Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG laat Ben Arfa thuis: ‘Onrecht ergens, bedreigt rechtvaardigheid overal’

Laatste update:

Grzegorz Krychowiak en Hatem Ben Arfa zijn niet met Paris Saint-Germain mee afgereisd naar de Verenigde Staten, waar PSG het deze maand opneemt tegen AS Roma, Tottenham Hotspur en Juventus. Het duo blijft op trainingscomplex Ooredoo in Saint-Germain-en-Laye, een stad ten westen van Parijs.

Ben Arfa had zijn koffers al gepakt voor de vlucht naar Miami, maar zou van een steward te horen hebben gekregen dat hij niet mee hoefde. Trainer Unai Emery en sportief directeur Antero Henrique zouden Ben Arfa het nieuws niet persoonlijk hebben medegedeeld; volgens Franse media omdat zij zo snel mogelijk van de dertigjarige linkspoot af willen.

Ben Arfa is duidelijk ontevreden over de rang van zaken en plaatste op Instagram een video met de tekst: “Martin Luther King zei ooit: onrecht ergens, bedreigt rechtvaardigheid overal.” De adviseur van Ben Arfa, Michel Ouazine, liet eerder overigens nog weten dat Ben Arfa zijn contract respecteert en niet vertrekt. De international ligt nog vast tot medio 2018.

Denk jij dat Hatem Ben Arfa deze zomer vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lol, die MLK-line, hoe durft Ben Arfa zijn situatie hiermee te vergelijken joh.

Veel voetbalsupporters bekritiseren steeds de voetballers voor walgelijk gedrag als ze een transferforceren of contract niet verlengen.(Zie Donnarumma, Larsson, Limbombe en Payet), maar dit artikel maakt duidelijk dat niet alleen de voetballers, maar ook de clubs net zo hard kunnen zijn tegen spelers die ze weg willen hebben! Ook zijn de clubz vaak hard tegen spelers die hun 1 jarig contract niet verlengen en dan naar de beloften worden gegooid. Clubs kunnen net zo hard, of zelfs harder zijn tegen de spelers, dan dat de spelers hard zijn tegen de club.

15 juli 2017 om 10:43

Tja, dat zijn de gevolgen van het Bosman arrest geweest.

15 juli 2017 om 11:11

In veel gevallen zou je een punt hebben, maar bij Ben Arfa heb ik mijn twijfels.. die is gedurende zijn carrière bij elke club waar hij zat - afgezien van Nice - uiteindelijk weggestuurd. Dat zegt ook wel wat..

15 juli 2017 om 11:25

Je hebt 100% gelijk. Clubs kunnen meedogenloos zijn. Uitmelken die hap als je als speler ze terug kunt pakken. Zeker! Sowieso bij laatste jaar contract niet verlengen en dan transfervrij gaan en zwaar tekengeld pakken. Raiola is beste die dit kan regelen.

15 juli 2017 om 13:33

Zeker bij dit soort geldclubs waar er eigenlijk nauwelijks een vorm van communicatie aanwezig is. PSG had de opvolger van Kluivert al binnen voordat Kluivert op de hoogte was van zijn ontslag. De voetballerij wordt tegenwoordig geregeerd door geld en dan trekt men dit soort gedrag aan (zowel bij clubs als bij spelers, zaakwaarnemers).

15 juli 2017 om 14:09

Ik zeg niet dat het alleen bij geldclubs gebeurt...

Beste man heeft nooit een fatsoenlijke kans gehad. Wat een club, het kopen om het kopen en nu weer weg willen werken. Iedere speler die piekt zal dus gekocht worden.

Voor mij is Ben Arfa zeker 1 van de betere spelers in Frankrijk. Ik ben echt fan van deze man en had hem heel graag als 4 aanvaller van Barcelona gezien. Hoop dat er snel een mooie club komt die hem oppikt.

15 juli 2017 om 13:36

PSG is sowieso een club gemaakt door geld. Dan krijg je dus dit soort capriolen. Verder vind ik Ben Arfa te wisselvallig en snap ik wel dat hij geen basiskracht is. Aan de andere kant heeft PSG een hele matige selectie in vergelijking tot hun financiele mogelijkheden en is er ook niet echt een buitenspeler die aantoonbaar beter is dan Ben Arfa.

15 juli 2017 om 14:49

Ben Arfa is transfervrij gekomen, maar dat wist je natuurlijk niet. Ik ga er daarom ook maar van uit dat je Draxler, Lucas, Pastore en Di Maria niet kent. Spelers die op zijn positie uit de voeten kunnen en gewoon hoger dan Ben Arfa in de pikorde staan.

15 juli 2017 om 15:35

Allereerst wist ik dat wel en een volkomen onnodige reactie, tenzij jij gaat bepalen wat een persoon wel en niet weet. Verder hoeft het niet altijd zo te zijn dat hoger in de pikorde staan ook gelijk staat aan het verschil in kwaliteit.

Verder is het helemaal niet relevant dat hij transfervrij gekomen is. Hij deed het gewoon uitstekend bij Nice met 17 goals en 6 assists. Dus omdat hij transfervrij is gekomen, is het oke dat een club een speler slecht behandelt? Maargoed, dat weet jij natuurlijk niet...

15 juli 2017 om 17:08

Nee, je spuwt onwaarheden. Omdat PSG een club die gemaakt is door geld mag het geen afscheid nemen van overbodige spelers? Dit gebeurt volgens mij bij iedere club. Op deze manier kan hij in alle rust opzoek naar een nieuwe club. En het argument dat we niet beschikken over een buitenspeler is klinkklare onzin. Ben Arfa is een schaduw spits of nummer 10. Het was een transfervrij gokje en het is er niet uitgekomen, helaas.

15 juli 2017 om 18:12

Ik heb nergens gezegd dat PSG niet beschikt over buitenspelers. Verder gaat het niet over het feit dat een club afscheid neemt van een speler, maar de manier waarop de club met de betreffende speler omspringt. Of vind jij het wel netjes dat een speler van een steward moet horen dat hij niet meegaat op trainingskamp?

Bizar hoor, twee aankopen van mr. Emery himself. Hoe dan ook, zo ga je niet met mensen om. Benieuwd waar Ben Arfa heengaat, zou gewoon terug moeten gaan naar Nice en daar tot aan zijn pensioen blijven.

15 juli 2017 om 14:19

Naja eigenlijk de miskopen van Kluivert

Deze gast is al vaak opgestaan uit de dood
Hij is slim zit rustig tot zijn contract is afgelopen hij verdient goed
En traint goed om na 2018 jaar een goeie club te gaan dan weet hij dat hij achter uit gaat op zijn geld

Psg he, hopelijk ziet Ben Arfa nu in wat voor een walgelijke club dat is(mijn mening)

Kent iemand de reden dat Krychowiak niet mee is? Zijn ze daar zo ontevreden over hem?

15 juli 2017 om 11:19

@futureboss

Hij is gewoon niet goed genoeg komt gewoon te kort ook kwa fysiek. Hij word vaak overlopen en ze kwamen erachter dat deze jongen niet beter is dan motta Matuidi en (rabiot dacht ik) maar dat had ik ze op voorhand al kunnen zeggen. Ben nooit zo kapot geweest van die jongen snapte de transfer ook niet helemaal. Deze jongen moest het van zijn fysiek hebben (daarom deed hij het in Spanje goed) maar in Frankrijk is hij fysiek 1 van de minste en heeft ook niet de voetbalinteligentie van veratti.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren