Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Podolski onthult Duits geheim wapen: ‘Hij kijkt naar de jongens om’

Laatste update:

Sinds Joachim Löw acht jaar geleden werd aangesteld als bondscoach van het Duits elftal, leidde hij zijn ploeg op twee EK’s en het WK van 2010 naar twee halve finales en de eindstrijd tijdens het EK van 2008. Hoewel een hoofdprijs vooralsnog uitbleef, zijn de prestaties van Löw goed te noemen.

/

Lukas Podolski is dan ook zeer te spreken over de keuzeheer van die Mannschaft en beschouwt de 54-jarige oefenmeester zelfs als het ‘geheime wapen’ van de Duitsers. “Hij kijkt naar de jongens om. We hebben regels en dat is belangrijke als je voor een langere periode bij elkaar bent”, laat de aanvaller weten via de officiële kanalen van zijn club Arsenal.

“Het is niet zo dat ene speler naar feestjes gaat en dat de ander weer elders uithangt, we blijven allemaal samen. Tussen onze wedstrijden door geven sommige spelers er wel de voorkeur aan om op hun kamer te blijven, iedereen is nu eenmaal verschillend. Maar ons geheim is denk ik dat we een geweldige coach hebben. Hij kijkt naar ons om en zorgt dat iedereen gefocust is op de wereldbeker.”

Denk je dat Lukas Podolski gelijk heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Low is toch veel te jong om bondscoach te zijn. Wil wel eens zien of hij het ook waar kan maken als clubcoach. Zou een leuke trainer zijn voor Arsenal wanneer Wenger stopt, helemaal met het voetbal wat hij bij Duitsland laat zien.

23 juni 2014 om 13:19

hij is al 54 dus zo jong is hij ook weer niet

23 juni 2014 om 13:43

Als je 54 bent kan je in mijn ogen nog makkelijk 10 jaar mee op topniveau en dat is een behoorlijke tijd in de huidige voetbalwereld.

23 juni 2014 om 16:54

Dat is waar, maar hoe langer hoe leuker lijkt me ook leuker om een jonge coach te hebben dan een oude, maar ieder zijn eigen mening natuurlijk.

23 juni 2014 om 13:21

Hij is 54 inmiddels. was 46 toen hij begon als bondcoach. Dat valt nog wel mee toch?
Vind het juist wel fijn dat een jonge trainer op zo'n elftal zet, deze denken een stuk frissen en aanvallender dan oude bakkies. Del Bosque ziet 2 wedstrijden aan hoe Spanje niets klaar speelt, maar kan (het schijnbaar) zelf niet meer bedenken om hier iets op in te brengen. Te vastgeroest in eigen ervaringen of gedachte. Geef mij maar een wat jongere bondcoach, eentje met ideeen... mooi juist.

23 juni 2014 om 13:42

Dat doet de duitse bond wel vaker. Zijn voorgangers klinsman en fuller waren testijds ook niet erg oud.

23 juni 2014 om 14:24

Klinnsman is jonger en is al voor de 2e keer bondscoach. De coach van Z-Korea is jonger. Van Basten is jonger en is al bondscoach geweest. Mijn punt is een beetje dat ik niet echt inzie hoe bondscoach zijn een oude mannen baan is.... Als hij een baan als bondscoach leuk vindt, waarom niet?

23 juni 2014 om 14:33

Als bondscoach pak je misschien 10 wedstrijden per jaar. Je bent niet bezig met spelers beter maken, maar puur met het motiveren van een groep. Dat soort dingen vind ik iets voor minder energieke personen. Hij kan het ook wel leuk vinden, maar ik zou het wel mooi vinden als dat soort jongere trainers de strijd met elkaar aangaan in een grote competitie.

Nee ik denk Podolski liegt... Wat is dit nou weer voor een poll man

23 juni 2014 om 13:21

Misschien denk je dat Löw niet het geheime wapen is, of dat deze aanpak niet werkt, dat ze sowieso wel goed zouden spelen enz.

Helaas zat het de afgelopen 3 jaar niet wat een pech hadden ze maar ik zie ze dit jaar wel winnen. Finale Duitsland-Brazillie!

Als hij zo goed kan coachen als neuspeuteren , is hij idd een heel goede coach

Zo he briljant. De coach kijkt naar de spelers om en heeft regeltjes. Geniaal. Daar hadden alle andere bondscoaches niet aan gedacht. Duitsland gaat zeker wereldkampioen worden met een coach die om zijn spelers geeft...... Wat een gelul zeg. Iedere goede bondscoach geeft om zijn spelers en heeft duidelijke regels.

@vz

Of normale polls of geen polls aub

On: Geloof wel dat Low een goede bondscoach is duitsland presteert de laatste jaren uitstekend op eindtoernooien alleen het ontbeert hun vaak aan geluk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren