Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV doet linksbuiten op huurbasis over aan plaatsgenoot FC Eindhoven

Laatste update:

Gianluca Maria zien we de komende jaren vermoedelijk niet meer terug in het shirt van PSV. Het contract van de twintigjarige linksbuiten loopt na dit seizoen af en de rest van het voetbaljaar zal hij de kleuren verdedigen van FC Eindhoven. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Maria, die dinsdag al een training afwerkte bij FC Eindhoven, speelde zijn wedstrijden dit voetbaljaar in Jong PSV. Bij PSV kwam hij tot een officiële wedstrijd in de hoofdmacht: op 31 oktober 2012 kwam hij in actie in het bekerduel met EHC. PSV won met 3-1 en Maria nam in die wedstrijd zelfs een treffer voor zijn rekening.

De in Venray geboren Maria kwam voor het eerst in aanraking met een profclub toen hij werd opgenomen in de jeugdopleiding van NEC. In 2002 stapte hij echter over naar PSV; in Eindhoven doorliep hij de rest van de jeugdopleiding.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ben benieuwd wat er met deze jongen gaat gebeuren na dit jaar.
Bij Psv komt hij zoiezo niet aan de bak
Benieuwd waar zijn piek zal liggen en bij welke club hij gaat spelen

Hij mag daar ook blijven, is bij lange na niet goed genoeg. Daarnaast zijn depay en bakkali veel beter

Zou natuurlijk wel komisch zijn als het een hele goede speler blijkt te zijn.

22 januari 2013 om 16:38

Hier op hoop ik dus ook, dat hij via een omweg toch naar top/subtop haalt.
Een soort geval wat Ajax ook wel eens had met spelers.

Laten we hopen dat hij via Eindhoven eens het koop gehalte bij PSV omlaag kan brengen en zo ook eens jeugd de kans te geven. Beetje byzonder dat je hem na een beker wedstrijd niet een x de kans geeft in de hoofdmacht. Al is het af en toe voor 5 minuten.

Beste PSV fans,

Is bakkali echt veel beter dan hem?

22 januari 2013 om 16:35

Bakkali is op 16 jarige leeftijd deze jongen van 20 al ruim voorbij dus ja

22 januari 2013 om 16:36

ja bakkalli is beter dan maria het valt wel mee hoeveel beter maar zakaria is noch eens 4 jaar jonger (16 jaar) dus in potentie is hij wel een stuk beter.

22 januari 2013 om 16:49

Kan beter zeggen, daar wordt meer van verwacht dan van Maria momenteel(duidelijk, weet ik) Hoe goed die jongens echt zijn of worden weet je pas naar zijn eerste officieele wedstrijden

22 januari 2013 om 17:03

Beter weet ik niet, ik denk het wel. Maar hij is zeker talentvoller. Bakalli is een type Mertens, een dribbelaartje dat het snel en kort kan draaien en keren. Mist alleen soms nog wat overzicht. Maar Bakkli is nogmaar 16.
Deze jongen is een net niet speler. Heeft dit jaar in de beker gespeeld tegen een amateur ploeg, en viel daar iet eens op. Eerlijk gezegd heb je dan weinig toekomst bij Psv. Zeker als je al twintig bent.

Mooi voor hem, komt vooralsnog tekort voor Psv. Nu kan hij zich een half jaar in de kijker spelen. Denk dat hij uiteindelijk niet verder komt dan de JL.

En laat het eeuwige gezever over de jeugdopleiding en het zogenaamde wanbeleid bij PSV weer beginnen

22 januari 2013 om 17:18

En wat denk jij ik zal de eerste zijn om het te gaan roepen?

On: goede keuze van PSV maar denk niet dat hij genoeg is voor het 1e van Psv!

Ik vind hem een goeie speler! Ga regelmatig kijken bij jong PSV en vind hem een speler die over een 2 jaar misschien wel goed genoeg is voor PSV 1.

Maria's contract loopt af en PSV wil niet verlengen. Eindhoven is geïnteresseerd en wil hem mogelijk na dit jaar vastleggen. Mocht hij het bij Eindhoven heel goed doen, dan heeft PSV een eerste optie op hem door de samenwerking met Eindhoven. Het is dus niet zo zwart/wit als Voetbalzone het doet voorkomen, als hij slaagt, komt hij vanzelf terug naar Eindhoven.

Dat is overigens niet te verwachten, want hij is al 20 en heeft nog niet het niveau dat hij aan kan sluiten bij de selectie. Heeft één wedstrijd bij het 1e gezeten, maar dat was niet omdat hij daadwerkelijk in de plannen van Advocaat voorkwam. Leuke voetballer voor het tweede, of voor Eindhoven, maar dat is dan ook zijn niveau nu.

Is beter voor Maria zo kan hij meer speeltijd krijgen in Fc Eindhoven. Zodat hij zich goed kan ontwikkelen

Mooi dat hij weggaat, zou het nooit redden bij PSV want is gewoon niet goed genoeg, en natuurlijk ook mooi voor Bakkali die zo weer opschuift in de rangorde en bij Jong PSV waarschijnlijk vaker zal gaan spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren