaakt. Echt heel knap gehandeld van Brands en co. Echter in je laatste linie heb je nog te weinig stappen gemaakt centraal achterin. Hoe willen ze dit gaan oplossen?

1 september 2023 om 11:31

Denk dat het behalen van de CL hierbij allesbepalend is. Neem aan dat er vandaag nog wel een topper voor de laatste linie wordt gepresenteerd.

1 september 2023 om 11:35

Waar zet je op in dan? Sanchez? of toch die bink van Anderlecht?

1 september 2023 om 11:54

Ik vermoed dat ze Sanchez willen halen. Maar zou die liever niet willen zien komen. Doe maar liever een andere cv. En inprecipe zou je tot de winter met deze verdedeging ook moeten redden.

PSV doet goede aankopen. Ik denk dat de titelstrijd gaat tussen PSV en Feyenoord. Ajax met haar vreemdenlegioen krijgt waarschijnlijk te maken met een tussenjaar en gaat pas volgend jaar meedoen met een ingespeeld elftal.

1 september 2023 om 11:33

Ben benieuwd of Ajax nog een tussenjaar kan hebben… Zo kun je afgelopen seizoen al beschouwen en met de bedragen die ook dit jaar weer zijn uitgegeven, is een tweede tussenjaar wel erg riskant

Ik snap deze aankoop niet.

Nu heb je Bakayoko die niet weggaat en deze Lozano.

Als iedereen fit is dan moet er een iemand banken. Als dat Bakayoko is dan verdampt zijn transferwaarde.

Daarnaast heb je gewoon verdedigers nodig. Je gaat toch niet met lichtgewichten als v. Aanholt, Ramalho, Dest, Sambo en Obispo de CL in. Kom op, het leven bestaat meer dan alleen uit aanvallers.

1 september 2023 om 11:30

Je hebt toch een brede selectie nodig.
Is logisch dit. Er komen zat wedstrijden.
Enige nadeel is dat je Bakyoko waarschijnlijk voor minder zal verkopen dan dit jaar, want Lozano speelt hem echt wel uit de basis.

1 september 2023 om 11:43

Een brede selectie juich ik zeker. Echter als je met huis, tuin en keuken verdedigers de CL in moet moet je gewoon andere prioriteiten stellen...

Het is een schande dat een Schouten in de verdediging moet als middenvelder. Omdat er geen (goede) opties zijn.

1 september 2023 om 11:58

Dat komt meer omdat alles en iedereen geblesseerd is. Dest rb teze boscagli cv van aanholt lb. Heb je ramalho obispo op de bank voor cv positie en mauro junior voor de flanken. We zijn geen Chelsea met 3 spelers op elke positie. Zullen er eerst paar weg moeten gaan voor je paar bij kan doen alhoewel een een lv/rb als reserve zou wel mogen

Ben benieuwd wie er uiteindelijk gaat banken. Hij of Bakayoko. Hoeveel gaat Lozano uiteindelijk kosten. Weet iemand dat?

1 september 2023 om 11:34

Het zou zomaar kunnen dat Noa Lang op 10 kan gaan spelen. Lozano zijn fav positie is linksbuiten hoewel hij bij PSV vooral op rechts heeft gespeeld. Keuzes te over voor Bosz met veel variatie. Buiten het salaris kost Lozano ongerekend 15 mil als ik het goed heb. En die verdediger… die gaat er echt nog wel komen. Aan de ene kant jammer voor het geld dat zowel Bakayoko en Sangare blijven, maar voor de kwaliteit is het echt top

kan toch niet anders dan de standaard grappen maken als: waar blijven de verdedigers?

natuurlijk zal lozano goed genoeg zijn voor de eredivisie... maar je hebt bakayoko daaro? een gozer die 40mil+ vertegenwoordigd. terwijl je achterin ramalho, obispo, boscagli heb staan.

maar goed.. voorin is het allemaal dikke prima, met lozano erbij. zolang ze iedere wedstrijd maar meer scoren dan de tegenstander

Maar als Sangare en Bakayoko blijven, komt Lozano dus ook? Dat is wel extreme luxe qua kwaliteit natuurlijk.

Absolute aanwinst voor PSV en de Eredivisie!

Lozano is een geweldige speler, begrijp mij niet verkeerd. Maar als ze vandaag geen verdediger aantrekken, is dat een groot verwijt aan Stewart wanneer PSV geen kampioen wordt of Europees niets laat zien. Ik kan er met mijn hoofd niet bij dat je 15 miljoen neerlegt voor Lozano, terwijl Bakayoko blijft en er nog steeds geen verdediger is.

1 september 2023 om 11:28

Klopt snap jullie fans wel. Want het zegt genoeg dat een Schouten daar moet gaan staan omdat een Ramalho niet voldoet. Dat moest eigenlijk vanaf het begin prioriteit nummer 1 zijn op die rechter centrale verdediger positie.

Superrentree natuurlijk. Hopelijk verdedigt Hirving ook flink mee, want de achterste linie is de achilleshiel.

Blijf het een raar fenomeen vinden hoor. Ga je op een vrijdagmorgen naar het vliegveld om daar naar een vliegtuig te gaan kijken die ut Napels komen. En dan gaat ie nog via personeelsingang weg ook. Ga werken ofzo.

1 september 2023 om 11:33

Dat is het werk van een journalist, onderzoek doen

1 september 2023 om 11:53

Je zou kunnen beargumenteren dat reageren op een post over een voetballer die vanuit Napels naar Eindhoven vliegt, ook niet onder werken valt, toch?

Natuurlijk leuk voor de fans dat hij weer terugkomt maar je hebt Bakayoko al op zijn positie staan en die vertegenwoordigt ook nog is een enorme waarde. Benieuwd wie er dan op de bank komt te zitten. Echter had dat geld niet beter geïnvesteerd kunnen worden in een centrale verdediger? Dat blijft gewoon het achilleshiel bij PSV. Zegt genoeg dat Jerdy Schouten er moet spelen omdat Ramalho totaal niet voldoet.

Heerlijk. Nu nog Sangaré behouden, ondanks de laatste pogin(en) & een CV kopen als Sanchez, Branthwaite zodat Ramalho er ook definitief niet meer in hoeft.

Heb je dadelijk Sanchez / Teze - Boscagli / Obispo. Kan Ramalho vertrekken, hups!

Zou wel echt een topversterking zijn voor PSV. Ik zie ze dan ook als titelkandidaat nr. 1. Als ze ergens nog een cv vandaan zien te toveren dan denk ik dat het een mooi jaar wordt voor de PSV supporters.

Maar bakayoko gaat banken dan? Dat is toch eigenlijk ook wel zonde

1 september 2023 om 11:39

Lozano kan zowel links als rechts, dus ook op de plek van Lang. Er komt een heel druk programma aan met twee wedstrijden per week, dan is het geen overbodige luxe dat je op de flanken een beetje kunt rouleren (en niet meteen in de problemen komt bij een blessure).

PSV heeft nu wel een aanval om van te watertanden, vind ik. Op de flanken kunnen ze kiezen uit Lang, Bakayoko en Lozano, in de spits hebben ze De Jong die dit seizoen bijna 1 op 1 loopt (6 goals in 7 wedstrijden), met Pepi nog achter de hand...

Ik denk dat dit seizoen de tactiek wordt dat ze 1 of 2 tegengoals per wedstrijd door de zwakke verdediging gewoon voor lief nemen, en dat ze er op rekenen dat ze er zelf toch wel meer gaan maken.

Ik verwacht dat er de geweldige aankopen die al gedaan zijn er vandaag nog een cv wordt aangetrokken. Alles staat of valt met het aantrekken van een cv die er meteen staat en die beter is dan de rest die ze nu hebben.

Dat wordt nog aardig puzzelen op al die posities daar in Eindhoven. Maar hulde voor deze aanwinst! Om inderdaad jaloers van te worden.

Een hoop geld vind ik toch wel. 25 miljoen voor Lozano transfersom plus salaris. Hier zie je geen cent van terug en je moet maar zien of hij past in het spel van dit Psv. Typische counter spelen en zo speelt Psv niet meer.

1 september 2023 om 11:52

25 of 15? Lozano in vorm is toch gewoon een absoluut monster? Die speelt de ED kapot. Alleen zal er wat gerouleerd moeten worden met Lang Bakayoko en Lozano. Maar dan heeft PSV wel meteen de beste voorhoede in Nederland. Ik vind het niet veel geld voor Lozano. Het is wel veel geld als je eigenlijk een verdediger moet halen...

1 september 2023 om 12:07

28 miljoen zelfs. 15 transfersom en een heel dik salaris van 3 miljoen netto dat is 6 miljoen bruto voor Psv. Zit ik op 28 miljoen en dan hebben zaakwaarnemers nog her en der wat in hun zak gestoken. Een talent als Bakayoko komt minder aan spelen toe dus dat is ook weer slecht. Ja flauw he om salaris mee te tellen maar bij Psv zijn ze daar mee begonnen dus dan doen wij dat ook maar toch? Maar goed ze hebben de cl gehaald dus daarvan nu nog 10 miljoen over

Aanvallend gezien inderdaad om van te smullen.maar de verdediging is weer zoals gebruikelijk zwaar verwaarloosd en dat gaat ze opbreken.een ketting is nou eenmaal zo sterk als de zwakste schakel en iedereen weet welke schakel dat is. Ze kunnen met alleen middevelders en aanvallers al een compleet elftal opstellen zoveel lopen er rond.het woord verdedigers is een vies woord geworden in Eindhoven want ze doen er werkelijk alles aan om die geen te halen.en dat is al sind jaar en dag zo.ze hebben 3 maanden de tijd gehad om een paar fatsoenlijke Cv's te halen maar niet gedaan.en dan durven ze straks ook nog rustig te zeggen dat ze geen tijd meer hadden om verdedigers te halen.en maar klagen als ze in de winter alweer uit de CL liggen en in mei weer geen kampioen zijn.

1 september 2023 om 11:57

Nou nou, dat is wel erg op de zaken vooruitlopen. Ja, het is bijzonder dat een RCB de sluitpost is deze transferperiode. Maar de window is nog open en PSV lijkt nu toch echt wel achter een aantal opties aan te gaan. Of het wat wordt, moet blijken. En of het dan ook wat is, moet ook nog blijken. Maar laten we dit soort nabeschouwingen houden tot na middernacht.

Als eerste ben ik jalours op de selectie van PSV als Ajacied maar ik vraag mij wel af hoe dit allemaal kan. In meerdere programma’s werd gesuggereerd dat PSV er financiel niet zo goed opstond en dat ze moesten verkopen om te kopen.. (na aankoop lang was dat) en nu blijven ook nog eens sangare en bakayoko en pakken ze ook nog eens Lozano… denk dat ze dan wel hoge ogen moeten gooien in de CL

1 september 2023 om 12:09

Joehoe er is 40 miljoen binnen gekomen door het halen van het hoofdtoernooi. Dan kun je dit doen. Daar is nu nog ongeveer 10 miljoen van over

1 september 2023 om 15:38

Ik heb inmiddels begrepen dat Sangaree is vertrokken dus dat creeert ruimte. als ik van Psv was zou ik nu snel een centrale verdediger kopen.

Allemaal leuk en aardig maar kan hij ook centraal achterin spelen?

Ondanks dit sarcasme ben ik heel blij met zijn terugkeer maar we weten al minstens 6 weken dat er achterin wat bij moet, beetje gas erop alsjeblieft Earnest.

Leipe voorhoede wel hoor, de 3 L'en. Lang, Luuk en Lozano, voor al uw sloopwerken.

Dat ze maar een paar goede verdedigers halen. Je krijgt nog steeds bijna elke wedstrijd een goal tegen. Zoals het nu staat heb je in de CL niks te zoeken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren