Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Politie arresteert Arsenal-fan die Mudryk constant lastigvalt met laserpen

Laatste update:

Een supporter van Arsenal die Mikhaylo Mudryk in zijn ogen scheen met een laserpen is gearresteerd door de Londense politie, zo bevestigt de club uit Noord-Londen woensdag. De vleugelaanvaller van Chelsea kreeg dinsdagavond na zijn invalbeurt in de 71ste minuut bestookt door een fan van the Gunners. Mudryk werd tijdens zijn warming-up aan de zijlijn ook al uitgefloten door supporters van de thuisclub en dat ging door op het moment dat hij op het veld stond.

De clubleiding van Arsenal noemt het incident rondom Mudryk 'gevaarlijk en totaal onacceptabel' en zal volledige medewerking verlenen aan het onderzoek van de politie. Op televisiebeelden en foto's op Twitter is te zien dat de buitenspeler uit Oekraïne in de negentien minuten die hij speelde constant werd lastiggevallen met een laserpen. Mudryk maakt zich er zelf overigens niet bijster druk om, zo blijkt uit zijn reactie op Instagram Stories: "It's OK", schrijft de miljoenenaanwinst van Chelsea, met daarbij een emoji van een hand die een hartje vormt.

Mudryk leek halverwege dit seizoen op weg naar Arsenal, maar een definitieve overstap van Shakhtar Donetsk naar de koploper in de Premier League bleef uit. Het was stadsgenoot Chelsea dat hem voor honderd miljoen euro wist aan te trekken. Net als zijn ploeggenoten heeft Mudryk nog geen potten kunnen breken in Engeland. De ploeg van manager Frank Lampard is bezig aan een zeer teleurstellend seizoen en inmiddels afgezakt naar de twaalfde plaats in de Premier League.

Het bericht van Mudryk over de laser in zijn ogen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ruim terecht. Afhankelijk van de sterkte kan je er permanente oogschade aan overhouden.

Waanzin ook dat je je zo gedraagt tegen iemand omdat hij voor een ander besloot te tekenen.

3 mei 2023 om 13:10

Was het niet een wedstrijd op het afgelopen WK dat er wel 100 van die dingen bij 1 wedstrijd op spelers werd gemikt haha?

Bizar dat deze dingen nog steeds gebruikt worden, stel idioten zijn het.

3 mei 2023 om 13:46

Ik ben van mening dat de Fifa en Uefa clubs moeten adviseren (opleggen kan denk ik niet) dat bepaalde vergrijpen van supporters, waaronder deze, de betreffende supporter een stadionverbod moet krijgen. .. al die lui wil je niet in je stadion

Geldt natuurlijk voor veel meer vergrijpen, vernielingen, knokpartijen, vuurwerk afstekers etc Al dat soort vergrijpen gelijk een stadionverbod opleggen voor langere tijd. bijvoorbeeld Gepakt met vuurwerk maar nog niet afgestoken een verbod voor 5 jaar en gepakt met afsteken van vuurwerk verbod levenslang. Clubs moeten dat per competitie bepalen en allemaal hetzelfde behandelen. Nog beter zou zijn wanneer de FIFA dat oplegt.

3 mei 2023 om 13:49

Volgens mij bedoel jij de wedstrijd Senegal - Egypte, kwalificatie voor afgelopen Wk.

Dit gebeurd al jaren in landen in Oost- en Zuid-Europa, daar is al jaren bekend dat er gekken in het stadion zitten. Dat dit nu in Engeland gebeurd is een zeer slechte zaak.

3 mei 2023 om 13:51

Ja inderdaad, die bedoel ik!
Zat ik nog aardig dichtbij met het WK

Je ziet het af en toe bij wel meer wedstrijden. Bizar dat die mensen er gewoon niet over nadenken dat dit permanente schade kan veroorzaken..

3 mei 2023 om 13:52

Stadionverbod en een flinke boete, dan leren ze het wel af.

3 mei 2023 om 14:15

Is de bekentenis van die jongen al naar buiten gekomen dan?

3 mei 2023 om 14:25

Ik bedoel ruim terecht dat de dader gevat wordt, niet deze jongen specifiek.

Hij probeerde gewoon die gigantische tattoo in zijn nek weg te laseren

3 mei 2023 om 16:56

Dank voor deze opmerking. Ik heb gelachen 😁

Wie zal eerder 100 miljoen waard zijn deze speler of Antony.
Benieuwd wie (groot deel) kan inlossen.

3 mei 2023 om 12:57

Mudryk sowieso. Hij heeft tenminste een zwakke been waar hij iets mee kan. Antony kan helemaal niets met zijn zwakke rechterbeen. Daarnaast is Mudryk sneller en doelgerichter dan hem.

3 mei 2023 om 13:00

Anderzijds speelt Anthony een minder slecht (half) openingsseizoen. Mudryk zit zelfs voor deze Sterling op de bank.

3 mei 2023 om 13:03

Mudryk speelde 2 maanden niet en kwam vervolgens terecht in een team dat helemaal niet draaide. En dan heeft hij nog 2 coaches gehad die de spelers niet beter maakte. Denk dat we mudryk pas volgend seizoen kunnen beoordelen.

3 mei 2023 om 13:07

De eindbeoordeling sowieso. Maar om nu te doen dat mudryk het absoluut beter gaat doen dan Anthony vind ik ook wat ver gaan.

3 mei 2023 om 13:11

Mudryk speelt bij een veel slechter team op het moment..

3 mei 2023 om 13:14

Had Mudryk bij Arsenal gezet en hij zou het ook beter doen. Geen enkele speler presteert momenteel bij Chelsea

3 mei 2023 om 20:48

Zullen we Antony ook pas in z’n tweede seizoen beoordelen? Lijkt me wel zo eerlijk. Een eerste seizoen in de PL is bijna altijd lastiger en wennen. Gelijke monniken, gelijke kappen.

3 mei 2023 om 13:17

Mudryk zou onder Arteta al hebben laten zien dat hij de prijs waard was die Arsenal wilde betalen. Zag iemand hem overschat noemen, dat is simpleton op basis van dit seizoen en zonder rekening te houden met alle factoren. Teveel voor betaald, dat zeker maar dat is er voor meerdere bij Chelsea nu. Zegt echter niets over zijn kwaliteiten, die duidelijk aanwezig zijn. Legde gisteren Blanco ook op z’n gat, dat hebben er dit seizoen niet veel gedaan.

3 mei 2023 om 13:20

Gebruik jullie echt 'zou onder Arteta'als een argument?
Gewoon bij de feiten blijven. Mudryk speelt niets klaar momenteel en zit op de bank terwijl Antony speelt, zijn goals maakt en belangrijk is voor het spel van United. Daar kan zelfs geen discussie over zijn.
Straks halen jullie nog zijn FM prognose erbij.

3 mei 2023 om 13:26

Ik gebruik die wel ja. Heb trouwens nergens gezegd dat hij beter dan Antony zou zijn nu.

Weet wel 100% zeker dat hij bij ons beter uit de verf zou komen dan nu in een team dat niet draait, waar niemand voor elkaar werkt en de selectie 2x zo groot is als ie zou moeten zijn. Echter heeft Mudryk in de minuten die hij heeft mogen maken al wel wat leuke dingen laten zien. Komt in ieder geval een mannetje voorbij.

3 mei 2023 om 13:40

Denk dat je te weinig Mudryk hebt gekeken. In zijn allereerste invalbeurt was hij goed. In zijn eerste basisplaats kwam hij niemand voorbij en werd al bij de rust gewisseld.
Was daarna ook nooit overtuigend.
Op basis van wat hij nu heeft laten zien is het een hype maar hij moet zijn tijd krijgen natuurlijk.
Over een jaar of twee kunnen we hem echt beoordelen.

3 mei 2023 om 13:37

Beiden zullen dat nooit waard worden. Anthony komt werkelijk waar in alles tekort en heeft ook niet de potentie om stappen te maken. Mudryk heeft snelheid en techniek, maar mist een goed schot en ook inzicht. Maar ik acht hem een grotere toekomst dan Anthony.

3 mei 2023 om 13:47

Antony heeft anders precies dezelfde kwaliteiten, snelheid en techniek 😅

3 mei 2023 om 14:49

Hij is niet snel met de bal aan de voet en heeft weinig functionele techniek.

3 mei 2023 om 20:51

Wat balen voor ManU dat jij daar niet als hoofdschuldige werkt.. Zulk inzicht in de potentie en de kwaliteiten van een speler als jij tentoonstelt op een simpel voetbalforum zie je zelden.. Ik verwacht dat jij binnenkort een transfer naar de absolute top zal maken. Welke zichzelf respecterende (top)club zou jou niet aan willen nemen?

4 mei 2023 om 15:18

Zelfs als dit orakel daar gewerkt had, was Antony gewoon gekocht want Ten Hag stond op zijn komst.

Terecht. Zulke idioten zie ik niet graag als Arsenal fan. Je mag hem uitfluiten of boe roepen.

Even offtopic. Nederland moet dit overnemen van Engeland. Kijk hoe snel een fan gearresteerd kan worden en meteen een verbod krijgt. Waarom gebeurt dit niet in Nederland?

3 mei 2023 om 13:01

Gebeurt toch ook in Nederland? Aanstekergooier was binnen een kwartiertje herkenbaar op internet en binnen een dag opgepakt. Biergooiers van laatst en degene die Willems sloeg waren ook zo opgepakt.

3 mei 2023 om 13:06

De Arsenal fan werd in de stadion nog opgepakt, dat is een stuk sneller. Daarnaast hebben Feyenoord fans en Ajax fans al jaren een stadionverbod naar elkaar toe. Zoiets is in Engeland onbegrijpelijk.

3 mei 2023 om 13:11

Daarvoor moet je bij Halsema en Aboutaleb wezen, daar kunnen de clubs vrij weinig aan doen.

3 mei 2023 om 13:12

Die kerel van het bier werd ook binnen het stadion nog opgepakt. Kreeg zelfs nog een mooie ketser in zn gezicht.

Van de aansteker weet ik niet of het binnen of buiten het stadion is.

Daarnaast is een laser natuurlijk ook vele malen makkelijker te volgen om te kijken waar het vandaan komt he.

3 mei 2023 om 13:42

Hooliganisme is een groot probleem in Nederland. Uitfans moeten in bussen vervoerd worden en mogen niet met eigen vervoer naar een uitduel.
In Nederland zijn ze niet zo streng als in Engeland. Die hebben in de jaren 80 en 90 goed werk verricht.

3 mei 2023 om 15:31

Dat stukje herkenbaar op internet vind ik eigenlijk geen goede zaak. Binnen een dag wisten mensen waar hij woonde en hebben zn hele huis glasvrij gemaakt. Dat is sneu voor de rest van het gezin dat daar helemaal niks mee te maken heeft..

3 mei 2023 om 15:54

Er is nergens in Europa strengere wetgeving dan in Nederland. Probleem zit in de handhaving...

3 mei 2023 om 14:15

Zelfs het uitfluiten vond ik sneu. Hij heeft niet voor Arsenal gespeeld, alleen (mogelijk) niet op interesse Arsenal ingegaan. Kijk naar ranglijst en naar prestaties Trossard tov Mudryk (+prijskaartje), dan laat het mij koud. Geloof trouwens wel dat Mudryk het had kunnen maken bij dit Arsenal.

3 mei 2023 om 16:21

Precies GunneRo.

Ik zou juist applaudisseren om hem te bedanken dat hij voor Chelsea koos. Daardoor hebben wij Trossard.

Hier moeten echt zwaardere straffen op komen. Wellicht kunnen hoge boetes mensen afschrikken. Wat dacht je van het irritante affluiten uit het publiek. Het is toch wel een serieus probleem als een speler stopt met rennen in een belangrijke wedstrijd, omdat hij denkt dat er afgefloten wordt. Ik kijk redelijk veel wedstrijden in de Serie A en Ligue1 en dit valt me doorgaans op.

Hoewel super irritant en vind het prima dat zo'n iemand aangesproken wordt, ben ik wel benieuwd wat de aanklacht is. Lijkt me niet dat dit in het strafrecht staat.

Dat de politie daar nog tijd voor heeft gehad gezien de situatie in Londen. Netjes gehandeld.

3 mei 2023 om 20:53

London is inderdaad een open riool. Volledig terug te voeren naar het gevoerde beleid in die stad. Erg zonde. Je zou inderdaad denken dat de politie wel wat anders te doen heeft. On: Deze pennen zijn lang niet gezien of heb ik wat gemist? In mijn beleving was dit 10+ jaar geleden een dingetje.

Heel goed, weg ermee met die rommel.

Mooi, ondertussen kan men in Spanje spelers de meest gruwelijke verwensingen naar het hoofd slingeren, met de dood bedreigen en structureel racistisch toezingen en niemand die er wat om geeft. Niet de clubs, noch de voetbalbond en al zeker niet de autoriteiten. Gelukkig zijn ze in Engeland iets verder geevolueerd en wordt zelfs iets als dit correct en strikt aangepakt. En dan vraagt die dweil van een Tebas zich af waarom het commerciele gat met de PL alsmaar groter wordt...

Mooi dat hij zsm is opgepakt. Triest persoon!

Ik denk nog steeds dat Mudryk graag voor Arsenal had getekend, ook terwijl hij bij Chelsea meer kon verdienen. Aan alles zag je dat hij graag naar Noord-Londen wilde komen. Zij het niet dat Shaktar de transfer naar Arsenal tegenhield?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren