Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez trapt rem in: ‘Men zegt dat hij voor 60 miljoen naar Atleti gaat, waarom?’

Laatste update:

Kenneth Perez vindt de ‘hype’ rond Santiago Gimenez overdreven. Volgens de analyticus wordt er ‘in de media’ te makkelijk geroepen dat de spits van Feyenoord voor een groot bedrag de overstap zal maken naar de topclub, maar laat in het programma Voetbalpraat van ESPN weten dat Gimenez nog veel te bewijzen heeft.

Gimenez schoot in de openingsfase van het seizoen uit de startblokken en noteerde in zijn eerste vijftien optredens in alle competities al vijftien doelpunten. Nu lijkt de Mexicaans international in een mindere fase te zitten: hij kwam niet tot scoren in de afgelopen vier wedstrijden.

Journalist Willem Vissers dicht de spits een grote toekomst toe en stelt dat het goed is dat Gimenez een tegenslag krijgt. “Bij Gimenez was het natuurlijk zo dat iedereen zich afvroeg: waar gaat dit eindigen? Het is natuurlijk wel een interessante speler waarvan je zegt: die gaat ooit bij Atlético Madrid of hoger spelen.”

“Hij heeft nu wel een paar wedstrijden op rij niet gescoord”, vervolgt Vissers. “Ik was ook in Rome bij de wedstrijd tegen Lazio. Daar was hij ook, op één of twee balletjes na, niet echt gevaarlijk. Het is denk ik ook wel weer goed voor hem om een periode te hebben waarin hij niet zo makkelijk scoort.”

Perez vraagt zich af waarom zijn collega zegt dat Gimenez zomaar bij een topclub belandt. “Waarom wordt het eigenlijk zo makkelijk gezegd dat hij wel bij Atlético Madrid en dat soort clubs eindigt? Hij is niet eens de eerste spits bij Mexico. Mensen gaan er maar vanuit dat hij vijftig of zestig miljoen moet opleveren en dat hij bij Atlético Madrid uitkomt.”

“Gemakshalve wordt er gewoon gezegd dat de tweede spits van Mexico voor vijftig of zestig miljoen bij Atlético Madrid gaat voetballen. Ik vind het best wel opvallend dat zulke uitspraken zo gemakkelijk gedaan worden.”

“Ik zie een goede spits die zich fantastisch heeft ontwikkeld”, zo gaat Perez verder. “Hij heeft het in ieder geval tegen Lazio laten zien in de Champions League. Hij zit nu wel in een mindere periode en dan zie je ook wat zijn bodemniveau is. Het topniveau hebben we nu wel gezien.”

“Waarschijnlijk kunnen we dan concluderen dat zijn daadwerkelijke niveau ergens tussen dat topniveau en zijn bodemniveau zit. Nou, dan vind ik het heel makkelijk om te zeggen dat hij op basis van dat gemiddelde niveau voor zestig miljoen euro naar Atlético gaat”, besluit de analyticus.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

volgens mij is er helemaal geen hype rondom gimenez toch? is gewoon een goede spits die na feyenoord een mooie stap kan/gaat maken. hoeveel geld daar mee gemoeid gaat is toch niet heel belangrijk.. of dat nou 40 of 60mil is... zijn toch heerlijke bedragen voor feyenoord? hoger = beter... ja dat snap ik ook wel, maar moet inderdaad wel realistisch blijven.

en net als veel andere spitsen is hij afhankelijk van de rest van het team, en ik vind de flanken de afgelopen wedstrijden niet denderend en als stengs het dan ook niet heeft wordt het voor gimenez ook lastig.

13 november 2023 om 20:56

Nou er was wel hype maar hype is altijd een verraderlijk woord. Het impliceert namelijk een onterechte verhouding tussen waardering en kwaliteit. Ik vind het een uitstekende keuze van Gimenez om nog een jaar bij dit goed spelende Feyenoord te blijven. Zo'n ietsjes mindere fase als nu kan prima als je je al zo gevestigd hebt met zijn talent, en het is bovendien heel normaal voor jongere spelers. Bij een Atletico sta je er dan echter snel naast als je voor 24/25 miljoen bent gekomen, en kom daar maar eens terug van.

13 november 2023 om 22:14

De enige ‘hype’ die er was, was de Coen Dillen index. En die werd door de media (waaronder ESPN) gecreëerd. Gimenez gaat straks gewoon weer zijn goals maken. Ik herinner me bij PSV dat Luuk de Jong op een gegeven moment een enorme periode had dat hij droog stond. Dat werd toen ook een heel ding. Media is altijd op zoek naar de uitersten. Kunnen ze straks de ketchupfles index weer maken ofzo.

Giminez is wellicht niet een goed meedoet allende spits, maar wel een echte spits die kleine kansen omzet in doelpunten en de grens op zoekt als het gaat om overtredingen uitlokken.
Lijkt me precies passen bij atletico .
Verder zijn natuurlijk vooral leeftijd, contractduur van belang voor bepalen van de prijs en die wijzen beiden naar een hoge transfersom. Als hij de komende cl wedstrijden nog een paar keert scoort, dan kom je echt wel aan de 60m

Bizar hoeveel negativiteit Perez spuwt omtrent Feyenoord de laatste dagen in het bijzonder..

On: Gimebez zit nu even in een dipje, alhoewel je dat van heel Feyenoord kan zeggen atm. Komt wel goed, heeft elke speler wel

13 november 2023 om 20:42

Perez doet dat wel vaker hoor. Kokcu kon er ook niks van volgens Perez terwijl hij wekelijks de uitblinker was.

13 november 2023 om 21:23

Supporters zijn daarentegen net zo vaak over positief over hun eigen spelers en kunnen amper tegen kritiek als het over hun spelers gaat.. Feyenoord zit in een goede fase maar als ik veelal Supporters moet geloven hebben ze een wereld elftal en dat valt ook wel mee, thuis winnen van Lazio is goed maar we moeten ook niet doen alsof Lazio heel geweldig is, staan gewoon 10e in Italië.. En ja, Ajax is helemaal drama (voordat het daar weer over gaat)

13 november 2023 om 21:32

Qua resultaten heb je een punt, maar hoe er in Madrid en Rome werd gespeeld maakt natuurlijk indruk. Je koopt er niets voor, maar 6 punten uit 4 is een matige afspiegeling van de verhoudingen.

13 november 2023 om 21:51

Niemand riep dat we een wereldelftal hebben. Ja Hugo Borst en Rafael vd Vaart kwamen met debiele uitspraken als we halen halve finale CL. Standaard de niet Feyenoord mensen die dat doen.

13 november 2023 om 22:36

Ik zag toch best vaak de "we worden gewoon e/o weer kampioen" voorbij komen, of de vergelijking met Ajax 18/19, een Gimenez die 100m moet kosten. Dat is momenteel wat minder, nu PSV nog foutloos is in de competitie en Feyenoord toch wat minder goed voetbalt.

13 november 2023 om 22:50

Feyenoord pakt in de ED nog gewoon punten ook al zouden ze nu wat minder spelen. Bij psv is het nog even afwachten hoe die de wedstrijden over de streep trekken als daar even een dipje komt.

Best eenvoudig. Hij is een super vlot scorende spits en dat bij Feyenoord. Een club die afgelopen twee jaar goed heeft gepresteerd op de (lagere) Europese podia en dit jaar een uitstekende kans maakt op een tweede ronde in de CL. Tel daarbij op dat hij ook vast Mexicaans international is en dat de spitsenmarkt echt niet overloopt met jonge vlot scorende spitsen (die betaalbaar of haalbaar zijn) en dat clubs als Atletico en Inter hem blijkbaar op de radar hebben en je komt al snel aan een bedrag boven de 40 miljoen uit.

Om hem als tweede spits te omschrijven na afgelopen interlands vind ik ook wat ver gaan trouwens.

13 november 2023 om 20:56

Feyenoord staat 2e in de groep nu toch? Thuis atletico en uit Celtic. Ik denk dat het nog heel lastig wordt, 3e lijkt mij ook realistisch.

Mexicaans international maar 4 goals in 22 wedstrijden, dat is niet indrukwekkend.

Persoonlijk vind ik het een zeer goede jonge spits en hij heeft veel kwaliteiten natuurlijk. Lijkt mij ook een rustige jongen maar ik begrijp Perez wel. Laten we hem niet over hypen. Scoren tegen Atletico zal zijn marktwaarde wel goed doen.

13 november 2023 om 21:01

Feyenord kan die twee wedstrijden 'gewoon' winnen. Ook een gelijkspel op Atletico en winst tegen Celtic zou ik durven te wedden. In veel gevallen ben je dan door.

13 november 2023 om 21:22

Feyenoord staat derde. Staan een punt achter. Als je dus geen punten pakt tegen Atletico wat niet onrealistisch is en Lazio wint van Celtic dan is het gewoon over.

Verder begrijp ik Perez totaal niet. Deze jongen heeft zeker de kans om een topspeler te worden in de buitenlandse competities.

13 november 2023 om 21:26

Feyenoord kan die 2 ook 'gewoon' niet winnen, Celtic thuis is gewoon lastig, spelen 2-2 tegen Atletico en Feyenoord is op dit moment niet in de vorm die ze voor Lazio thuis hadden, wordt gewoon nog lastig zat om 2e te worden

Wat een onzin. Die gast is 22 maar het topniveau hebben we wel gezien. Kan Gimenez beter stoppen want beter dan dit wordt het niet.

Echt, dat overversimpelde gebral van die analisten. Zo vermoeiend.

Ik denk dat ie gewoon nog 5 jaar bij ons moet rijpen. Helemaal gelijk die Perez. Mooi om te zien dat Kennethe nooit reageert vanuit opportunisme of puur om tegen de stroom in te zwemmen. Een geweldige analist.

13 november 2023 om 22:20

Ik ben het lang niet altijd met hem eens, maar vind het wel een goede analist om naar te luisteren. Hij is in staat om andere inzichten te verwoorden. En hij is niet gebonden aan een bepaalde club, zoals Been, Van Hooijdonk, Vink of de Boer, waardoor hij altijd kritisch is op iedereen.

Denk ik dat hij er bij Kokcu en Gimenez naast zit? Ja. Is het erg dat een analist dit beeld geeft? Nee.

13 november 2023 om 22:28

Hij was inderdaad een goede analist, maar is inmiddels ten onder gegaan aan het ik moet rare dingen roepen om relevant te zijn virus.

Da's wel erg negatief. Gimenez is gewoon een uitstekende spits die eigenlijk nog behoorlijk jong is. Daar gaat dus sowieso een mooie club voor komen met een mooi bedrag. Het is altijd afwachten hoe aanvallers de overstap van een middelgrote competitie naar een topcompetitie maken, maar Gimenez heeft absoluut de potentie om er te slagen.

Wat je wel merkt is dat sinds Slot deze manier van voetballen toepast. Het bij Giminez een stuk minder oogt. Omdat hij gewoon veel minder kansen krijgt omdat ze veel minder bij de goal komen. Terwijl in het begin kwamen ze heel snel en heel veel bij de goal. Het is tactisch heel sterk hoe ze voetballen en verdedigend staan ze super sterk. Maar het gaat wel zwaar ten koste van het kijkplezier als voetbal fans. En dan kan er gezeurt worden buitenspelers laten het niet zien spits laat het niet zien. Maar dat komt echt door de manier van spelopbouw hierdoor staat alles zo strak waardoor de aanvallers bijna geen meter verkeerd mag en kan staan of ruimte te hebben voor eigen inbreng.

vd Gijp zei het geloof ik; een spits is enorm afhankelijk van spelers om hem heen. De buitenspelers zijn matig deze weken, Stengs is minder in vorm dan paar weken geleden. Daardoor speelt Giminez ook mnder.
Overigens vind ik ook dat Giminez nog genoeg kan leren en nog niet klaar is voor de top. Tussenstop zou beste zijn voor hem

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren