Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: ‘Los van dat hij niet goed kan voetballen, is hij óók een matennaaier’

Laatste update:

Kenneth Perez heeft zich gestoord aan het gedrag van André Ramalho. De verdediger van PSV veinsde tegen Feyenoord (2-2) een kopstoot van Yankuba Minteh, maar scheidsrechter Serdar Gözübüyük wuifde het weg.

Het moment vond plaats in de 44ste minuut van de Eredivisie-topper. Ramalho vocht aan de zijlijn een duel om de bal uit met Minteh. Daarna ontstond een schermutseling tussen de twee, die niet goed in beeld werd gebracht op televisie, omdat de bal binnen het spel bleef en verplaatst werd naar een ander deel van het veld.

Bij ESPN was alleen te zien dat Ramalho enkele seconden later met de handen voor het gezicht op het gras lag. De Braziliaan vroeg om een kaart voor Minteh, maar kreeg nul op het rekest bij de arbitrage. Opmerkelijk genoeg leek PSV-trainer Peter Bosz met veel afkeuring te reageren op het gedrag van Ramalho.

Ramalho ligt na een onderonsje met Minteh op de grond.

Perez haalt in Dit was het Weekend op ESPN uit naar Ramalho. "Dat toneelspel met Minteh... Ik vind dat zó onsmakelijk, en dat is niet de eerste keer bij hem. Dus los van dat hij niet heel goed kan voetballen, is het ook nog een matennaaier."

Bosz reageert zeer afkeurend op Ramalho.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom wordt Ramalho eruit gelicht?
Lozano was erger bezig, Gimenez was constant kaarten aan het vragen, Timber gaat bij een voorsprong 5 minuten liggen terwijl hij 10 seconden later weer vrolijk verder dartelt, Wieffer was als een halve Ufc'er bezig, Tillman liep als een gefrustreerde kleuter rond...

Zoveel spelers vertolkten vandaag irritanter gedrag, maar Ramalho is natuurlijk een makkelijker doelwit.

4 maart 2024 om 00:07

Perez is ook gewoon een overdreven negatieve opportunist. Hij is echt altijd negatief en dikt het altijd lekker aan. "Slechtste scheids ooit", "kan er helemaal niks van", "matennaaier"... noem maar op. Lekker makkelijk baantje zo voor hem. Altijd en alleen maar afzeiken is wat hij doet.

4 maart 2024 om 04:19

Ben het naast wieffer met je eens, wieffer was alleen geirriteerd met het moment met luuk de jong. En dssr begrijp ik hem volkomen in.

4 maart 2024 om 07:23

Mwah, ik vind tillman ook onzin; want zerrouki maakte wel 8 overtredingen en dan krijgen ze beide geel?

Noem dan idd timber.

4 maart 2024 om 06:59

Je vergeet de jong en til, die zijn ook constant bezig met de tegenstander en scheids.

4 maart 2024 om 07:52

Omdat Ramalho dit elke wedstrijd doet? Zelfs tegen Spakenburg. De grootste clown momenteel op de Nederlandse velden.

4 maart 2024 om 09:53

Bij timber liep letterlijk het bloed uit de mond na die botsing hé... kreeg het hoofd van zijn tegenstander vol op zijn mond en neus. Zou ik ook ff groggy van zijn denk ik.

4 maart 2024 om 11:04

Ik zou er geeneens moeite voor doen om uitleg over Timber te geven bij dit soort reacties. Als je niet begrijpt dat Timber geen act was met zijn hersenschudding van kort geleden, dan ben je gewoon partijdig in je reactie (of blind).

4 maart 2024 om 11:40

Dan kun je Lozano er wel elke week uit lichten. Ik denk zelfs dat hij thuis ook zo is en zn vrouw/vriendin te kort doet :-). Maar serieus, je hebt voetballers die alles doen om te winnen en daarbij te ver kunnen gaan. Ik denk bijv aan een Suarez in zn tijd bij Ajax. Dat is nog steeds niet goed te praten maar deze Lozano lijkt werkelijk bij elke contact wel te proberen om z'n tegenstander iets aan te doen.

Terug naar Ramalho, de reactie van Bosz is veelzeggend natuurlijk.niets aan de hand.

4 maart 2024 om 12:51

Gimenez vroeg welgeteld één keer een kaart voor een PSVer, wat ik trouwens ook al te veel vindm

Perez moet lekker zijn mond houden. Onze grensjager vriend🫠

4 maart 2024 om 08:33

Triest dat er nog steeds mannetjes zijn die dat voorval erbij pakken, het heeft helemaal niets met deze uitspraken te maken. Coelio kan beter z'n mond houden.

Ramalho is idd de grootste clown op de velden qua aanstellen. Bijna iedere wedstrijd zie je hem wel weer iemand proberen te naaien, tegen Brobbey idem.

4 maart 2024 om 08:52

Als je echt alle wedstrijden kijkt dan zal je zien dat er bizar veel van dit soort types rondlopen. Zelfs Henderson had daar bizar veel last van afgelopen wedstrijden. Maar als je dan toch een piswedstrijd gaat doen denk ik dat Gimenez de grootste verschrikking is. Hoe vaak hij om kaarten vroeg, ook bij zijn eigen schwalbe dit weekend, was een verschrikking.

Ik dacht dit gaat over de laatste 3 maanden van Gimenez... of Lozano. Oke dat van Ramalho was ook suf, maar Chucky en Santi waren toch weer aan het smeken om kaarten. Je zou er bijna een goed doel voor oprichten.

4 maart 2024 om 09:24

Lijkt me dat daar toch een hele makkelijke regel voor is. Mensen die vragen krijgen (ook) een kaart. Dan is het binnen een paar weken klaar lijkt me.

4 maart 2024 om 09:55

Was dat ook niet ooit een regel / richtlijn? Jammer dat ze die niet meer hebben. Ben echt groot fan van Santi, maar dat kaartje vragen vind ik zo ontzettend irritant en kinderachtig.

Ere wie ere toekomt: Luukinho is toch wel de grootste matennaaier bij dit PSV. Loopt altijd te zeiken tegen de scheids en te vragen om een kaart als er niks aan de hand is. En acteert bij elk licht contact de stervende zwaan.

4 maart 2024 om 09:51

Heeft toch bij Barcelona gespeeld. Zal het wel daar opgepikt hebben.

4 maart 2024 om 11:58

Ik vind dat dus behoorlijk meevallen. Andersom beredeneerd kun je ook zeggen dat hij soms ellebogen en beuken te verwerken krijgt die alleen getolereerd worden omdat hij zelf ook vrij groot en sterk is.

Het is echt zo makkelijk om week in week uit weer altijd negatief te zijn richting 1 speler. Niet alleen bij PSV, bij Ajax, bij Twente, bij United (vorig jaar & nog steeds). Het is zo makkelijk scoren telkens. Terwijl het maar in 1 van de zoveel X terecht is. Kritiek oké, maar kritiek puur vanwege het kritiek geven en/of omdat iemand niks goed kan doen, houdt toch op.

Ik vind het geen goed argument dat er anderen waren die het meer verdienden om uitgelicht te worden.
Wat mij betreft is dat irrelevant, Perez kiest voor Ramalho nu, dus kijk ik naar het gebeurde en dan zie ik inderdaad dat Ramalho hier naar gedrag vertoond.
Helaas waren er zo nog een aantal bij beide ploegen te vinden.
Overigens kan het ook geen kwaad om dan eens een speler te belichten die én keihard werkt én netjes blijft, zoals Hartman. We hoeven niet altijd alleen maar te kijken naar het slechte.

Een wedstrijd op het scherpst van de snede, met voor beide grote belangen. Beide teams hadden een handje van irritant gedrag. Maar ik vond het niet dusdanig storend, zoals een tijdje het geval was bij de wedstrijden van PSV en ajax. Ramalho is in deze natuurlijk een makkelijk slachtoffer, maar er waren er meer gisteren.

Voorop gesteld: het komt van beide kanten natuurlijk; zowel bij Feyenoord als PSV (als in elk ander willekeurig elftal) zitten een aantal van dit soort figuren.

Dat gezegd hebbende heeft Perez natuurlijk wel een punt. Of hij wel of niet kan voetballen heeft daar dan weer weinig mee te maken naar mijn mening. Maar goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren