Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV buigt zich over vraag of groot Amerikaans talent gehaald moet worden

Laatste update:

De technische leiding van PSV heeft zijn oog laten vallen op Owen Wolff, zo weet het Eindhovens Dagblad zondag te melden. De zeventienjarige aanvaller staat momenteel onder contract bij Austin FC en wordt gezien als een van de grootste talenten uit de Verenigde Staten. Austin, uitkomend in de Major League Soccer, heeft sinds enige tijd een samenwerkingsverband met PSV.

Wolff, met een contract tot 31 december 2025 in Austin, staat ondanks zijn jeugdige leeftijd al op 27 wedstrijden in het eerste elftal. De getalenteerde en rechtsbenige middenvelder was afgelopen week op proef in Eindhoven, waar hij volgens bovengenoemde krant 'kennismaakte met de trainingsmethodes van PSV'. Intern wordt nu bekeken of Wolff, die inmiddels is teruggekeerd naar zijn club, daadwerkelijk een versterking is voor de toekomst. Het Amerikaanse talent viert binnenkort zijn achttienjarige verjaardag en PSV zou hem dus in de winterstop een contract kunnen voorleggen.

Het is volgens het Eindhovens Dagblad afwachten of PSV Wolff daadwerkelijk vast gaat leggen. Voor spelers met het profiel van Wolff wordt namelijk liever een huurconstructie in elkaar gezet. Men wil eerst weten of de samenwerking bevalt, voordat een definitieve koop tot de mogelijkheden behoort. De viervoudig jeugdinternational van de Verenigde Staten heeft volgens Transfermarkt een geschatte transferwaarde van een miljoen euro. Het is afwachten of het bestuur van PSV bereidt is een dergelijk bedrag neer te leggen voor zo'n jonge speler.

Wolff is overigens niet de enige Amerikaan die wordt bekeken door de technische staf van het beloftenelftal van PSV. In dat team speelt al enige tijd zijn negentienjarige landgenoot Dante Sealy. Na een veelbelovende start van het seizoen lijkt de ontwikkeling van de linksbenige vleugelaanvaller enigszins te haperen. PSV wil de komende tijd gebruiken om te zien of Sealy een toekomstige speler voor de hoofdmacht is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doen ze toch goed. Weinig risico en toch kans op een topper!

11 december 2022 om 20:59

Ja er is altijd kans op een topper. Toen Ajax bijvoorbeeld een Sanchez kocht had ook niemand gedacht dat het een topper zal worden. Toch heeft hij Ajax heel veel geld opgeleverd. Zelfde als met vele andere spelers.

Met het oog op de toekomst is dit natuurlijk altijd goed nieuws. Goed om te zien dat een dergelijke samenwerking ook wat moois kan opleveren (mits het echt een toptalent is natuurlijk).

11 december 2022 om 20:49

We hebben goede backs nog, meer niet. Verder alles behouden.

11 december 2022 om 21:00

Ja, maar je zult ook voor moeten sorteren op volgende seizoenen… Gakpo en Sangare ben je binnen nu en 7 maanden zeker kwijt. Daarbij zullen er nog wel een aantal volgen.
Dus zo gek is dit niet.
Dat de verdediging versterkt dient te worden is zeker ook evident.

Amerika/Canada lijkt wel een markt waar PSV zich afgelopen jaren wat meer is op gaan focussen. Eerst met Ledezma, daarna Colyn en Sealy en nu deze jongen. Meen dat afgelopen paar jaar ook meermaals wat jongens uit Amerika op stage zijn gekomen, al liep dat blijkbaar nergens op uit. Wel een interessante markt natuurlijk, nu het voetbal daar steeds populairder en groter wordt. Benieuwd of dit wat wordt.

11 december 2022 om 20:56

Behalve Pulisic loopt er toch niets bijzonders in Amerika. Canada heeft natuurlijk nog Davies, maar dan houdt het ook op. De beste sporters kiezen toch vaak voor football, ijshockey, basketbal of honkbal.

11 december 2022 om 21:05

Van de huidige selectie zijn een Dest, Weah, Musah, Pulisic, McKennie, Aaronsson, Reyna toch prima spelers voor PSV. Als je die in een vroegtijdig stadium kunt scouten maak je altijd winst en heb je spelers met een toegevoegde waarde. Zeker nu het voetbal daar zo snel groeit moet je er gewoon vroeg bij zijn.

11 december 2022 om 21:09

Onzin lopen genoeg leuke spelers voor PSV. Het probleem is gewoon dat PSV alleen maar middelmaat heeft gehaald. Spelers als Mc Kennie, Scally, Pepi, Adams, Aaronson, Slonina, etc. Dat zijn spelers die ook hartstikke interessant waren geweest voor PSV.

13 december 2022 om 00:27

De laatste tijd is die interesse inderdaad wel weer gegroeid. Ik kan me Beasley nog wel herinneren. Heerlijke linksback was dat bij PSV.

Poeh grootste Amerikaanse talent?.. Freddy Adu zou de nieuwe Pele zijn, dan had je nog Jozy Altidore die kwam bij AZ niet eens mee.. en die Pulisic die kwam niet door bij PSV.. kortom geen idee hah

11 december 2022 om 20:51

Pulisic kwam wel door bij PSV haha, die wilden hem dolgraag vastleggen. Alleen koos hij voor Dortmund. Achteraf geen gekke keuze.

11 december 2022 om 20:58

Je hebt gelijk, ik dacht dat ze hem te ligt bevonden, thnx voor de comment..

11 december 2022 om 22:18

Altidore scoorde zo'n 40 x in ongeveer 70 wedstrijden bij AZ, hoezo amper meekomen, hebben hem toen voor goed geld verkocht aan een Engelse club, meen dat hij toen een record transfersom opgeleverde

Tot nu toe heeft eigenlijk geen 1 van die Amerikanen het goed gedaan. Spelers als Gloster, Sealy en Colyn zijn niet beter dan de jeugdspelers die ze bij PSV hebben/destijds hadden. Ledezma is nog de beste, maar ook voor hem zal PSV 1 lastig worden.

Dante Sealy kun je nu alvast terug sturen. Is een blind paard. Misschien kan PSV die Wolff ruilen voor Ledezma. Leuke voetballer, maar veel te licht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren