Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pjanic schenkt Roma eerste thuiszege sinds eind november

Laatste update:

AS Roma lijkt zich tijdig te hebben hersteld van de vormdip van de voorbije weken. De ploeg van Rud Garcia boekte voorafgaand aan de interlandperiode de eerste competitiezege in zes weken (0-1 bij Cesena) en ook zaterdagmiddag werd een overwinning gevierd. De 1-0 zege op Napoli betekent de eerste Serie A-zege in het Stadio Olimpico sinds 30 november. Door de driepunter raakt Roma de tweede stek voorlopig niet kwijt. Napoli moet zich ernstig zorgen maken over zijn eventuele deelname aan de Champions League.

/

In de eerste twintig minuten hielden de ploegen elkaar goed in evenwicht. Miguel Angel Britos kwam net tekort om een corner van Dries Mertens te verzilveren, terwijl David Astori net te laat was bij een vrije trap van Miralem Pjanic. Het was uiteindelijk laatstgenoemde die het scorebord in het Stadio Olimpico in beweging kreeg. Na goed voorbereidend werk van Juan Manuel Iturbe en Alessandro Florenzi schoot Pjanic de openingstreffer tegen de touwen; 1-0.

Napoli probeerde nog voor rust op gelijke hoogte te komen, maar zonder resultaat. Mertens kon een goede individuele actie geen vervolg geven, terwijl Kostas Manolas net kon voorkomen dat Jonathan de Guzman gevaarlijk kon worden. Een krullende inzet van Gonzalo Higuaín richting de bovenhoek leverde evenmin resultaat op.

Na de onderbreking verhoogde Napoli de druk op de defensie van Roma. Morgan De Sanctis moest diverse malen in actie komen. Zo keerde de doelman tot tweemaal toe een inzet van Mertens en ook Manolo Gabbiadin kreeg het leer niet achter de sluitpost. Hoe Napoli het ook probeerde, de gelijkmaker verscheen niet op het scorebord. Iturbe liet uiteindelijk na om er nog 2-0 van te maken. Hij omspeelde Mariano Andujár, maar raakte vervolgens het zijnet.

Gaat AS Roma als tweede eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ònterechte overwinning en wederom een matig Roma.

Maar dit keer boeit het me niet, want ik ben vooral blij dat ik eindelijk weer eens Grazie Roma heb kunnen horen na afloop van een wedstrijd. Ik hoop dat de jongens het even goed vieren met de supporters, hopelijk kan dit nu wel echt een moraalboost geven voor het laatste stuk van het seizoen. CL is nog lang niet binnen namelijk.

Volgende week Torino uit, wederom een lastige pot. Maar eerst even genieten, want na 4 maanden winstloos in eigen huis voelt dit echt als een enorme opluchting.

4 maanden geen thuiswinst?!!

4 april 2015 om 16:06

Of het echt zo lang geweest is weet ik niet maar als het echt zo is dan heb je toch wel een probleem. Want ze willen meedoen om de prijzen en geven ook vrij veel geld uit maar toch hebben ze zo veel verliespunten.

Het zegt denk ik toch ook wel wat over de andere clubs in de competitie dat je ondanks zo veel verlies punten nog steeds 2e staat.

4 april 2015 om 16:52

Het was meer dan 4 maanden.

De oorzaken hiervoor waren vrij ingewikkeld, maar ik zal wel zeggen dat Roma een mentaliteitsprobleem heeft en altijd al heeft gehad: er ligt zo veel druk op het elftal en een hoop spelers zijn daar niet tegen bestand.

Er moet nog veel gebeuren willen er prijzen komen, maar het nieuwe stadion zal ook enorm veel helpen.

Het slaat werkelijk nergens op dat de cijfers van het winnende team vanaf 6.5 beginnen en verliezende team steevast vanaf 5.5. Zie hier het perfecte voorbeeld. Roma verdient gemiddeld niet hoger dan een 3. Eerste helft een kans gehad, gelijk goal en tweede helft tot 89ste minuut weer helemaal niets. Het was al knap te noemen als ze drie keer achter elkaar de juiste medespeler wisten te vinden.

Ben bij voor Pjanic, zat net als het hele team even in een dipje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren