Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Poging om transfer Ajax te dwarsbomen mislukt: ‘Wij spelen wél CL’

Laatste update:

Mark van Bommel heeft er volgens Mike Verweij alles aan gedaan om Gastón Ávila te behouden voor Royal Antwerp. De trainer van de regerend Belgisch landskampioen hield de inmiddels vertrokken linksback voor dat er Champions League-voetbal lonkt in Antwerpen, terwijl Ajax hard op weg is naar de poulefase van de Europa League. Ávila luisterde niet naar het advies van Van Bommel en tekende voor vijf seizoenen in de Johan Cruijff ArenA.

"Van Bommel heeft op het allerlaatste moment nog geprobeerd om die jongen in Antwerpen te houden. Door te vertellen: 'wij spelen wél Champions League en Ajax is Ajax niet meer'", onthult Verweij vrijdag in de Kick-off-podcast van De Telegraaf. Royal Antwerp won dinsdag met 1-0 van AEK Athene en begint volgende week woensdag met goede papieren aan de return in de play-offs van het miljardenbal. Valentijn Driessen mengt zich ook in de discussie over de transfer van Ávila richting Ajax.

"Maar dit is natuurlijk de ultieme revanche voor Marc Overmars", verwijst Driessen naar de sportief directeur van Antwerp, die Ajax begin 2022 moest verlaten vanwege het sturen van dickpics richting vrouwelijke medewerkers van de Amsterdamse club. "Om Ajax op zo'n manier een poot uit te draaien. Hij haalt gewoon even 12 miljoen euro op." Ajax legde eerder deze week 12,5 miljoen euro neer voor de Argentijnse linksback, een bedrag dat door diverse bonussen kan oplopen tot 14,5 miljoen euro.

Volgens Verweij is men bij Antwerp niet rouwig om het vertrek van Ávila. "Omdat ze een gigantisch bedrag krijgen voor een jongen die ze een jaar geleden voor 4 miljoen hebben opgehaald", legt de clubwatcher van Ajax uit. "Overmars kwam bij die club en dacht na het behalen van de Champions League, of in ieder geval de voorronde daarvan, behoorlijk te kunnen doorinvesteren. Maar eigenaar Paul Gheysens zei: 'Je gaat je eigen budget maar creëren.' En als je dan een linksback voor 12,5 miljoen kan verkopen, dan kan ik me voorstellen dat je er niet heel rouwig om bent dat hij weggaat."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt heel vreemd dat een trainer een basisspeler bij de club probeert te houden. Wat een nieuws zeg....

25 augustus 2023 om 18:37

Je hebt toch ook trainers die het jammer vinden, maar het wel begrijpen en niet meer aan de speler trekken? Tuurlijk dit is geen wereldnieuws, maar niemand pretendeert dit toch?

25 augustus 2023 om 21:56

Het schijnt dat Van Bommel ook heeft gezegd dat er in Antwerp een betere bonbon zaak zit dan in Amsterdam en dat België beter bier heeft…

25 augustus 2023 om 18:43

VZ maakt hier nieuws van. KickOff (de podcast) bespreekt dit gewoon. Die jongen komt en er wordt geschetst hoe dat gegaan is. Stop met zoeken naar spijkers op laag water, of zoiets. Dat was een poging tot een vriendelijke manier van stel je niet aan en zoek niet overal wat negatiefs achter omdat er een link is met De Telegraaf.

25 augustus 2023 om 18:49

Gelukkig dat jij het zegt Drl80. Vandaag was er ook een artikel over de telegraaf en hun positieve noot over ajax, steijn, mislintat. Erg stil in de comments en een aantal durfden nog negatief te zijn. Zo zonde dat de verweij en driessen bij voorbaat worden afgemaakt hier.

25 augustus 2023 om 18:57

Ik geef helemaal niks om de telegraaf, maar dit is toch geen "dwarsbomen'..

25 augustus 2023 om 19:05

Maar ff serieus.. dan ook nog doen alsof Ajax zwaar opgelicht is door Overmars, wat nog eens de ultieme revanche genoemd wordt. Dan vraag je om afgemaakt te worden. Een speler van België naar NL wordt met een flinke opslag verkocht, net zoals een speler van NL naar de grote competities ook met een flinke opslag verkocht worden. Niks spectaculairs aan.

25 augustus 2023 om 19:01

Het is nog veel gekker dat vBommel hem een geheimpje heeft moeten verklappen om die poging te laten slagen.. CL! Dat had die jongen natuurlijk nooit van zn leven zelf kunnen bedenken. En dan ook nog het artikel zo draaien dat Overmars Ajax een flinke poot gedraaid heeft.. het is werkelijk niet te geloven, Ajax is zwaar opgelicht!

25 augustus 2023 om 22:10

Raar artikel ook. Ze probeerden hem dus te behouden door te zeggen dat zij wel CL spelen, maar ze zijn er niet rouwig om dat hij weggaat want ze vangen er 12 miljoen voor… wat is het nou?

Hoe durft Van Bommel in het belang van zijn team te handelen?! Ik zou die vent onmiddellijk cancelen! Wel eerst een paar zweepslagen toedienen!

Wat een niets zeggend verhaal weer. Natuurlijk wil van Bommel zijn spelers behouden als ze goed zijn en natuurlijk wil Overmars dat ook en anders geld maken. Helemaal prima.

Welke loer draait Overmars Ajax precies? Welke revanche neemt hij precies? Hij verkoopt een jonge Argentijn voor 8 miljoen meer dan dat hij hem een jaar ervoor aankocht. Nou. Nou. Wat een revanche. Wat een gelul.

25 augustus 2023 om 19:01

Inderdaad, dan had hij wel een Davinson Sanchezje uitgehaald , van 4miljoen naar 45 Miljoen

25 augustus 2023 om 19:02

En waarom revanche? Het is volgens mij niet zo dat hij onterecht weg moest.

25 augustus 2023 om 19:07

Ja, geen idee. Ik heb het nummer van de dealer van De Telegraaf niet, maar ik zou heel graag gebruiken wat zij ook gebruiken op de vrijdag.

Telegraaf logica:

"van Bommel heeft op het allerlaatste moment nog geprobeerd om die jongen in Antwerpen te houden. Door te vertellen 'wij spelen wél Champions League en Ajax is Ajax niet meer"

"volgens Verweij is men bij Antwerp niet rouwig om het vertrek van Ávila."

25 augustus 2023 om 18:48

Precies wat ik dacht Hahah

Ultieme revanche, een poot uitdraaien.. poepoe. Herinner me dat Overmars Sanchez oppikte bij Nacional voor 5 miljoen en hem een jaar later verpatste voor 40. Hij gaat gewoon door met waar hij goed in is, maar denk niet dat hij hier warm of koud van wordt. Hij was ook de man die Kudus voor 8 miljoen oppikte, die net met ruim 500% winst verkocht wordt. Dat soort bedragen zal hij net iets spannender vinden dan 3X maken op een back.

Aww Overmars heeft zijn ultieme revanche te pakken hoor. Een speler voor 12m verkocht aan ons aller Ajax. Wat heeft ie ons een poot uitgedraaid, wat een wraak. Aldus Verweij, meneer dickpickventer fanboy 🤪 Wat is het toch een trieste, kinderachtige journalist.

Misschien heeft Overmars hem wel voor minder verkocht dan hij had gedaan bij een andere club. Stel dat hij het goed doet verkoopt Ajax hem voor een veelvoud dus de tijd zal het leren wie wie nou een poot heeft uitgedraaid

Och je speelt een keer CL hoor. Spelers kijken wel even iets verder dan 1 keer 6 wedstrijdjes CL. Ze tekenen vaak voor 5 jaar dus die CL gaat hij bij Ajax ook wel spelen.

Daar gaan we weer. De trainer doet er alles aan om de linksback te behouden ondanks dat er 12,5 miljoen euro binnenkomt.

Maar, zo beweert Verweij, de TD was hartstikke blij om hem voor dat geld te verkopen. Heeft hij budget voor nieuwe aankopen.

Conclusie, of van Bommel en Overmars zitten niet op een lijn en werken elkaar tegen of Verweij praat grote onzin.

Denk dat Antwerp niet eens het onderste uit de kan heeft gehaald inzake de transfersom van Avila. Nog maar 21, een van de sterkhouders bij Antwerp, moest niet per se weg. 12,5 lijkt me niet zooodaning veel geld. Hetzelfde met de transfer van Pacho, verkocht voor 'maar' 9 miljoen. Misschien omdat de naam van Antwerp nog niet groot genoeg is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren