Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Persoonlijk drama’ in Zwolle: ‘Gelukkig is hij een vechtertje’

Laatste update:

PEC Zwolle moet het de rest van het jaar zonder Thanasis Karagounis doen. De Griek heeft tijdens een training de voorste kruisband van zijn knie afgescheurd. Dat bleek vrijdag uit een scan in het ziekenhuis, zo meldt RTV Oost. Trainer Ron Jans spreekt van ‘een persoonlijk drama’.

/

De aanvaller is naar verwachting zeker negen maanden uitgeschakeld. “De eerste dagen was hij er behoorlijk emotioneel onder. Dit moet hij echt even verwerken. Gelukkig is hij wel een vechtertje”, aldus Jans.

De 23-jarige Karagounis, die nog een verbintenis heeft tot medio 2016, zal in Nederland worden geopereerd. Daarna wacht hem een maandenlange revalidatie. De Griek was net hersteld van een enkelblessure, die hem de eerste maanden van het seizoen aan de kant hield.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit gun je niemand. Beterschap!!!

Was dit niet die jongen die zo zwaar ontevreden was dat hij niet basis-spits was? In dat geval een beetje een geluk bij een ongeluk voor Jans.

Buiten dat eeg vervelend voor Karagounis zelf. Voorbereiden zo goed als missen, wat nooit prettig is en dan nu dit.

29 november 2014 om 12:37

Edit....

29 november 2014 om 12:45

Daarom denk ik niet dat Jans dit Karagounis gunt.Als jij iets raars doet en ik ben niet blij met jou,dan hoop ik niet dat jij je kruisbanden afscheurt.

29 november 2014 om 12:45

Haha, je hebt geen flauw idee waar je het over hebt. Dat ging over die andere Griekse spits van Zwolle, Ioannidis.

29 november 2014 om 12:48

Dan zit ik fout...mijn excuus!

29 november 2014 om 12:57

@weerniet, ik heb het ook nergens over dat Jans die mogelijk zou "hopen" of "gunnen". Dat zijn je eigen woorden.

Ik zeg alleen dat Als het om deze jongen ging, het toch min of meer een geluk bij een ongeluk is. Maar krijg net op hele nette, en vooral vriendelijke wijze, van feyenoordbarca te horen dat het om iemand anders gaat.

29 november 2014 om 12:49

Fout, dat was een andere Griek Ioannidis. Deze jongen is vorig seizoen in de winter er bij gekomen en scoorde een prachtige treffer tegen FC Twente in Enschede. Hij heeft alleen behoorlijk veel pech in Zwolle wat betreft blessures want hij kwam net terug van een vorige blessure die hem zeker 2 maanden aan de kant hield. Sowieso is dit geen geweldig nieuws, want het stikt in onze selectie niet bepaald van buitenspelers.

Wat een pech heeft deze jongen. Gelukkig was het op de flanken nog niet dun gezaaid in Zwolle. Jammer, hij begon net even een beetje druk te zetten op Lukoki.

Jammer dat ik deze speler amper in actie heb gezien. Volgens een Griekse vriend is dit wel een jongen met flink wat potentie. Maar dan zo'n lange tijd er uit liggen met een blessure, da's voor niemand fijn. Hoop dat hij er boven op komt na de revalidatie en ooit weer belangrijk kan zijn voor Zwolle.

Jammer voor hem, beterschap gewenst, dit gun je niemand toe.

zal wel weer binnen een week geopereerd worden omdat het een voetballer is
ikzelf heb in maart mijn beide kruisbanden afgescheurd en ben op 4 december pas aan de beurt
ik persoonlijk vind dit allemaal een beetje krom

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren