Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG schrapt Cavani uit promotiecampagne en voedt geruchten over transfer

Laatste update:

Het bewijst natuurlijk helemaal niets, maar Paris Saint-Germain doet weinig moeite om een einde te maken aan de geruchten over een mogelijk vertrek van Edinson Cavani naar bijvoorbeeld Manchester United. De aanvaller stond wel op de poster voor de presentatie van het thuisshirt van PSG, maar is voor het uittenue plotseling vervangen door Yohan Cabaye.

/

De promotieposters voor het thuis- en uittenue zijn verder identiek; alleen Cavani is weggehaald en in zijn plaats staat nu Cabaye. Dat zag de website 101greatgoals toen het de posters naast elkaar legde. Cavani heeft er pas een jaar bij PSG op zitten, maar wil volgens de geruchten alweer vertrekken, omdat hij in de schaduw staat van sterspeler Zlatan Ibrahimovic.

De 27-jarige Cavani moet door de aanwezigheid van Ibracadabra vaak op de vleugel spelen en is die rol beu. De Uruguayaan wordt veelvuldig in verband gebracht met United, waar hij een spitsenduo zou kunnen vormen met Robin van Persie. Wayne Rooney lijkt in dat geval achter de aanvallers te moeten gaan spelen.


Zie jij Edinson Cavani deze zomer vertrekken bij Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wellicht, of er wordt verwacht dat Cabaye ontvankelijker is voor het Franse publiek en dat de wissel in promotie daarom is doorgevoerd. Tijd zal het leren.

Naar Arsenal graag, lijkt me een goede speler voor de PL.

29 juli 2014 om 14:30

Nee laat maar naar Liverpool komen, voor op de plek van Suarez

29 juli 2014 om 18:12

Ik denk dat hij bij Juven past echt een speler die bij de Serie A hoort en niet de PL

Waar moet hij heen gaan dan? Bij Man United vind ik hem echt niet nodig. Zeker als United ook nog eens Vidal binnen gaat halen, want hoe wil je dan wel niet gaan spelen.ik bedoel waar moet Mata dan spelen? Of gaat hij dan 4-2-2-2 spelen?

Edit: Of LVG moet ook de fout gaan maken om hem als rechtsbuiten te gaan gebruiken in een 4-3-3 / 4-2-3-1

29 juli 2014 om 14:11

Is de perfecte spits voor Arsenal.

29 juli 2014 om 14:15

Atletico Madrid misschien? Die zoeken nog een spits en een mogelijke transfer van Mandzukic laat ook lang op zich wachten. Bovendien is Cavani een mooie opvolger van Falcao en nu Diego Costa (zelfde type spits). Maar dit is nu puur gissen wat ik doe want geruchten zijn er vooralsnog niet echt

29 juli 2014 om 14:25

De transfer van Mandzukic is al lang afgerond, hij is officieel speler van Atletico

29 juli 2014 om 14:25

Transfer van Mandzukic laat lang op zich wachten? Hij heeft ondertussen zijn debuut al gemaakt hoor.

29 juli 2014 om 14:27

Mandzukic naar Atletico is al rond dus die gaan echt niet Cavani kopen. Denk ook niet dat ze het geld hadden gehad om hem te halen. Ze hebben dan wel de finale gehaald, de competitie gewonnen en wat spelers verkocht, maar toch ook nog wel wat schulden waar ze vroeger veel last van hebben gehad.

29 juli 2014 om 14:29

Naast Diego Costa (vervangen door Mandzukic zijn ook David Villa en Adrian vertrokken bij Atletico Madrid.

Dus een extra spits erbij zou niet slecht zijn. Cavani & Mandzukic zou wel een leuk duo zijn voorin bij Atletico, toch de kampioen van Spanje!

Wel een hele dure optie en dus niet realistisch maar toch.

29 juli 2014 om 14:57

Ze hebben griezmann al als vervanger voor david villa.

29 juli 2014 om 15:03

Oh echt? Dat wist ik niet dat dat al rond was. Toch nog net iets vaker op VZ kijken dus...

29 juli 2014 om 14:15

Ik zie hem wel naar Real Madrid gaan. Arsenal zou ook zeker kunnen, maar als ze daar al moeite hebben om aan de salariseisen van Khedira te voldoen vraag ik me sterk af hoe dat met Cavani zal gaan. Tevens zal die man flink wat moeten kosten. Zo'n 50 miljoen zeker dunkt me.

29 juli 2014 om 16:13

Real barst al van de spitsen. Cavani is niet nodig. Zo goed is hij ook niet

29 juli 2014 om 17:06

Ja het barst er van inderdaad, we hebben er welgeteld 1.

29 juli 2014 om 14:16

Vidal en spits dan?

29 juli 2014 om 14:16

welnee van gaal wilt kunnen wisselen tussen 4-3-3 en 3-4-1-2. Daar moet vidal als een controleur gaan fungeren en dan rooney als nummer 10 en van persie en cavani in de spits

29 juli 2014 om 14:21

En Mata dan? Waarom zou je die op de bank zetten. Of ga je die als een vleugelspeler gebruiken bij die 3-4-1-2? Want dan moet hij toch ook echt mee verdedigen en niet alleen zo nu en dan met z'n tegenstander mee rennen.

29 juli 2014 om 15:39

Ik hoop echt dat Cavani wegblijft uit Manchester. Hij is belachelijk duur en past gewoon niet in de ploeg. Rooney, RvP en Mata gaan nu eindelijk allemaal op hun beste positie kunnen spelen, dan ga je doodleuk Cavani erbij gooien en is alles weer uit balans. Zeker als LvG de optie tot 4-3-3 achter de hand wil houden. Want dan moet Cavani waarschijnlijk toch naar de flank. Als je dan een aanvaller wil, haal dan Reus. Die kan zowel als tweede spits, nummer tien of rechts of linksbuiten in een 433. Maar Vidal en een sterke centrale verdediger zijn de eerste posities. Daarna kan men zich bezighouden met een aanvaller als dat al nodig is.

Waarom is hij überhaupt ooit naar PSG gegaan... Wat een dom transfer was dat ook, ook zijn vorm op het WK zei alles, hij voelde zich gewoon niet goed en dat kwam omdat hij een jaartje op een hele andere positie heeft gespeeld bij zijn club.

Arsenal en Real Madrid hebben een spits nodig, bij Arsenal kan hij in de basis. Bij de Spanjaarden word hij waarschijnlijk als 2e viool gebruikt..

Maar Manchester United? Wat moeten ze met hem? 3 spitsen voorin?

Waarom denkt de media altijd gelijk als een speler uit een campagne gehaald wordt dat de speler voor een mogelijke transfer staat. Misschien was het wel de bedoeling om Cavani in de campagne voor het nieuwe thuistenue te doen en Cabaye in de campagne voor het uittenue. Maar mocht Cavani daadwerkelijk vertrekken dan zou ik hem de ideale aanwinst vinden voor AC Milan of Internazionale. Hij is op zijn best in Italië. Denk ik.

29 juli 2014 om 14:19

Het is komkommertijd, dus alles wat ook maar een beetje aanleiding kan geven om te schrijven wordt gebruikt. Internazionale zou hem nog wel kunnen betalen als Thohir het echt zou willen. Bij Milan zie ik het niet gebeuren, want ondanks dat Berlusconi het wel zou kunnen betalen, is die man zo gierig als de pest.

29 juli 2014 om 14:22

Hij zou echt gek zijn als ie voor een club als AC of inter zou gaan. Deze jongen is gewoon een topper en hoort in de top mee te draaien als spits. Lijkt me verstandig om te vertrekken, Ibra is toch wel beter.

29 juli 2014 om 14:30

Nja, heel veel keuze heeft hij ook weer niet. De clubs die echt een spits nodig hebben zijn op 1 hand te tellen. Real Madrid zou een 2e spits kunnen gebruiken. Arsenal kan een betere spits dan Giroud goed gebruiken, Dortmund kan misschien nog een goede vervanger voor Lewandowski gebruiken. Voor de rest weet ik het ook niet. Vind dat United geen spits nodig heeft.

29 juli 2014 om 14:31

Wou je zeggen dat Internazionale en AC Milan geen topclubs waren dan. Ze zitten nu even in een dipje. Maar daar komen ze ook wel weer uit hoor. Inter en Milan zijn twee van de grootste club van de wereld.

29 juli 2014 om 15:33

Je kan niet ontkennen dat het Italiaans voetbal in een verval zit...

Italiaanse clubs presteren heel matig in Europa en dan hebben we het niet eens over het nationale team.

Clubs uit Portugal en Frankrijk gaan Italie voorbij als dit zo door gaat

ik zou zeggen arsene pak je kans goede concurrent voor giroud maar ik denk dat giroud dat niet wint

29 juli 2014 om 14:18

Giroud wint dat met gemak joh, als je ziet dat hij Bendtner uit de basis heeft gehouden.

Wenger, hoeveel geld hebben we nog precies over?

29 juli 2014 om 14:26

Hij is te duur en arsenal heeft hem eigenlijk niet nodig.arsenal heeft een cv en vm nodig.

29 juli 2014 om 14:33

Arsenal heeft nou niet bepaald een topspits lopen...

29 juli 2014 om 14:30

We hebben ongeveer 62m uitgegeven deze transferzomer we hebben ook ongeveer 20m gevangen voor Vela en Fábregas.
Dat trek ik er af. Zo'n 60m heb je dan nog. Maar wenger gaat geen 60m uitgeven aan een speler voor een positie met de laagste prioriteit maar dat was Özil ook vorig seizoen en die werd toch gekocht.

29 juli 2014 om 14:37

60mln voor 2spelers dan maar en niet voor eentje die je niet echt nodig heb idd.. 60mln is niet slecht voor één cv en vm.in wenger we trust! !!

29 juli 2014 om 14:37

Je moet geen onmogelijk dingen verwachten, Arsenal gaat Cavani echt niet kopen.

Hoe moet United dan gaan spelen -.-
Mata, van Persie, Rooney en Cavani o.o
Hmm misschien niet zo heel raar.
Ze wouden toch met 3 verdediger spelen of zo iets o.o
Dus dan zie ik 3-5-2 wel gebeuren. van Persie en Cavani voorin, Rooney er net achter en Mata gewoon aan de zijkant. Wat er dus ook gebeurd het lijkt op een extreem aanvallend Manchester United.

Prachtige shirts heeft PSG dit seizoen !!!!!
Begin al weer zin te krijgen om deze 2 clubs in actie te zien op het hoogste toneel. Lijkt veel belovend.

29 juli 2014 om 14:31

Als je Mata op de vleugel zet speel je in principe gewoon 3-4-3. Op de vleugel in 3-5-2 zal Mata veel meer mee moeten verdedigen, iets wat absoluut niet zijn sterkste kant is

Cavani gaat echt niet naar United. Die gaat echt niet weer tweede viool spelen als hij vertrekt gaat hij naar een club waar hij verzekerd is van een basisplaats bijvoorbeeld bij Arsenal. United is bezig met de komst van Vidal voor 60m dus United gaat niet weer 60m uitgeven aan cavani.

29 juli 2014 om 14:52

@steazzygooner,

Misschien heb jij de afgelopen tijd het nieuws niet gevolgd, maar United heeft twee geweldige deals afgesloten met Chevrolet en Adidas. Woodward heeft al gezegd dat United het geld heeft om het transferrecord te breken.

Overigens denk ik dat Cavani niet naar United gaat. Niet omdat United het niet kan betalen, maar omdat hij gewoon onhaalbaar is.

29 juli 2014 om 15:39

Of Vidal komt niet, zoals hij zelf zegt, en geven ze hetzelfde geld dan aan psg voor Cavani

kan er ook mee te maken hebben dat hij een adidas speler is en de rest van de spelers op het plaatje net als PSG bij nike een contract hebben.

Liverpool heeft te snel teveel ingekocht. Net niet spelers naar mijn mening. Cavani had Suarez wel goed kunnen vervangen. Al is het maar de vraag of Cavani op L'pool zat te wachten.

Verder zou Cavani wel bij Arsenal en Utd passen. Qua type speler past hij meer bij Utd, maar Arsenal heeft hem harder nodig, itt Utd.

29 juli 2014 om 15:43

Vind Cavani juist wel bij Arsenal passen, is een prima eindpunt voor de aanvallen van Arsenal, maakt prima loopacties en met spelers zoals Ozil, Ramsey achter je dan is 1+1=2. Ook kan hij bijvoorbeeld goed koppen en zijjln eigen kansen creëren, goed in de kaats, en voetballend wel aardig.

29 juli 2014 om 15:48

Hij past ook wel bij Arsenal, maar qua type speler (hij is niet echt een speler met een Arsenal DNA in mijn ogen) past hij meer bij UTD (dit komt door de 4-3-3 van Lvg). Ik vind Benzema bijvoorbeeld meer een type Arsenal spits. Goed in kleine ruimtes, iets wat Cavani totaal niet is.

Volgens franse media wordt cavani verkocht aan manchester united zodat psg angel di maria voor 80miljoen kan halen... het zijn geruchten, maar wel door de serieuzere media gebracht...

Wat zou arsenal een wereldklasse team hebben als ze khedira als cvm halen en cavani als spits dan doen ze niet alleen maar mee om de titel maar ook doen ze mee om de cl

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren