Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Podolski is het zat: 'Onze fans en de Duitse pers zouden dit kunnen geloven'

Laatste update:

De Engelse tabloids willen nog wel eens een verhaal uit de duim zuigen, maar de Turkse media hebben hier helemáál een handje van. Lukas Podolski is het zat om steeds weer te moeten lezen dat hij wil vertrekken bij Galatasaray en heeft op een persconferentie duidelijkheid gegeven.

/

Galatasaray is bezig aan een zeer teleurstellend seizoen én er zijn de laatste tijd steeds vaker aanslagen in Turkije. Reden genoeg voor de dertigjarige Podolski om in de zomer te vertrekken, zo beweren de Turkse media. “Ik wilde deze bijeenkomst graag hebben, omdat er veel geruchten over mij zijn”, zei Podolski donderdagmiddag. “Ik heb nooit gezegd dat ik weg wil en ik wil ook helemaal niet weg. Het ligt helemaal aan het bestuur: als er een aanbieding komt, beslissen zij daar over.”

“Ik ben gelukkig in Turkije en helemaal niet bezig met een andere club”, benadrukte Podolski. “Jullie mogen van alles over mijn voetbal schrijven, maar ik wil geen leugens meer horen. Onze supporters en de Duitse pers zouden deze leugens kunnen geloven.” Podolski is bezig aan zijn eerste seizoen bij Galatasaray en maakte in 23 competitiewedstrijden in de Süper Lig 10 doelpunten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Podolski valt tegen. Ik ben niet tevreden over manier hoe hij steeds speelt. Hij is te vaak afwezig tijdens de wedstrijden en brengt ook geen creativiteit met zich mee. Nou is hij natuurlijk niet de meest behendige speler ooit maar kom op zeg, hoe moeilijk is het om een speler als Yasin te overtreffen man?

Ik denk ook persoonlijk dat als hij als spits zou spelen met een trainer dat het maximale uit z'n speler kan halen, dat we ook meer rendement te zien krijgen. Kortom, als flankspeler faalt hij.

7 april 2016 om 18:41

We moeten hem samen met een bewegelijke spits in de punt zetten of net er achter dan zou hij het beste functioneren alleen dan zit je weer met sneijder die niet op 10 kan spelen. Het liefst zie ik Podolski hangend op rechts beetje als Ronaldo maar dan aan de andere kant. Moeten we wel een spits voor hebben die we nu jiet hebben

7 april 2016 om 19:46

Kortom, het is een slechte aankoop achteraf. Op voorhand wist ik ook wel dat hij gewoon niet in ons systeem past. Ook was Yasin, die op dezelfde positie speelt, vorig seizoen heel goed bezig (nu drama, maar begin vh seizoen wisten we dat niet).
Ik begreep dus ook niet waarom hij werd gehaald, weet wel waarom: onze besturen (ook de vorige) geilden al een paar jaar op hem en eindelijk kon hij binnengehaald worden.
Totaal onnodige transfer dus, vond het in het begin al zo en word nu zeker bevestigd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren