Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pijnlijk: aan Feyenoord gelinkte Gijs Smal massaal uitgefloten door eigen fans

Laatste update:

Voor Gijs Smal is het Eredivisie-duel met Sparta Rotterdam zaterdag pijnlijk begonnen. De linksback van FC Twente maakt na dit seizoen zeer waarschijnlijk transfervrij de overstap naar Feyenoord, en dat nemen de fans van zijn huidige werkgever hem niet in dank af. Dat laten ze hem met name horen door middel van fluitconcerten.

Deze week meldde het Algemeen Dagblad dat Smal na dit seizoen de transfervrije overstap naar Feyenoord gaat maken. In De Kuip zou hij een 'meerjarig contract' gaan tekenen.

Smal maakte vervolgens via zijn Instagram Story duidelijk totaal verrast te zijn over het nieuws. “Getekend? Done deal? Geruchten blijven geruchten”, zo schreef de 26-jarige linksback.

Toch lijkt de overstap er wel te gaan komen. Vrijdagavond meldde Leon ten Voorde van Tubantia: “Smal beseft dat zijn aanstaande overgang naar Feyenoord wel heel vroeg naar buiten is gekomen, tien duels voor het einde van het seizoen. Bovendien zal het hem ook niet lekker zitten dat het een dag voor de wedstrijd tegen Sparta in Rotterdam is gelekt.”

Blij met de aanstaande, transfervrije overstap van Smal zijn de fans in Enschede allerminst. In de eerste minuten van het duel met Sparta waren er meermaals fluitconcerten te horen in de Grolsch Veste als Smal aan de bal was.

Daarnaast wist Sander Kooijman van het Algemeen Dagblad te melden dat ook voorafgaand aan de wedstrijd al fluitconcerten te horen waren. "De stadionspeaker hier in Enschede had de eerste letter van zijn voornaam vooraf amper uitgesproken, of er rolde al een fluitconcert van de tribune", schrijft hij op X.

Ondanks het aanstaande vertrek van Smal hadden de Twente-fans toch een reden om met een goed humeur de rust in te gaan: hun ploeg stond bij rust met 1-0 voor, door een doelpunt van Daan Rots.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hm best triest, het is nog helemaal niet zeker. Lekkere motivatie ook voor die jongen.

9 maart 2024 om 20:25

Snap ik ook niet. Alsof Feyenoord en Twente concurrenten zijn. Delusional.

9 maart 2024 om 21:01

Waarom werden en blijven Feyenoord supporters dan zo boos om de stap van Berghuis naar Ajax? Ook geen concurrenten, maar toch heel boos. Vooral op dat moment stonden ze mijlenver achter elkaar, en qua historie al helemaal. Toch blijft Feyenoord volharden dat zij concurreren met Ajax en PSV, over delusional gesproken.

9 maart 2024 om 21:18

Concurrenten is wat anders dan (aarts)rivalen. Een overstap van Berghuis naar PSV had heel wat minder stof doen opwaaien.

9 maart 2024 om 21:38

Feyenoord concureert heel wat meer met Ajax dan Twente met Feyenoord in ieder geval.

9 maart 2024 om 21:52

Je hebt gelijk. Tegenwoordig zijn Go Ahead Eagles en Az de concurrenten van Ajax

9 maart 2024 om 22:06

Logisch toch dat supporters zo’n knul uitfluiten die de club transfervrij verlaat. Ik vind het eerder heel raar dat zo’n trainer hem nog opstelt.

10 maart 2024 om 00:57

@sharky,

Snap ik ook niet. Alsof Feyenoord en Twente concurrenten zijn. Delusional.

Jaja, delusional, maar ondertussen wel Zerrouki halen, Wiefer is ook twente jeugd, nu Smal, wellicht ook belangstelling voor Sadilek, en ze wilden Mees Hilgers ook nog ff halen,

sow wat delusional, en Twente is je naaste concurrent op de ranglijst, dus doe maar niet zo uit de hoogte

10 maart 2024 om 01:25

@fct dus omdat feyenoord spelers van twente haalt en omdat wieffer daar ooit heeft gespeeld zijn ze gelijk concurrenten? Slechte beagrumentatie, zijn Zwolle en feyenoord dan ook concurrenten? Hebben immers van de belt en beelen daar van daar gehaald en slot is daar ook ooit trainer geweest.

10 maart 2024 om 04:15

@joostv97,

je begrijpt wel wat ik bedoel, maar je wil het niet zien,

je mag gewoon niet zo uit de hoogte lullen als je dat doet. en je staat 2de en twente 3de, als je zo goed bent heb je toch geen spelers van Twente nodig??

dus zet dat Delusional maar op je voorhoofd

10 maart 2024 om 08:56

@maximus
Funny cuz its true

9 maart 2024 om 20:27

Al is het niet zeker die jongen heeft zich ingezet voor Twente en wil nu is ergens anders voetballen niks mis mee. Die fans van Twente haten Feyenoord niet de club Feyenoord maar de fans en dan ga je geen speler uitfluiten die naar de club Feyenoord wil gaan. Tegenwoordig vind ik de fans van clubs kinderachtig

9 maart 2024 om 20:31

Tja ook weer dankzij de media he. Hebben ze de contracten met de handtekeningen in mogen zien? Zo lang er nog geen handtekening staat is er niks zeker.

9 maart 2024 om 23:37

Het heeft meer te maken met hoe het gelopen is. Dan met het naar Feyenoord gaan. Zerrouki al die andere spelers die naar Feyenoord zijn gegaan, zijn ook wel gewaardeerd.

Het uitfluiten komt puur door zijn reactie op de gelekte informatie dat hij naar Feyenoord zou gaan. Hij zei dat hij van niks wist en dat hij niet weggaat. Dan wordt het van beide kanten bevestigd dat er zekers gesprekken lopen voor een overstap naar Feyenoord.

Het heeft echt niks te maken met Feyenoord zelf.

Begrijpelijk en triest tegelijk. De jongen gaat er niet beter door voetballen misschien en dat is dan weer ten nadelen van je eigen ploeg die je support.

9 maart 2024 om 20:28

Niks begrijpelijk. en wel triest

Ik snap niet zo goed wat Twente denkt te zijn tegenwoordig dat er een speler uitgefloten moet worden als die naar de ED top vertrekt.

9 maart 2024 om 20:21

De grootheidswaanzin is blijkbaar gebleven ondanks de degradatie

9 maart 2024 om 20:26

Achja, ooit zijn er ook spelers vanuit Feyenoord naar Twente vertrokken ‘als een stap hogerop’. Ook toen werd dat niet in dank afgenomen. Ik snap de supporters van Twente wel, maar het is een beetje sneu voor die jongen

9 maart 2024 om 23:48

Hehe, dit heeft alleen niks met de overstap naar Feyenoord te maken. Die jonge vertelde de fans dat het gelekte nieuws niet waar was en dat hij bij Twente wou blijven.

Er zijn genoeg spelers vertrokken naar Feyenoord en geen is uitgefloten. Dit is puur omdat hij de supporters voor de gek hield.

9 maart 2024 om 20:48

Ach het was zeker niet massaal en bij zijn wissel werd er ook gewoon geklapt. Verder komt het vooral door de manier waarop. Mijnheertje ontkent een transfer die toch wel plaatsgevonden heeft. Scoor je geen punten mee. Niets met grootheidswaanzin te maken. Zerrouki werd ook nooit uitgefloten. Maar vooral stemming maken over mijn club, boeit ons het wat wat gehaktballen uit de rest vh land uitbraken over Twente.

9 maart 2024 om 23:44

''ontkent een transfer''... Gaat het? Moet ie alles meteen officieel delen met jullie zodra die meer weet? Of kunnen de supporters gewoon even geduldig wachten zonder als kleine kinderen te gedragen? Zeg het maar. ''mijnheertje''... ;

9 maart 2024 om 23:53

We hebben geduldig gewacht en nu weten we dus dat hij gewoon loog.
Hij werd uitgefloten, maar we klappen ook voor zijn bewezen dienst.

En ja, als er een gerucht wordt gelekt, vertel het dan ook gewoon. Ga niet liegen, want zoals je ziet wordt dat niet in dank afgenomen.

10 maart 2024 om 07:46

Fred hij had ook gewoon niets kunnen zeggen en het daarmee dus ook niet ontkennen.

kansloze supporters... of zit hier meer achter dat niet wordt vermeld?
is gewoon een modale back die aantal jaren leuk bij twente heeft gespeeld nu.
waarom hem uitfluiten als hij eventueel ervandoor gaat komende zomer?
kan dit altijd maar moeilijk begrijpen, daarvoor ben ik niet supporter genoeg misschien.

9 maart 2024 om 21:02

Oreely buiten dat ik het ook kansloos vindt even wat context. Hij gaat naar Feyenoord wat uitlekt, ontkent het en dan blijkt het daarna toch waar te zijn. Wou daarvoor niet bijtekenen terwijl hij tijdenlang als een krant voetbalde (vandaag prima overigens). Maar eens dat uitfluiten is ook erg kansloos.

Hoopte dat het niet ging gebeuren, maar helaas.. Anderzijds, de teleurstelling is terecht. Mij betreft hoeft hij ook niet meer in de basis te beginnen de laatste wedstrijden. Dit met het ook op volgend seizoen.

9 maart 2024 om 20:23

Waarom zou je nu al een back uit de basis halen met het oog op volgend seizoen?

9 maart 2024 om 22:20

Omdat ik Regeer én Sallah-Edinne meer dan waardige vervangers vindt, waardoor ze nog meer in het ritme komen.

9 maart 2024 om 20:42

Hebben jullie een vervanger die ook maar in de buurt van het niveau van smal komt dan? Volgens mij niet namelijk dus zou het heel dom zijn om hem niet op te stellen met het oog op plek 3 en/of 2.

9 maart 2024 om 21:03

Hebben we wel, Regeer en Sallah-Edinne, Smal speelde vandaag goed vond ik, maar de laatste weken zeker niet.

Oh wat hebben ze toch een hekel aan Feyenoord in Enschede. Blijft toch een beetje lachwekkend. Overigens vind ik dat ook van Feyenoorders die zich nog steeds druk maken om Berghuis.

9 maart 2024 om 20:29

Heeft meerdere factoren. Eerste voetbaldode was een feyenoorder die een Twentefan doodstak. Twente is op de ranglijst degene achter Feyenoord traditioneel gezien en heeft ze zelfs een paar jaar ingehaald. Dus Feyenoord is degene die je graag wil inhalen. Voordat alle Feyenoorders gaan zeuren: Ja, Feyenoord is de betere club.

9 maart 2024 om 20:50

Wist persoonlijk niet van dat steekincident af, dat verklaard wel veel van de animositeit die we altijd ontvangen vanuit Twente, begreep dat nooit zo. Wel ironisch dat deze twee clubs zo weinig hebben met elkaar, want ik vind ze juist best op elkaar lijken in aspecten als fanatisme en sfeer. Anyway, bedankt voor de context.

De club achter Feyenoord is dit seizoen duidelijk Twente, al denk ik obv de afgelopen 20 jaar dat AZ eerder in aanmerking komt voor de ‘top 4’ titel.

9 maart 2024 om 21:13

Dat was van die uitzending sophie op3 toch?

9 maart 2024 om 21:16

Zanazanyan, die animositeit komt van twee kanten. En wellicht komt het ook door wat jij zegt: de clubs hebben echt veel raakvlakken en hebben soms wel wat van elkaar weg. Wellicht botst het daardoor nog harder.

Top 4 zie ik Twente eerlijk gezegd wel. Natuurlijk door de degradatie en financiele problemen een slechte 5 jaar gehad. Daarbuiten vaak de betere van de subtop.

9 maart 2024 om 21:54

Mwa dat weet ik niet hoor. Ik als Feyenoorder ken niet zoveel mede supporters die een hekel hebben aan Twente.

9 maart 2024 om 22:05

Het zal best van twee kanten komen inderdaad, anders zou het nooit een ding zijn geweest, maar zoals Maximus zegt ken ik weinig Feyenoorders die iets tegen Twente hebben.

Historisch gezien zou het best kunnen hoor, daarom zei ik ook over de laatste 20 jaar. Denk dat het redelijk dicht bij elkaar ligt.

9 maart 2024 om 23:43

Andersom ken ik er niet veel van Twente die tegen Feyenoord zijn. Op dit forum blijkt wel anders. Je hebt een baardgrasmus, Migi, Stefandefree, Gluubster etc. die wel normaal kunnen reageren op Twente. Andersom heb je vaak SergioRamos, Fioreberend, Crooswyker, FR-Berend etc. die vanuit een extreme arrogantie meer trappen op Twente indien mogelijk. Nu weet ik gelukkig dat de digitale wereld geen afspiegeling is van de normale.

9 maart 2024 om 20:56

Klopt. Ik heb complete schijt aan Feyenoord, kan ik niet ontkennen. Altijd maar roepen dat Ajax zo arrogant is maar zelf ook zo enorm hoog vd toren bloazen, vuurwerkgeluiden en het verleden werken ook niet mee. Maar ik haat ze zeker niet en gun ze in Europa altijd het beste en juich dan zelfs (van binnen) voor ze. Grote club, maar dat willen ze ook maar wat graag bij achtervolgers als Twente en AZ inwrijven want wee je gebeente als je Twente of AZ concurrent noemt in welk jaar dan ook. Denk overigens dat iedere supporter met de ene club wat minder heeft dan de andere, menselijk lijkt me en niet iets om selectief verontwaardigd over te doen zoals jij het hier uitbraakt, zolang het maar geen haat wordt.

9 maart 2024 om 22:18

Verontwaardigd ben ik niet maar ik vind het wel een beetje lachwekkend. Zeker als je dan je eigen spelers uit gaat fluiten. Het is gedoe om niks. Twente is dit seizoen gewoon concurrent om de tweede plaats. Ik vind zeker ook dat Feyenoorders niet arrogant moeten doen, maar ja zulke eikels heb je altijd.

Beetje vreemd van de Twente supporters, we hebben het hier over broodvoetballers, daarom heet het ook profvoetbal. Gijs Smal heeft niet Feyenoord benaderd maar andersom en dat kan in de laatste maanden van een aflopend contract. Iedere voetbalclub weet dat een speler voor zijn laatste contractjaar verlengd of anders verkocht moet worden, niets nieuws onder de zon. Als Twente een verlengingsvoorstel heeft gedaan is dat blijkbaar niet voldoende gebleken of Smal wil een sportieve stap maken, dat is zijn goed recht. Daar is dan de bevrijdende 2-0 van nota bene Boadu.

VZ, pure stemmingmakerij. Hij werd twee keer door een paar lui uitgefloten. En dat komt omdat hij Twente aan het lijntje hield. Ik heb er geen moeite mee en met mij 90% van de supporters.

Massaal nog wel, niveautje weer hier op vz

9 maart 2024 om 21:28

Idd, de vuurwerk geluiden in de Kuip zijn doorgaans massaler.

Massaal nog wel. Vond het wel erg mee vallen.

Lol, dit artikel lag volgens mij al klaar voordat de wedstrijd begon. Vervolgens zijn er een paar die fluiten, maar wordt hij gewisseld met groot applaus. Smal heeft vandaag alles gegeven en soms zag je de Smal van vorig jaar even terug.

Zo lang het bij uitfluiten blijft is het te begrijpen. Dit publiek is als ik dit zo lees een stuk beschaafder dan anderen die het niet kunnen verkroppen als een speler van hen zijn heil elders zoekt
Ik snap Feyenoord wel.
je zoekt versterking en als je dan gelijk de concurrent een pootje kan lichten is het slim

Wat is dit voor een kop en waardeloos artikel. Hij werd helemaal niet massaal uitgefloten. Slechts een klein deel van het publiek floot hem aan het begin even uit. Later niet meer, kreeg zelfs applaus bij zijn wissel. Zeer slechte journalistiek van VZ.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren