Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG-doelman verandert van gedachten en verlaat hoofdstad

Laatste update:

Verschillende Franse media berichtten donderdag nog dat Nicolas Douchez, vanwege het naderende vertrek van Salvatore Sirigu, zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij Paris Saint-Germain zou gaan zetten. Vrijdag is echter gebleken dat de ervaren doelman voor een andere optie heeft gekozen.

/

De 36-jarige Douchez, die de afgelopen vijf jaar bij PSG als back-up van Sirigu en Kevin Trapp fungeerde, gaat namelijk de komende drie seizoenen bij het in de Ligue 2 spelende RC Lens aan de slag, zo heeft die club op de officiële website gemeld. De tweedeklasser kon de doelman transfervrij overnemen van de Franse kampioen.

Lens wordt de zesde Franse club voor Douchez. Hij stond voor zijn tijd in het Parc des Princes tussen de palen bij Stade Rennes, Toulouse, Châteauroux en Le Havre.

Vind jij RC Lens een mooie nieuwe bestemming voor Douchez?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede aanwinst voor Lens!

Goede speler voor Lens, samen met Sochaux en Auxerre horen ze gewoon in de Ligue 1 te spelen qua grootte, Hopelijk promoveren deze clubs dit seizoen

Erg goede keeper voor Lens. Eigenlijk nog te goed om al in de Ligue 2 te gaan spelen. Maar het zal lastig zijn om aan de slag te kunnen in de Ligue 1, aangezien er erg veel goede keepers zijn.

Bedankt voor alles, Nico. 5 jaar lang alles gegeven voor de club terwijl je eigenlijk nog veel te goed was om als reserve keeper te dienen. Lens is een prima club, met een prachtig stadion en ambiance. Hopelijk zien we je ooit nog schitteren in jouw Parc des Princes. A Bientot

Bedankt voor alles, Nico. 5 jaar lang alles gegeven voor de club terwijl je eigenlijk nog veel te goed was om als reserve keeper te dienen. Lens is een prima club, met een prachtig stadion en ambiance. Hopelijk zien we je ooit nog schitteren in jouw Parc des Princes. A Bientot

En Ariola? Die is toch ook eigendom van PSG?

8 juli 2016 om 21:19

Areola, ja. Wordt vermoedelijk volgend jaar eerste keeper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren