Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez volledig overtuigd na zien wereldgoal: ‘Dit wordt de opvolger van Mbappé’

Laatste update:

Kenneth Perez is ervan overtuigd dat AC Milan-aanvaller Rafael Leão de opvolger wordt van Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain. De Deense analist laat dat bij ESPN weten na het zien van het werelddoelpunt van Leão tegen Slavia Praag.

Leão maakte in de blessuretijd van de eerste helft van het duel Slavia Praag - AC Milan op schitterende wijze de 0-3, door de bal hard in de bovenhoek te krullen. Christian Pulisic en Ruben Loftus-Cheek scoorden daarvoor al namens i Rossoneri.

"Dit wordt de opvolger van Mbappé", zegt Perez stellig. "Ik denk dat hij wordt opgehaald door Paris Saint-Germain. Ik vind hem écht heel goed. Ik heb het heel lang niet willen geloven, maar wat is hij goed. Ik denk dat hij naar PEC Zwolle of Paris Saint-Germain gaat", sluit Perez af met gevoel voor humor.

Mbappé vertrekt na dit seizoen bij PSG en dus is het de vraag met welke nieuwe ster de Parijzenaren op de proppen gaan komen. Leão, één van de absolute smaakmakers van de Serie A, wordt al veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar Parijs.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou nou dat is wel heel erg overdreven na een schot van 25 meter. Aisatti schoot ooit tijdens een oefenwedstrijd tegen Real Madrid met Casillias in de goal een bal van 45 meter stijf in de kruising, ook nooit de top gehaald. Leao is goed maar die komt toch niet in de buurt van Mbappe’s talent en potentie

14 maart 2024 om 21:07

Dit doet hij wel vaker hoor. En nog veel meer dan dat. En Perez zegt toch ook niet dat hij hetzelfde talent en dezelfde potentie heeft als Mbappe. Hij zegt dat hij waarschijnlijk de opvolger wordt van Mbappe BIJ PSG. En dat zou toch zomaar kunnen....

14 maart 2024 om 21:20

Perez bedoelt dan ook niet in potentie maar vervanger voor Mbappe bij PSG. Die vertrekt in de zomer dus dat bedoelt Perez met opvolger.
Zo begreep ik het dan toen hij het zei

14 maart 2024 om 21:32

Wat een vergelijking... Iemand van het niveau Mbappe krijg je natuurlijk nooit terug want die bestaan bijna niet. Leao is gewoon een prima vervanger die het al een paar jaar laat zien bij Milan. Dat is wel iets anders dan eendagsvlieg Aisatti

Als ik Milan was vroeg ik 180m. Dat is ie uiteraard bijlange na niet waard maar als Mbappe vertrekt moet PSg wat en die zijn gek genoeg. Bovendien tonen ze ook graag hoe lang hun uhum is op de transfermarkt. Met dat geld kan Milan 3 spelers halen die de basis versterken.

Of ze houden een deel van dat geld opzij. Ik heb een vermoeden dat Rodrygo wel eens beschikbaar kan zijn in '25 en indien die wat vastigheid krijgt en op zijn natuurlijke positie speelt denk ik niet dat die het minder zou doen dan Leao. Echter zal Madrid vast geen genoegen nemen met minder dan 120M dus of het dan nog de moeite is voor Milan zal de vraag zijn.

14 maart 2024 om 23:11

Dat vragen ze ook

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren