Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pirlo spreekt al over rentree: ‘Dan ga ik mijn beslissing heroverwegen’

Laatste update:

Het leek erop dat Andrea Pirlo zijn laatste interland had gespeeld voor de nationale ploeg van Italië, maar dat is misschien toch een iets te voorbarige conclusie. De 35-jarige oude meester zei in het vliegtuig op weg van Zuid-Amerika naar Rome dat het misschien toch niet helemaal voorbij is.

/

Bondscoach Cesare Prandelli heeft zijn ontslag ingediend bij de nationale ploeg en Pirlo stelt zich mogelijk beschikbaar voor de opvolger van Prandelli. “Voor nu heb ik besloten om er mee te stoppen. Als er een verzoek van de nieuwe bondscoach komt, ga ik mijn beslissing heroverwegen”, tekent La Gazzetta dello Sport op uit de mond van de majestueuze spelmaker van Juventus.

Pirlo staat op 112 interlands voor de nationale ploeg. Zijn eerste grote toernooi was het EK van 2004 en zijn grootste succes met de Azzurri vierde hij in 2006, toen Italië in Duitsland de wereldtitel pakte. Het eindtoernooi in Brazilië liep met uitschakeling in de groepsfase uit op een grote teleurstelling voor de Italianen.

Andrea Pirlo moet zich beschikbaar blijven stellen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pirlo is echt een baas het zou mooi zijn als hij zijn interlandcarriere zou kunnen afsluiten met het EK.

Edit: Hij stelt zich bechikbaar 'voor' de opvolger van Prandelli. Niet 'als' opvolger. Las het wat gehaast.

Anyway, ben nu wel benieuwd wat voor meerwaarde hij dan nog heeft en vooral hoe het team eruit zal zien. Met of zonder why-always-me.

Verratti kan hem wel opvolgen. Die jongen is zo arrogant aan de bal, niet normaal.
Wel denk ik dat Pirlo tot en met het EK van 2016 door kan gaan.

26 juni 2014 om 12:26

Denk het niet, ik denk dat Pirlo nog 1 jaar zal voetballen op niveau. Ik vind hem niet zo sterk overkomen als vorig jaar. En er is niets ergers als een goede voetballer zien aftakelen, die maar door blijft gaan.

Natuurlijk is hij fenomenaal, maar het kakt al wel wat in soms hoor. Ik zie Pirlo ook echt op zijn 37ste een EK spelen, niet met zijn levenstijl, hij houdt wel aardig veel van wijntjes.

26 juni 2014 om 12:48

Verratti is mijn favorietje bij Italië. Jammer dat hij bij PSG zit, maar goed. Pirlo is een genot om naar te kijken, maar wordt écht traag en oud. Al blijft zijn passing ongezien.

Al is ie aanwezig bij de selectie.
Gewoon top.

26 juni 2014 om 12:28

Daar liet hij in de wedstrijd tegen Uruguay toch bijzonder weinig van merken, de ene foute pass na de andere. In de eerste wedstrijd was hij wel top, maar daarna viel het toch een beetje tegen. Misschien is het wel gewoon tijd voor de volgende generatie.

Ik kan me ook niet voorstellen dat hij het conditioneel niet meer aan kan. Hoe deze man zich over het veld beweegt, geweldig om naar te kijken. Positioneel ijzersterk, staat op één of andere manier altijd vrij en kan (bijna) uit stand de bal overal op het veld neerleggen. Ik hoop dat hij er bij is in Frankrijk(2016).

Het is tijd voor een nieuwe generatie. Prilo kon afgelopen keer al bijna niet meer mee. Komt ook wel door de hitte. Zullen we in Rusland geen problemen mee hebben.

26 juni 2014 om 13:14

Hij was anders wel de beste speler van Italië op dit toernooi. En dan nog zeggen dat hij het niveau niet aankan. Ga je mond spoelen.

Met alle respect maar dit moet je gewoon niet meer willen, tijdens het EK zal hij 37 jaar zijn. Geef gewoon Verratti een kans op zijn plek. Verder moet er een bondscoach komen die een duidelijk systeem in zijn hoofd heeft.

26 juni 2014 om 12:33

Spaletti lijkt mij een prima bondscoach voor dit Italië.

26 juni 2014 om 15:12

Als je van de verdediging een complete chaos wil maken wel ja. Man, wat ben ik blij dat hij ontslagen is bij Zenit na afgelopen winter.

Hmm hij wordt dan wel 37 jaar oud.

De grote vraag is gewoon wat de volgende bondscoach voor speelstijl gaat hanteren. Je moet namelijk alleen Pirlo opstellen, als je daarnaast dynamische middenvelders opstelt die het vuile werk willen opknappen. Daarnaast heb je er niks aan om Pirlo te selecteren en hem vervolgens niet te gebruiken, ik vind dat je hem gezien zijn staat van dienst alleen op moet roepen als basisspeler.

Als de volgende bondscoach met 4-3-3 gaat spelen dan wordt Pirlo denk ik niet meer geselecteerd, omdat je dan meer loopvermogen nodig hebt en een echte breker als De Rossi op de positie van Pirlo. Het blijft eeuwig zonde dat deze Italiaanse legende, eveneens als Totti en Del Piero, het einde van zijn loopbaan nadert. Het liefste zie je dit soort spelers nog 20 jaar op het hoogste niveau. Positioneel ongeëvenaard!

Hopelijk blijft hij doorgaan, maar ja. Desnoods een afscheidswedstrijd met wat oudere spelers organiseren, zoals een Totti en Diamanti, die steeds minder kans maken op een selectie voor de squadra

Buffon
Zambrotta
Barzagli
Chiellini
De Sciglio
De Rossi
Pirlo
Aquilani
Diamanti
Totti
Di Natale

Met alle respect voor Pirlo en zijn prestaties zijn tijd is wel geweest binnen dit Italiaanse team, hij kan fantastisch een steekpass geven maar hij is ook de reden waarom het spel van Italie zo dramatisch langzaam gaat.

Een paar jaar terug had hij nog wel dynamiek in zijn spel maar dat is er helemaal uit, tegen ploegen die er meer energie in gooien zoals Costa Rica heb je het gelijk gewoon heel moeilijk om dan echt kansen te creeëren, ik hoop dat Verrattj de erfenis op zich kan nemen al heeft die nog veel te leren maar hij heeft met Montolivo, Marchisio en de Rossi genoeg goeie leraren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren