Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Priske is de nieuwe coach van Feyenoord en tekent voor langer dan gebruikelijk

Laatste update:

Brian Priske is de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord, zo bevestigt het Deense Tipsbladet zondagavond. Volgens de berichtgeving zijn alle papieren getekend en maken de Rotterdammers de aanstelling maandag of dinsdag officieel. Journalist Martijn Krabbendam bevestigt de berichtgeving.

Priske zet in De Kuip een handtekening onder een contract dat hem tot medio 2027 aan de club verbindt, zo meldt de Deense krant. De verbintenis is van langere duur dan gebruikelijk op de Nederlandse velden.

Verder wordt duidelijk dat Feyenoord een bedrag van circa 1,5 miljoen euro overmaakt naar Sparta Praag om het contract van de Deense trainer af te kopen.

Naar verluidt heeft Feyenoord zich hard opgesteld in de onderhandelingen met de Tsjechen. De Rotterdammers waren niet bereid de afkoopsom te betalen die Sparta Praag wilde.

Feyenoord besloot niet mee te bewegen en stelde een ultimatum van 24 uur, waarin Sparta Praag de tijd had om het bod van 1,5 miljoen euro te accepteren. Anders zou de Stadionclub op zoek gaan naar een andere trainer.

Uiteindelijk drukte Priske zelf zijn wens door bij de Tsjechische clubleiding en de coach benadrukte dat een vertrek naar Feyenoord een droom zou zijn die uitkomt. Op aandringen van Priske bereikten de clubs enkele uren na de deadline een akkoord.

De Deense keuzeheer zal officieel vanaf 1 juli aan het roer staan bij Feyenoord, dat dan zal beginnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gefeliciteerd. Lijkt een trainer te zijn die ze hebben aangetrokken met een idee. Zal pittig worden om Slot te doen vergeten maar wens hem succes. (Niet te veel uiteraard 😵‍💫)

10 juni 2024 om 06:21

Mooie berichten. Krijg alweer zin in het nieuwe seizoen. Gekke Petertje bij PSV die voor prolongatie gaat, Ajax met die eigenwijze Italiaan die z’n ploeg lekker laat tikken en dan deze man die ook z’n stempel op een team schijnt te drukken. Laat maar komen die aftrap van de ED.

10 juni 2024 om 08:22

Het is zeker lastig om plek Slot te vullen. Nu zullen we zien hoe stabiel het beleid is van Feyenoord.

Daarnaast ook een trainer aangetrokken op zo veel mogelijk analyses. En niet het sentiment, moet Nederlandse Coach zijn die we al kennen.

We hadden het altijd over hoe Slot het team in elkaar had gesmeden, Feyenoord terug op de kaart gezet. Maar ten Kloese alle respect van de wereld. Hij laat zich niet kisten en of verassen. Wat een goede stabiele AD. Wereld gozer verdient echt een gouden pluim.

9 juni 2024 om 23:16

Eerst maar wachten hoe Priske het gaat doen, kan snel gaan in de voetbalwereld.

9 juni 2024 om 23:20

Sorry, dit vind ik wel heel erg veel lof voor hem. Het gaat hier om onderhandelingen over een paar ton.. en dan nog maar zien hoe Priske het gaat doen.

9 juni 2024 om 23:27

Laten we inderdaad niet teveel pluimen en standbeelden gaan uitdelen. Hebben gezien welke gevolgen dat vorig jaar bij de andere club heeft gehad 😆😉Te Kloese heeft al zeker mooi resultaten neergezet maar we zijn er nog niet. 💪🏻

10 juni 2024 om 02:04

Dan te bedenken dat je het nog niet zo lang geleden meg Sjaak Troost moest stellen. Zou hij tegenwoordig de voetbalkantine runnen?

Gefeliciteerd Feyenoord, maar persoonlijk hoop ik dat dit een complete mismatch wordt.

9 juni 2024 om 23:15

Ik hoop dat hij Europees de nodige punten pakt, maar in de Eredivisie mag hij voor mijn part best een Steijn 2.0 zijn. Een mooie 10e plek ofzo, is het wel weer eens tijd voor.

9 juni 2024 om 23:32

Mag hopen dat Feyenoord nu een stabiele topper wordt, niet dat ze weer afglijden en weer een team zoals Spurs worden dat helemaal nooit wat klaar speelt.

10 juni 2024 om 06:24

Mooi man, waar wij al binnen een jaar medelijden hadden met onze Amsterdamse vrienden, druipt de haat er aan de andere kant er alweer vanaf. Jammer 😔

10 juni 2024 om 07:31

Zie het als compliment dat ze het falen van de clubs boven zich nodig schijnen te hebben, om er zelf bovenop te komen. Daarnaast is haat een zwaar woord voor zijn reactie.

10 juni 2024 om 07:39

Het is eerder een feit dat je falen van de andere clubs nodig hebt. Haal je 102 punten is dat niet het geval, bij 100 kan het al op doelsaldo aankomen als de andere club ook alles wint. Bij 99 moet de andere club niet alles winnen... in de 90 punten is gewoon een zeer goede prestatie, maar als een andere club nog meer wedstrijden wint dan kan je het kampioenschap qlsnog vergeten. Komt haast bijna nooit voor, maar kan wel gebeuren.

Dat wordt hooguit een klein Priske! Slot min of meer doen vergeten, is weinig gegeven. De duur van het contract zegt niets, was ook zo bij Praag. Als er een mooie trein komt, is meneer gevlogen.

De opvolger van Slot is dan eindelijk bekend! Het zal geen gemakkelijke opgave worden voor Priske om hem te kunnen opvolgen maar iemand die FC Midjyland en Sparta Praag 2 seizoenen oprij met 1 seizoen de dubbel kampioen laat worden moet zeker wat kunnen!

Hopelijk blijft Feyenoord bovenin lekker meedraaien onder Priske.

Ik roep al jaren niet Arne is onze king maar Dennis te Kloese is onze King. Hij krijgt voor gevoel te weinig kritiek. Sinds zijn komst heeft hij zoveel elkaar bij een super moeilijke club als Feyenoord. Het was Te Kloese die Slot binnen haalden en hem binnen hield met een super contract. Arnessen heeft zeker meegeholpen en een aandeel gehad in onze wederopstanding. Ikzelf ben ervan overtuigd dat we met Te Kloese niet zover gekome zouden. Nu weer goed en hard handelen. De club structuur staat. De media kwam pas laat achter de nummer 1 optie. Ook slim Te Kloese om gelijk na het einde van het seizoen op vakantie te gaan. Nu kan hij weer 24/7 aan de slag met volle energie.

9 juni 2024 om 23:28

Snel, bouw een standbeeld voor de directeur die een compleet onbekende coach binnen haalt! Niemand zal ontkennen dat Te Kloese prima werk levert, maar hoe kun je in godsnaam nu al op de banken staan voor deze coach? Letterlijk 99,9% had tot 2 weken terug nog nooit van hem gehoord.

9 juni 2024 om 23:33

Hoe durf jij het werk van de verlosser DtK in twijfel te trekken? Ach ja, het is weer het oude verhaal wat we altijd terugzien bij het voetbal. Wanneer het goed gaat staat iedereen op de banken en krijgt iedereen de eer. Na een ongelofelijk kak seizoen krijgt ie gewoon weer bedreigen thuis en kan hij weg.

9 juni 2024 om 23:37

Dat standbeeld komt er zeker in Rotterdam en die zetten we naast het standbeeld van Mislintat.

9 juni 2024 om 23:39

Jaloezie? Als je me reactie leest heb ik het over meerdere delen binnen de club die te Kloese heeft aangepakt. Er was geen voetbalvisie alle neuzen staan eindelijk 1 richting op. Jeugdspelers waren ontevreden vanwege gebrek aan proffesionaliteit tov van PSV Ajax en AZ bijvoorbeeld. Hij heeft gewoon Feyenoord gered. Als hij nog het stadion probleem kan oplossen pfff. Wat hij voor ons is kan je vergelijken met Overmars in zekere zin. We kunnen lang en kort zijn Feyenoord is na Ajax de moeilijkste club in Nederland om te leiden.

10 juni 2024 om 07:27

Helemaal mee eens hoor Khalid, maar blijkbaar mag je niet positief over iemands inbreng zijn in een bericht over 'maar' een onbekende trainer

10 juni 2024 om 09:00

Hoezo in godsnaam jaloezie? Ik zeg nota bene zelf nog dat Te Kloese prima werk levert. Het gene waar ik me over verbaas is exact het onderwerp van dit artikel: de nieuwe coach van Feyenoord. Je moet natuurlijk altijd oppassen dat je niet iedereen over 1 kam scheert, maar ik lees schrikbarend veel reactie's van Feyenoorders die het "een fantastische deal vinden". Grote kans dat diezelfde Feyenoorders nog geen 10 minuten voetbal hebben gezien van de beste man, buiten een paar compilaties op Youtube waar je mij ook nog wel positief uit zou kunnen lichten.

Maar wat betreft de nieuwe coach voor Feyenoord (en ook Ajax dus): volgens mij zit er maar 1 ding op, en dat is wachten tot de competitie van start gaat. Ik denk dat er bijna niemand iets weet van Farioli en/of Priske.

Duidelijkheid in de tent, dat is prettig voor Feyenoord. Ik ben benieuwd! Het is een prijzenpakker, maar Robert Maaskant is ook kampioen van Polen geworden dus dat zegt me niet zoveel.

Fijn dat de eerste keus kan worden binnengehaald en ruim op tijd zodat aankopen en de opbouw naar het nieuwe seizoen in alle rust kan geschieden.

Even nav de titel: 3 jaar is toch niet zo heel bijzonder?

10 juni 2024 om 06:27

Nee ach, ze moeten ook sensationeel uitpakken - voor de twijfelaars of ze wel/niet gaan klikken. Jaartje langer dan de standaard duur van een contract.

Hij zal zeker wel wat kunnen (3 kampioenschappen op rij) en de relatie met Te Kloese zal ook goed zijn. Verder wordt hij in vele artikelen als een vriendelijke man omschreven, dus binnen de spelersgroep zullen er ook geen problemen zijn.

Als de selectie dan ook nog eens op dezelfde sterkte blijft of in elk geval niet wezenlijk verzwakt, is er geen enkele reden om aan te nemen, dat Feyenoord komend seizoen buiten de top 3 gaat eindigen.

Welkom bij de mooiste club ter wereld

Ben zo benieuwd naar komend seizoen met 2 voor ons onbekende trainers. Groot voordeel voor deze man is wel de 2 rechtstreekse cl plaatsen. Zelfs als psv weer zo'n buitenaards seizoen gaat draaien moet feyenoord een goede kans maken op cl. Dat geld en die status is zo belangrijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren