Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Pogba mag niet weg ondanks verstoorde relatie

Laatste update:
/
Jozy Altidore kan mogelijk nog een keer terugkeren in Europa. De spits van Toronto FC, die in het verleden voor AZ speelde, staat in de belangstelling van een onbekende Italiaanse club. (ESPN)
/
Na een akkoord tussen Udinese en Anderlecht is Lukasz Teodorczyk in het vliegtuig naar Italië gestapt. De Italiaanse club telt een bedrag van zeven miljoen euro voor de Poolse spits, die vrijdag medisch gekeurd zal worden. (Diverse Italiaanse media)
/
De clubleiding van Manchester United is geenszins van plan om mee te werken aan een vertrek van Paul Pogba. Zijn relatie met manager José Mourinho is naar een historisch dieptepunt gedaald, maar de club wil hem niet verkopen. (The Sun)
/
Chelsea en Olympique Lyon hebben voor de transferdeadline nog gesproken over Nabil Fekir. Maurizio Sarri achtte de komst van de middenvelder echter niet nodig, waardoor de stekker uit de onderhandelingen werd getrokken. (The Sun)
/
Ondanks verschillende aanbiedingen is Arsenal ervan overtuigd dat Aaron Ramsey nog bij gaat tekenen. Het huidige contract van de middenvelder bij the Gunners loopt nog tot medio 2019. (Daily Mirror)
/
Op de slotdag van de Italiaanse transferwindow gaat AC Milan nog proberen om toe te slaan. I Rossoneri hebben het oog laten vallen Daniele Baselli, voor wie Torino minimaal twintig miljoen euro vraagt. (Sky Italia)
Zie jij Paul Pogba nog vertrekken bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Teooooo bedankt om ons kampioen te maken. Veel succes!

Als ik voorzitter was van Man Utd, dan had ik Mourinho afgelopen seizoen al ontslagen. Speelstijl is niet om aan te zien en er zijn niet echt grote prijzen gewonnen. Buiten dat heeft hij patent erop om ruzie te maken met zijn spelers in zijn derde seizoen (Casillas, Pogba, Martial enz.)

17 augustus 2018 om 12:55

Snap ook niet waarom hij een contractverlenging kreeg begin dit jaar. Ze kunnen Woodward ook wegsturen. Snap niet dat deze man nog steeds daar zit.

Nu Marchisio weg is bij ons, mag Pogba graag terugkomen

Juve zal Pogba best willen, wie niet trouwens, maar United kan geen vervanger meer aantrekken en Mourinho loopt al weken te janken dat hij er nog twee spelers bij had gewild.
Een vertrek van Pogba zou daarom vermoedelijk ook het directe vertrek van Mourinho inhouden.
Tegen dat laatste heb ik dan weer geen enkel bezwaar.

Mensen maak je geen zorgen.

Zijn geruchten, Mourinho heeft net op persconferentie gezegd dat er geen problemen zijn tussen hem en Pogba.

En dat hij zelfs op dit moment het meest gelukkig is met Pogba van al die tijd dat hij bij Man Utd speelt.

Hij zei ook ter verdediging van Pogba. Dat het hem niet zoveel uitmaakt wat ze over hem schrijven. Maar dat ze Pogba moeten respecteren. Het is geen moeilijke jongen en geen respectloze persoon.

Hij is juist heel beleefd en goed in omgang, nooit heb ik met hem harde woorden of hoe je het ook noemt uitgewisseld.

Dusdat!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren