Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Poolse grootmacht vreest voor CL-uitsluiting: ‘Dat lieten ze doorschemeren’

Laatste update:

Fans van Legia Warschau misdroegen zich eerder dit seizoen al in Dortmund, waar verschillende supporters slaags raakten met de politie, en dinsdagavond was het opnieuw raak. De wedstrijd tegen Real Madrid in het Santiago Bernabéu werd voor aanvang ontsierd door rellen tussen Poolse fans en de Spaanse politie en Legia vreest dat dit de club wel eens duur kan komen te staan.

/

“Voor de wedstrijd tegen Real Madrid zijn er onofficiële suggesties gedaan dat wat voor overtreding dan ook tot uitsluiting zou kunnen leiden”, vertelde woordvoerder Seweryn Dmowski aan Sky Sports. “We hebben nog geen officiële brief gehad van de UEFA, maar het gedrag van hun afgevaardigden liet doorschemeren dat het mogelijk is.”

Legia kreeg al een flinke boete voor de ongeregeldheden na de wedstrijd tegen Borussia Dortmund en moet Real op 2 november in een leeg stadion ontvangen. Dit is alweer de vierde keer sinds 2013 dat de club voor straf een Europese thuiswedstrijd achter gesloten deuren moet spelen.

Denk jij dat Legia Warschau uit de Champions League gezet wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou fantastische fans weer. Ik vraag me toch af waarom voetbal zoveel eencelligen aantrekt: wat heeft voetbal dat andere sporten niet hebben? Treurig volk.

20 oktober 2016 om 17:30

Dat zit daar wel.dieper hoor volgens mij is daar extreem rechts nog behoorlijk aanwezig

20 oktober 2016 om 18:40

Klopt

Kijk als je iets doms doet dan moet je helaas de consequenties voelen, gewoon lekker verbannen van Europese competitie.

Ze zijn vorig jaar op bezoek geweest in mijn stad voor de wedstrijd tegen Club Brugge, heb nog nooit zo'n stelletje marginale mensen met speciale hoofden gezien. Ze stralen ook een soort geestelijke leegte uit, alsof ze echt niet weten wat ze moeten doen. Zou het logisch vinden als de Uefa Legia definitief bant.

Jammer weer, vind Legia een erg leuk team maar dit is toch wel weer jammer.
Ben zelf ook naar een wedstrijd van Legia tegen Wisla Krakow geweest en ze nemen dat daar bloedserieus. Hooliganisme is daar nog volop levend en het staat bekend als een van de hardste landen in dit aspect. Als er niet wordt gevochten is het een van de beste sfeertjes in een stadion die je ooit zult meemaken, helaas is dit met Legia en in Polen niet altijd het geval.

20 oktober 2016 om 18:36

Vreemd is, dat als de nationale ploeg speelt, dit bijna niet afspeelt. Dit is voornamelijk iets wat in clubverband, helaas, voorkomt. Tenzij Polen tegen Rusland speelt.. dan zoeken die gekke elkaar op. Maar kijkend naar de nationale ploeg spelende voor het EK in Frankrijk en andere interlands, gebeurt het zelden tot nooit. Er is juist een sportief gedrag aanwezig, volksliederen worden met een applaus ontvangen etc.

Wordt tijd dat die gekke gewoon goed aangepakt worden, en inderdaad gewoon het team eruit laten kicken. Maar of dit het verbeterd...

20 oktober 2016 om 20:49

Is in nederland eigenlijk ook zo. Bij oranje nooit wat aan de hand, maar zet je feyenoord en ajaxsuppporters in de eredivisie bijelkaat dan gaan er weer een paar idioten rotzooi trappen. Zo jammer

Gelijk uitsluiten zulke teams.
De "fans" zullen zich het jaar daarna wel twee keer bedenken voordat ze weer aan het knokken/slopen gaan.
Clubs moeten daarin dan ook maar maatregelen treffen.
Zie hoe Feyenoord de eigen aanhang aanpakt....ik vind dat persoonlijk mooi om te zien.

20 oktober 2016 om 17:46

Zullen wel 2x nadenken? Dat interesseert deze mannen echt niet hoor, een jaartje uitsluiting. Die willen gewoon knokken, een straf voor de club interesseert hun geen zak.

20 oktober 2016 om 18:03

Definitief uitsluiten van europees voetbal. Laat ze maar.lekker knokken in polen.

20 oktober 2016 om 18:38

Legia uit sluiten voor 10 jaar in europa lijkt me prima.
Legia staat toch 13e in de competitie en ik zie veel liever andere teams in de CL voor polen namelijk Lech Poznan. Die club heelt veel potentieel.
Alleen jammer die fans van die club nog beruchter zijn.

20 oktober 2016 om 18:40

Je begrijpt niet wat hij probeert te zeggen. 1 jaar uitsluiting of eeuwige uitsluiting. Die gasten kan het niks schelen, maar heel veel andere mensen die niks verkeerd doen en het wel kan schelen zijn dan de dupe. Dat kan toch nooit de bedoeling zijn.

20 oktober 2016 om 18:41

@davidsedgar wat heeft in godsnaam de stand op de ranglijst ermee te maken?

20 oktober 2016 om 18:44

Wat het er mee te maken heeft is dat andere teams het op sportieve gronden ook verdienen en ze streven legia langzamerhand toch al voorbij.
Legia kan dit seizoen haast toch al geen kampioen worden en maakt op die manier toch al geen aanspraak meer op de CL.

20 oktober 2016 om 18:55

@davidsedgar Dus leicester er ook maar voor 10 jaar uit als een paar supprters zich misdragen? Die staan 13e ..

Het gaat erom wat vorig jaar gepresteerd is. Als je op basis daarvan er nu in staat heb je het verdiend ..

20 oktober 2016 om 19:13

Je weet helemaal niet waar je over praat blijkbaar. Er streeft geen 1 club Legia voorbei. Aan het eind van het seizoen is Legia gewoon kampioen.

20 oktober 2016 om 19:58

@hansikpol.

Jouw reactie slaat nergens op.
Je kunt niet ontkennen dat ze 13e staan en 12 punten achter op de koploper
En dat daarom de trainer 2 weken geleden is ontslagen.

20 oktober 2016 om 18:36

Lekker voorbeeld. Ook wij hebben juist al vaak last gehad van zo'n groep hersenlozen. Van boetes tot uitsluiting. Zowel club als goedwillende supprters zijn er de dupe van. De enige doe dit goed aan kan pakken is de politiek met justitie, maar die doen weinig.

20 oktober 2016 om 18:36

Zelfs de hardste kernen uit engeland italie en duitsland gaan nooit naar uitwedstrijden van legia.
Er zijn dan gewoon geen uit supporters. Die denken wel 2 keer na voordat ze gaan.

Correct me if I'm wrong, maar ik dacht dat clubs niet aansprakelijk gehouden konden worden voor wat er buiten het stadion gebeurd?

Ja het is wel link daar ik ben er geweest met Utrecht! Op elke hoek bij de hotels staan ze je op te wachten! Als je een taxi neemt naar het stadion zet die rat je expres bij de verkeerde kant van het stadion af!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren