Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Premier League-laagvlieger haalt voormalig Speler van het Jaar terug

Laatste update:

Joey Barton staat voor een terugkeer bij Burnley. The Clarets maken dinsdagmiddag bekend een akkoord met de middenvelder te hebben bereikt over een contract tot het einde van het seizoen. Barton moet enkel nog vrijgegeven worden.

/

De 34-jarige Engelsman trainde sinds eind november mee bij Burnley en kwam in het seizoen 2015/16 ook al uit voor de huidige nummer zestien van de Premier League. Barton kwam in dat voetbaljaar tot drie doelpunten en drie assists in veertig officiële wedstrijden. Hij werd toen tevens verkozen tot Speler van het Jaar van Burnley.

De enkelvoudig international van Engeland zat zonder club sinds zijn vertrek bij Rangers FC; de Schotten zagen geen andere mogelijkheid dan het contract van Barton te ontbinden. De spelmaker had immers op voetbalwedstrijden gegokt en op de training ruzie gekregen met ploeggenoot Andy Halliday.

Een goede zet van Burnley?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige voetballer, geweldige idioot. Kijken wat hij nu weer voor streken gaat uithalen. De laatste jaren leek hij wat rustiger geworden tot het incident bij de Rangers...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren