Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV bindt verdediger: 'Dit contract is een bekroning, een mooi gevoel'

Laatste update:

PSV ziet het zitten in Jordan Teze. De verdediger uit de eigen jeugdopleiding heeft woensdag zijn krabbel gezet onder zijn eerste profcontract en ligt nu voor drie jaar vast bij de Eindhovenaren.

De zestienjarige Teze staat al voor zijn tiende seizoen in de opleiding van PSV en sluit aan bij PSV onder 19. “Daar hoop ik het komend seizoen veel minuten te maken om daarna via Jong PSV de stap naar het eerste te maken”, zegt de mandekker op de website van PSV.

Uit handen van Marcel Brands kreeg Teze een shirt met rugnummer 3. “Die lijsten we in en hangen we in de woonkamer”, aldus een trotse Teze. “Na al het harde werken voelt dit contract als een bekroning. Een bekroning voor mezelf en het afgelopen jaar. Een mooi gevoel.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren