Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV, Feyenoord en AZ sturen scouts naar Europees duel in Brugge

Laatste update:

Het belooft donderdag een drukte van belang te worden op de tribune in Brugge. In de groepsfase van de Europa League krijgt Club Brugge niet alleen bezoek van Legia Warschau; naast de opponent uit Polen mogen de Belgen ook scouts verwachten van liefst 39 clubs uit heel Europa.

/

Drie delegaties reizen vanuit Nederland af naar het Jan Breydelstadion: PSV, Feyenoord en AZ sturen hun scouts naar het Europese treffen. Ze zullen niet alleen zitten; liefst tien Engelse clubs zullen aanwezig zijn, waaronder Southampton, Everton en Queens Park Rangers, het Duitse Borussia Dortmund, VfL Wolfsburg, Schalke 04 en diverse andere vertegenwoordigers vanuit de Bundesliga, alsmede grote clubs als Barcelona en Internazionale.

In de selectie van trainer Michel Preud’homme lopen een paar oude bekenden uit de Eredivisie rond: Stefano Denswil, Claudemir, aanvoerder Timmy Simons, Ruud Vormer en Davy De fauw. De scouts vanuit Nederland komen waarschijnlijk echter naar anderen kijken. Zo werd PSV in het verleden al herhaaldelijk in verband gebracht met Thomas Meunier, de 24-jarige rechtsback van Club.

Denk je dat spelers van Club Brugge naar de Eredivisie komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mag toch hopen dat Meunier naar Ehv komt, goede rechtsachter en toch wel minstens gelijk aan Arias.

4 november 2015 om 16:39

Meunier is volgens mij een stuk beter dan Arias.

4 november 2015 om 17:31

Hij is goed maar mist power en snelheid.. toch vr op topniveau

5 november 2015 om 12:35

Arias is een hele goeie rechtsback zowel aanvallend als verdedigend is hij sterk

5 november 2015 om 18:22

Mee eens, in de vorm van vorig seizoen. Dit seizoen vind ik hem nog niet zo overtuigen. Afgelopen dinsdag toch 1 van de minderen op her veld van PSV.

4 november 2015 om 16:51

Ben benieuwd voor wie Feyenoord daar zit. Ken weinig spelers uit de selectie van Club. Heeft iemand misschien een idee voor wie ze daar kunnen zitten?

4 november 2015 om 17:22

Ja, ik kijk af en toe wedstrijden van Club in de Belgische competitie en ze hebben een aantal leuke talenten. Ik denk dat Feyenoord voornamelijk voor de aanvallende talenten een kijkje gaat nemen. Kuyt is al behoorlijk op leeftijd, Kramer komt naar mijn mening tekort en Basacikoglu brengt niet wat van hem werd verwacht. Elia is de enige met creativiteit.

De bekendste aanvaller is Izquierdo. Zeker een leuke talent. Je kunt een gokje wagen als Feyenoord zijnde maar of hij komt betwijfel ik. Dan heb je nog Felipe Gedoz, een leuke Braziliaanse aanvaller. Met Dierckx hebben ze nog een jeugdspeler maar daar ben ik niet zo van onder de indruk.

4 november 2015 om 17:23

Ben benieuwd voor wie alle andere clubs komen scouten. Alleen dat jonge aanvallertje van Brugge is wel talent. Ben even zijn naam kwijt. Ajax zou afgelopen zomer ook interesse in hem hebben.

Ik zie niet waarom een speler van Brugge naar NL zou komen. Je kan net zo goed vanuit Belgie naar een grotere competitie gaan. Overbodige stap lijkt mij.

4 november 2015 om 16:36

Als je kijkt naar hoe PSV presteert in de cl en hoe Brugge presteert in de el dan is er een wezenlijk verschil. Ook onderling is nl nog steeds groter in clubverband en als de topclubs willen groeien in nl dan moeten ze goede spelers kopen uit net iets lagere competitie zoals de Jupiler pro league.

4 november 2015 om 16:43

Net iets lagere competitie? Jij bent echt grappig, België is Nederland allang voorbij en het gat zal alleen nog maar groter worden.

4 november 2015 om 16:45

PSV doet het dit jaar prima, maar heeft nog niks tastbaars. Voor hetzelfde geld worden ze uitgeschakeld. Nederlandse clubs gaan zich richten op kleinere Belgische clubs denk ik. De grotere competities shoppen steeds vaker in Belgie, waardoor de stap naar NL overbodig is voor 24-jarige.

4 november 2015 om 16:45

dan nog is vanuit belgie naar nederland een stap opzij en niet omhoog de belgische competitie is misschien op het moment zelfs beter dan die in nederland.
en als er zoveel grote clubs zitten dan zijn nederlandse clubs bij voorbaat al kansloos die kunnen bij lange na niet op tegen de salarissen in het buitenland.

4 november 2015 om 16:47

Op de ranglijst zijn ze ons idd voorbij gegaan maar om nou te stellen dat dit gaat ook alleen maar groter word...
Ik zie daar namelijk geen reden toe, budget in Belgie is kleiner en toeschouwers aantal ligt ook lager dus Nederland hoeft het gat met Belgie echt niet groter te laten worden...

4 november 2015 om 16:56

Het gat wordt wel groter, Belgische clubs presteren vrij constant, terwijl de Nederlandse clubs steeds minder worden, tijdje terug stond in het AD dat Nederland op deze manier afzakt naar plaats 16 in 2018 terwijl België vrij constant is

ad.nl/ad/nl/1001/sport/article/detail/4177170/2015... CL-zonder-Nederlandse-club-dreigt-in-2018.dhtmlbr...
Aan elkaar

4 november 2015 om 16:58

De belgische competitie heeft ons ingehaald op de lijst maar de belgische clubs nog niet. Best gek. Nou ja, hopen op een valletje voor Nederland met een jojo effect.

4 november 2015 om 17:03

Wandering, ga jij maar lekker naar vrachtwagens kijken met die kulredenatie, Turkije staat onder nl is Galatasaray dan een stap lager dan Ajax? Nl clubs zijn nog steeds groter dan Belgische clubs

4 november 2015 om 17:12

Waar staat Ajax in het artikel dan?
Jij typte dat de JL Pro league minder was, niet 1 club, maar in zijn geheel dus
Trouwens Turkije gaat Nederland ook voorbij, ik dacht met ingang van volgend seizoen.

4 november 2015 om 17:42

Ik nam een voorbeeld en ik weet niet waar je dat vandaan hebt maar ik zou de lijst maar eens gaan bekijken.

4 november 2015 om 17:45

Dat de Belgisch clubs nu over de laatste 5 jaar beter presteren, wil niet zeggen dat ze Nederland voorbij zijn.

Nederland heeft bv. 18.500 toeschouwers gemiddeld tegen Belgie 12.000 toeschouwers (met maar 16 ploegen). Ruim 1.6x zoveel toeschouwers betekent ook simpelweg een stuk meer budget. Bovendien zijn de TV-gelden hoger in Nederland, de clubs gezonder, minder problemen rondom de stadions, grotere namen qua oud-spelers en trainers, etc.

Dan heb ik het nog niet eens over de staat van de Nederlandse Jupiler League vs. Belgische Tweede Klasse.

Het is incidenteel dat Belgie boven ons staat. Naast dat Belgie het gewoon ontzettend goed doet met een ijzersterke lichting, presteren de clubs ook. Nederland mag hier weleens goed naar kijken.

4 november 2015 om 19:04

Is Liga NOS beter dan Ligue 1?
Nederland moet afgelopen jaren punten delen door 6, Belgie maar 5. Tsjechië heeft dit seizoen meer punten gehaald,zijn ze ook gelijk beter ?

4 november 2015 om 19:56

Belgische clubs zijn kwalitatief nog gewoon minder dan de Nederlandse. Niet voor niks gaan spelers als Denswil, Vormer, Nuytinck en Cisse daarheen. En spelen ze nog makkelijk basis ook.

4 november 2015 om 22:53

@wandering "allang voorbij" ...
als iemand hier grappig is ben jij het

Pfff wat veel, hopen dat de duurzaamheid in het voetbal ook een beetje zijn intrede krijgt.

Oftewel Feyenoord, Az en Psv ergens afspreken en met z'n allen in 1 auto heenrijden.

4 november 2015 om 16:54

Mee eens. Hoop dat de supporters dat ook doen. Scheelt meteen een behoorlijke ruimte aan parkeerplekken.

Eindelijk.. Ze zijn voor een nieuwe rback aan t scouten


7 november 2015 om 12:06

Van onze vriend Johansson word ik inderdaad niet vrolijk. Een blinde draver die af en toe een leuke voorzet heeft, maar zijn primaire taak (verdedigen) voert hij belabberd uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren