Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Problemen voor Ten Hag stapelen zich op: drie nieuwe blessuregevallen

Laatste update:

Marcus Rashford heeft donderdagochtend niet meegetraind bij Manchester United, zo schrijft Manchester Evening News. De buitenspeler moest de strijd tegen Liverpool zondag (2-2) vroegtijdig staken en is nog altijd niet fit genoeg om te trainen.

De personele problemen voor Erik ten Hag worden steeds groter. Rashford traint dus nog altijd niet mee en het is onzeker of hij het duel met Bournemouth van zaterdagavond gaat halen.

Ook Scott McTominay was niet aanwezig op sportcomplex Carrington donderdagmiddag. De middenvelder viel ook uit tegen Liverpool en ook hij kan wellicht niet afreizen naar Bournemouth.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Daarnaast werd ook Sofyan Amrabat niet op het trainingsveld gespot. Manager Ten Hag moest vier jongens uit het tweede elftal mee laten trainen om de selectie weer uit te balanceren.

Vooral achterin kampt Ten Hag met een karrenvracht aan blessures. Lisandro Martínez is al nagenoeg het hele seizoen uitgeschakeld met een knieblessure, Victor Lindelöf keert pas eind april terug en ook Jonny Evans en Raphaël Varane zijn nog altijd geblesseerd.

Tyrell Malacia doet pas volgend seizoen weer mee bij the Red Devils en Luke Shaw kwakkelt al het hele seizoen met een hamstringblessure. Hij wordt dit seizoen nog wel terugverwacht.

Daarnaast werd ook Anthony Martial terugverwacht bij Manchester United vorige week. De Fransman staat bekend om zijn blessuregevoeligheid en heeft zijn rentree op het trainingsveld nog altijd niet gemaakt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geef deze man toch is een keer wat rust man.. Echt wat voor Ali express team loopt er rond bij United man. Gooi die hele selectie weg aub. Echt elke speler raakt geblesseerd daar, of heeft een verval. Die medische staff moeten ze echt wat aan gaan doen. Arsenal heeft ook jaren dit probleem gehad, hebben die toen niet de hele medische staff vervangen?

11 april 2024 om 15:25

Sterker nog. Bij Man u hebben ze net een paar maanden geleden de hoofd van het medische staf team van Arsenal naar de club gehaald

11 april 2024 om 15:33

Ik dacht meermaals gelezen te hebben dat spelers de trainingsintensiteit te hoog vinden, als deze inderdaad te hoog is zeker met de kleine periodes van herstel is de kans op blessures groter.

11 april 2024 om 15:33

Misschien moet hij eens naar zijn methodes kijken. Hij sprak van hellweek in de voorbereiding op het seizoen om iedereen extra fit te krijgen. Nou is het geen week maar year geworden maar dan in negatieve zin, vanwege de blessures

Het zullen wel kleine blessures zijn, maar dit is echt ongekend. Zoveel blessures bij bepalende spelers het hele seizoen lang is uniek hoor. Je ziet wel eens dat er een paar bepalende spelers tegelijk uitvallen waardoor een club een maandje met de B-keus speelt (zoals Liverpool een paar weken geleden), maar het hele seizoen constant blessures is echt niet normaal.

Er wordt vaker gewezen naar de trainingsmethoden van Ten Hag, maar bij Ajax had hij nooit excessief last van blessures (de reden dat hij elke keer kampioen werd was deels omdat PSV altijd bepalende spelers geblesseerd had in een paar toppers en Ajax nagenoeg altijd fit bleef) op de laatste maanden van zijn dienstverband na toen hij even 4-4-2 ging spelen. Het gros van de spelers die hij heeft is de intensiteit van de PL echter gewoon gewend dus dat zou echt wel goed moeten gaan.

Ik denk zelf dat de medische staf een groter probleem is, de spelers hebben dit seizoen ook zo vaak een terugval van een eerdere blessure dat ze of niet goed opgekalefaterd zijn of gewoon te snel groen licht van de medische staf gekregen hebben. Real Madrid heeft een paar jaar geleden zijn hele medische staf er al uitgegooid om deze reden en zoals ik hierboven lees Arsenal schijnbaar ook. Het kan dus echt wel daar aan liggen, al verwacht met de grondige renovatie in de organisatie die Sir Jim schijnbaar aan het uitvoeren is dat de medische staf ook wel uitgebreid onder de loep zal komen te liggen.

Ik ben sowieso een sterke voorstander van het aanblijven van Ten Hag om verschillende redenen waardoor ik niet helemaal objectief ben, maar hij vijfde of zesde eindigt kun je hem dat met al deze blessures ook moeilijk verwijten.

11 april 2024 om 15:15

Je kan de eredivisie niet vergelijken met de PL. Er worden veel meer sprintjes getrokken in de PL. Misschien is zijn trainingen te zwaar. Dat kunnen we moeilijk beoordelen maar 1 ding is het zeker. Het gaat daar goed mis. Ronaldo zeurde al over verouderde apparatuur en hij heeft daarin misschien wel gelijk.

11 april 2024 om 16:50

Ja dat klopt wel natuurlijk, maar ik mag toch lijden dat een trainer daar wel een aanpassing in maakt; je kunt Ten Hag wel dingen verwijten hoor, maar zo dom zal hij wel niet zijn.

Ik denk zelf dat het enorme aantal wedstrijden wat United vorig seizoen heeft gespeeld mede debet is aan de huidige blessuregolven, gecombineerd met een medische staf die niet al te bekwaam is. 62 wedstrijden in een seizoen op het tempo van de Premier League en voor de rest geen misselijke competities is ook echt veel, daar komen de meeste ploegen niet aan. Vorig seizoen zal alleen City ongeveer hetzelfde gespeeld hebben, maar die hebben veel en veel meer gerouleerd in het elftal. Dan kun je Ten Hag verwijten dat hij ook meer had moeten rouleren, maar United speelde vorig seizoen tot het einde van het seizoen echt om de prijzen of belangrijke plekken. De League Cup wonnen ze, bij de FA Cup stonden ze in de finale, in de EL tot de kwartfinale en in de PL moest tot de één na laatste speeldag voluit gevoetbal worden om top-4 te halen. De selectie was echter wel zo smal dat Ten Hag dan simpelweg niet kon rouleren zonder een enorm risico te lopen belangrijke wedstrijden te verliezen.

Traditioneel blessuregevoelige spelers liggen er bij United altijd gigantisch lang uit, ook al voordat Ten Hag kwam. Ook zou het me inderdaad weinig verbazen als Carrington niet meer volledig up-to-date is, maar ik verwacht dat in ieder geval dat laatste wel verandert met de komst van Ineos en alle beleidsmedewerkers die ze van zins zijn bij andere (moderne) PL-clubs weg te plukken.

Hopelijk wordt het beter, maar een gelukkig seizoen voor United is het vooralsnog niet. Het gaat niet keihard mis zoals wel eens eerder gebeurde, maar leuk is het ook niet. Gelukkig wordt PSV weer eens kampioen waarschijnlijk

11 april 2024 om 20:32

Als je 62 wedstrijden speelt is zwaar trainen misschien niet het beste idee. En dat is iets wat we toch blijven horen over Ten Hag.

Moeten ze bij United elke dag de marathon in sprint doen op de training ofzo. Het is echt niet normaal hoeveel (spier)blessures ze daar hebben

Je mag je als club weleens afgaan vragen waar al deze blessures door komen. Het kan niet dat je het hele seizoen zoveel spelers mist zonder reden. Dus de training is te intensief of de medische staf een drama...

Bizar hoe veel spelers daar geblesseerd zijn geweest/zijn gedurende het seizoen. Mag wel een grondig onderzoek komen naar het complex en medische staf. Trainingsvormen kunnen er ook wat mee te maken hebben, maar ik neem aan dat ten Hag niet radicaal anders traint dan bij voorgaande ploegen.

Echt bizar hoeveel blessures Manutd heeft gehad dit seizoen.
Denk dat ze best even kritisch gesprek moeten gaan hebben met de medische staf.

Manutd staat onder druk qua resultaten en Ten Hag helemaal, maar als je steeds belangrijke spelers mist, kan je niet verwachten dat ze in de top gaan meedraaien en spelen voor Champions League voetbal.

Anderzijds is de selectie ook nog eens veel te dun qua adequate vervangers.

10hag zal het niet redden denk ik bij Manu. Alleen Ajacieden denken dat ie dan terugkomt, maar dat verwacht ik niet. Ben van mening dat 10hag wel veel krediet heeft opgebouwd in Engeland, dus hij zal best bij een subtopper aan de slag kunnen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren