Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Pérez gaat tijdens VS-toer om tafel met drie man van Real Madrid'

Laatste update:

Volgens Marca krijgen Álvaro Arbeloa, Esteban Granero en Raúl Albiol gedrieën een nieuw contract aangeboden van Real Madrid. De Spaanse krant weet dat voorzitter Florentino Pérez deze zomer voor het eerst met de club meegaat tijdens de tournee door de Verenigde Staten; daarbij zal hij persoonlijk de onderhandelingen voeren met de drie spelers.

/

De 29-jarige Arbeloa werd in de zomer van 2009 overgenomen van Liverpool en heeft nog een contract tot 2014 bij Real; als dat opengebroken wordt, zullen er vermoedelijk een of twee jaar bijkomen. De Europees- en wereldkampioen speelde vorig seizoen 26 competitieduels voor Real. Dat zijn er een stuk mee dan landgenoot Granero, die maar zeven keer in de basis begon en vooral veroordeeld was tot de bank.

De 25-jarige middenvelder werd opgeleid door Real zelf en is een van de weinigen in de A-selectie die dat kan zeggen. Granero's contract loopt na komend seizoen ten einde, maar het werd de laatste tijd al duidelijk dat de Koninklijke hem zeker niet kwijt wilde. Vorige week nog zou een formeel bod uit Engeland op de middenvelder zijn afgeslagen. Granero zelf hoopt komend seizoen vooral op meer speeltijd en de vooruitzichten dat Luka Modric komt, maken het er niet beter op voor hem.

Net als Granero kwam ook Albiol vorig seizoen niet veel in actie. De derde Spanjaard in het rijtje heeft er drie seizoenen in Bernabéu opzitten, maar was alleen in zijn debuutjaar een vaste waarde achterin. Zijn contract loopt nog tot medio 2014, dus lag het voor de hand dat er besprekingen met hem zouden komen. Voor zijn periode in Madrid speelde Albiol bij Valencia en Getafe.

Wie van de drie spelers moet absoluut bijtekenen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alvaro Arbeloa is vaste rechtsback van het team de andere zijn slechts wisselspelers

13 juli 2012 om 20:39

maar met alle respect dan ook wel de minste vaste waarde van het team

13 juli 2012 om 23:44

Granero is zeer geliefd bij de real supporters ;
Arbeloa is gewoon de beste RB die ze hebben, maar is niet top en albiol is volgens mij 2e RB achter Arbeloa

Volgens mij krijgen ze gewoon een contract alleen om te voorkomen dat ze gratis de deur uit lopen bij Real. Arbeloa is de enige basisspeler, en voor zijn positie willen ze ook al een nieuwe speler. De andere twee zijn nou ook niet direct onmisbaar, vooral de positie van Granero is heel goed bezet.

13 juli 2012 om 17:58

ze zijn idd niet onmisbaar maar wel nuttige spelers om achter de hand te houden. In het geval van Arbeloa deel ik je mening er moet iemand anders komen te staan, Arbeloa kan je prima achter de hand houden hij is immers verdedigend prima.

13 juli 2012 om 19:14

Het is inderdaad goed om deze spelers achter de hand te houden, maar voor wisselspelers hebben ze wel een erg hoog salaris. Dat moet vast veel goedkoper kunnen. Je kunt best spelers van vergelijkbare kwaliteit kopen voor een lager salaris, want zo goed zijn deze drie niet.

13 juli 2012 om 22:54

Hoeveel verdienen ze dan?

Als iemand me zou zeggen dat het bestuur van Real wat van plan is met de contracten van Arbeloa, Granero en Albiol dan zou ik eerder denken dat ze ze niet zouden verlengen in plaats van wel. Er bestaan 20 betere backs als Arbeloa & Granero en Albiol zijn spelers voor de reservebank. Toch is het handig als Spaanse ploeg om toch iets van Spaanse spelers over te houden. Arbeloa is goed maar geen wereldtop.

13 juli 2012 om 18:20

Ben wel benieuwd wie die twintig betere backs zijn dan. Arbeloa is aanvallend zeer beperkt maar verdedigend is hij echt niet zo slecht als sommige mensen hem neerzetten. Ik had ook liever Dani Carvajal gezien maar die komt over één of twee seizoenen weer terug. Ik denk dat hij er dan wel klaar voor is.

13 juli 2012 om 18:39

Verdedigend staat hij er wel, voor een back kan hij goed genoeg verdedigen. Aanvallend is hij een drama, kan niets maar wil veel. Bij Spanje wordt die telkens overgeslaan in de opbouw.

Carvajal wordt even uitgeleend maar ik hoop dat hij over een jaar terug in Madrid staat alhoewel dat redelijk snel zou zijn. Hij moet bij Leverkusen concurreren met Gonzalo Castro.

Ik snap niet wat mensen altijd te klagen hebben over Arbeloa. Hij is in principe een prima back toch? Maicon is op leeftijd, Alves krijg je nooit...
Nog een ander punt: Móet een back tegenwoordig kunnen aanvallen? Volgens mij wordt je toch echt afgerekend op je verdedigende kwaliteiten als verdediger. In dat geval is Arbeloa een prima back, zelfs voor Mardid!

13 juli 2012 om 18:09

Arbeloa is ook eigenlijk een centrale verdediger. Hij is dit seizoen rechtsback gezet omdat Ramos weer op zijn oude positie mocht spelen en het daar grandioos deed. Ook vind ik Arbeloa het niet zo slecht doen. Aanvallend komt hij tekort, maar verdedigend is hij goed. Maar een moderne back moet ook kunnen aanvallen, vooral bij zo een grote club.

13 juli 2012 om 21:01

Arbeloa heeft ook bij Liverpool toendertijd als rechtsback gefunctioneerd dus misschien moet je beter je feiten kennen want toen hij vertrok hebben ze daar Glen Johnson voor gehaald.

Het is dus wel degelijk gewoon een rechtsback en het is helemaal geen nieuwe positie voor hem.

14 juli 2012 om 00:15

Hij is uit oorsprong centrale verdediger. Doet er niet toe dat hij dat ook speelde bij Liverpool. Wat ik overigens wel wist.

14 juli 2012 om 00:53

Als je een lange periode op een bepaalde positie staat ben je in mijn ogen die titel waardig. Alba gaat nu ook door het leven als linksback in plaats van als linksbuiten, waar Mascherano door steeds meer mensen als centrumverdediger wordt beschouwd. Arbeloa heeft lange tijd rechtsback gestaan en is voor mij dan ook een rechtsback. Hij is inderdaad ook een centrale verdediger, al vraag ik me af of een voetballer zoiets verleert of niet. Hij heeft er al jaren niet lang gestaan en lijkt omgesmolten tot een back. Ach laten we het maar op een multifunctionele verdediger houden.

Altijd goed als je ze achter de hand hebt. Ze komen tekort voor het eerste elftal van Real Madrid, maar het zijn goede spelers voor op de bank. Ze zeuren nooit en staan er ook als ze nodig zijn. Ben hier best blij mee. Vooral met Granero, toch een kind van de eigen jeugd.

13 juli 2012 om 19:09

Toch vind ik dat ze de jeugd wat meer de kans moeten geven..

Je hebt nu jongens als Albiol en Arbeloa in je selectie terwijl die Carvajal volgens mij helemaal niet minder is. Jongens als Jesé, Joselu, Morata en Alex mogen ook wel wat meer de kans krijgen. Niet per se tegen een Valencia maar tegen bijvoorbeeld Celta de Vigo, als ze al 4-0 voorstaan in de rust....

13 juli 2012 om 19:13

Eerder Nacho Fernandez dan Alex Fernandez, maar dat ter zijde. ;

Ik ben ook voor de jeugd, maar onder Mourinho zal dat niet lukken. Hij kijkt niet zoveel naar de jeugd. Het is al bijna een wonder te noemen dat Morata nu bij de eerste selectie zit. Het is dan ook een groot talent.

Toch blijft het handig als je zulke spelers achter de hand hebt. Zij staan er wel altijd, terwijl je met talenten toch wel een beetje een risico neemt. Ik denk dat op dit moment alleen Nacho het niveau aan kan sinds Carvajal weg is.

13 juli 2012 om 19:17

Granero en Arbeloa komen uit de jeugd, moesten ze verkocht worden zou jij wrs 1 van de subjectieve barca-fans zijn die zegt dat ze weer eigen jeugdproducten verkocht hebben voor andere spelers aan te kopen.

13 juli 2012 om 19:24

@ Snowflake

Dat slaat nergens op, ik ben inderdaad voor Barcelona maar vind Real Madrid absoluut geen nare club, af en toe kunnen ze misschien wel eens een overbodige aankoop doen (altintop en misschien Silva?) maar ik ben de eerste die zegt wanneer Barcelona dat ook doet (fabregas). Ik vind Granero en Arbeloa allebei niet goed genoeg voor de basis, Granero is een prima voetballer en schikt zich in een plaats op de bank (soort van Keita maar dan beter imo). Alvaro Arbeloa is aanvallend ronduit slecht maar verdedigend wel redelijk, toch vind ik dat niet genoeg voor een basisplaats voor misschien wel de grootste club allertijden.

@magicfeet

Haha, ja ik ben niet zo'n volger van Castilla en ken Nacho Fernandez niet echt.. Zijn ze familie? Ik hoop dat de jeugdspelers wat meer kansen krijgen.

Succes volgend seizoen!

die granero is prachtig bij Real Madrid maar eigenlijk te goed om bij een club wissel te zitten. zou hem graag naar Inter zien gaan om daar samen met Sneijder wat voetbal in het elftal te brengen.

Arbeloa komt toch ook uit de jeugd van Real?

13 juli 2012 om 18:25

Klopt, komt uit de jeugd en is via een omweg ( Deportivo de La Coruña - Liverpool - Madrid) weer teruggekeerd.

13 juli 2012 om 20:06

En vergeet Casillas niet ;.

Edit: Callejon ook!

Granero is een echte jongen van de club, zulke mensen moet je altijd binnen boord houden. Ik vind het een hele nuttige speler om soms even iemand rust te geven. Albiol is ook handig om achter de hand te houden maar ik heb er wel begrip voor als hij weg zou willen. Ik zie trouwens liever Raphael Varane spelen dan Albiol. Als Carvalho weg gaat dan is het wel handig om Albiol er nog bij te hebben.

Ik vrees dat we het nog twee seizoenen moeten doen met Arbeloa, dan komt Daniel Carvajal terug van Bayern Leverkusen en kan hij het overnemen, dat zou ik tenminste graag zien.

Deze drie zitten er alleen omdat ze Spaans zijn want ze zijn alle 3 waardeloos, horen bij clubs als Everton of Mallorca te spelen niet bij Real Madrid.

13 juli 2012 om 19:01

weet jij wel iets van voetbal? alle drie waardeloos! je durf wel e! ze spelen ten minsten nog bij Real er zijn er maar weinigen die dat kunnen zeggen. een beetje respect voor spelers mag ook.

13 juli 2012 om 20:05

Waardeloos gaat ver, maar het zijn niet de beste voetballers. Alboil is overigens wel de zwakste die het niveau niet aan kan. Granero heeft veel talent en Arbeloa is bij gebrek aan beter de rechtsback.

13 juli 2012 om 20:21

Granero is 25 hoe kan je het dan een groot talent noemen bedoel een talent noem je tot ee leeftijd of 22 Na zijn 22ste moet die het bewijzen

13 juli 2012 om 20:41

Hij zegt dat hij veel talent heeft, niet dat het een groot talent is. Lezen is soms erg moeilijk.

13 juli 2012 om 20:46

Een talent zijn of talent hebben is een groot verschil.. op je 25e ben je niet uitgeleerd? Bij een club als Real Madrid al op je 22e er staan is moeilijk, heel moeilijk, dat lukt je niet.

Het is geen Feyenoord of Ajax waar je op die leeftijd al klaar bent.

Arbeloa vindt ik wel één van de zwakste verdedigers van Real. Ik zie daar toch liever Ramos op die plek en Varane als cv.

Voor Albiol verlengen ze denk ik alleen zodat hij niet transfervrij weggaat en ze krap zitten in de verdedigers.

Granero is 1 van de weinige zelf opgeleide spelers dus mooi dat hij een nieuw contract krijgt. Als hij invalt vindt ik hem toch altijd wel goed spelen. Misschien gaat Kaka toch weg?

Granero vind ik goed genoeg om te blijven, Aangezien Lass Diarra weg gaat.
Albiol moet blijven omdat Carvalho weg moet die man is veelste oud en te vaak geblesseerd.
Khedira en Alonso staan er nu maar afwisselend voor Modric en Granero is ook niet slecht.
Arbeloa is hoe ik het heb begrepen de komende 1 a 2 jaar onze rechtsback. Dan zal Carvajal terug gekocht worden.
Jese word onze extra vleugelspeler mits hij het laat zien in Vs.
Joselu of Morata onze 3e spits.

Denk dat Lucas Moura pas in 2014 komt.

Wanneer horen we nou iets over een nieuwe rechtsback? De enige persoon die het enigszins Arbeloa moeilijk kon maken is vertrouwen (carvajal) en nu is er niemand die het hem moeilijk maakt..

Ik maak me echt zorgen als hij de enige rechtsback blijft

13 juli 2012 om 20:15

Misschien Lass.. anders zou ik het ook niet weten.

13 juli 2012 om 20:16

Haha, hij blijft waarschijnlijk ook de enige rechtsback. Mourinho wilde Maicon halen maar dat wilde het bestuur niet. Ze vonden Maicon te oud (wordt 26 juli 31 jaar, iemand die moeilijk is in de omgang en zijn salaris eisen (5 miljoen) te veel. Er waren geruchten dat Lass nu zou blijven en dat hij als back-up voor Arbeloa zou gaan dienen.

13 juli 2012 om 20:47

Maar dat kan toch niet? Iedereen ziet dat Arbeloa niets is, dat moet Mourinho toch ook zien?

13 juli 2012 om 22:47

Mourinho ziet het ook en hij wil ook een nieuwe rechtsback halen maar hij had zich zo op Maicon gericht. Nu die deal niet door gaat heeft hij eigenlijk geen alternatieven.

De namen die zijn genoemd in de media zijn de Poolse Piszczek van Dortmund, de Servische Ivanovic van Chelsea en de Braziliaanse Fernándes van Cska Moskou. Ook namen zoals Iraola, Walker, en Bosingwa zijn genoemd.
Ivanovic natuurlijk de beste optie maar Chelsea wil hem niet kwijt en hij wil zelf ook bij Chelsea blijven. Jammer maar helaas.

Liverpool moest in 2010 2009 niet die spelers verkopen als ze dat niet hadden gedaan hadden ze nu wel een team die het tegen real barcaa wel kan

Niettegenstaande schampere opmerkingen over Arbeloa speelde ie een puik EK!

Ik zou Granero uit lenen aan een midden moter bijvoorbeeld Real Mallorca wat mij een goeie club lijkt voor Granero. Real Madrid heeft genoeg betere middenvelders.

Albiol was begin vorig seizoen al zeer ontstemt om het feit dat hij 2e viool moest spelen en maar heel weinig minuten mocht maken dus het lijkt mij vrij stug dat hij akkoord gaat met een contractverlenging , had eigenlijk wel verwacht dat hij deze zomer ging vertrekken.

Zo lang Real geen fatsoenlijke rechtsback weet te strikken zal ik Arbeloa inderdaad gewoon houden , dat hij aanvallend niet zo sterk is vind ik niet zo erg zeker gezien het feit dat Real met Marcelo op links al een blindganger heeft die verdedigend nog wel eens kwetsbaar is en met Ramos ook een centrale verdediger die wel drang heeft om door te schuiven naar het middenveld.

Als Real voor Lass nog geld wil vangen dan zal hij deze zomer verkocht moeten worden en lijkt het mij verstandig om Granero als back-up te behouden , heeft er ook geen moeite mee dat hij niet zoveel speelt dus ideaal om achter de hand te hebben.

Als ik mourinho was zou ik toch maar eens opschieten met een nieuwe rechts back.. Mij lijkt Walker een goede optie. Verschrikkelijk snel, sterk en kan aanvallen. Of van der wiel natuurlijk ophalen bij Ajax zodat wij daar van af zijn..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren