Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez licht dissonant uit bij Feyenoord: ‘Hier sta je voor! Dit moet echt beter’

Laatste update:

Feyenoord is donderdagavond vlak voor rust op voorsprong gekomen tegen AS Roma. Kenneth Perez zag een eerste helft waarin beide ploegen een aantal mooie aanvallen opzetten en haalt Ayase Ueda eruit als dissonant bij Feyenoord. "Deze kaats op Mats Wieffer... Dit is zo jammer!", aldus Perez bij ESPN.

Ueda, die opnieuw Santiago Gimenez vervangt in de spits bij Feyenoord, werd in de eerste helft in dreigende positie met de rug naar het doel aangespeeld. Wieffer kwam vanuit het middenveld diepgelopen en vroeg om de bal. De middenvelder had een gigantische kans gekregen als Ueda de bal goed kaatste, maar dat lukte niet.

"Dit is een hele, hele slechte kaats op Wieffer", vindt Perez. "Dat was echt jammer, want het was een mooie aanval. Dit is toch geen lastige bal? Ueda hoefde hem alleen maar op Wieffer te kaatsen."

Marciano Vink reageert mild op de verkeerde pass van Ueda. "We weten allemaal: als je als spits niet heel veel ballen krijgt... Ik denk als hij twee, drie ballen heeft gegeven... Dat hij hem dan goed legt."

Perez is minder vergevingsgezind. "Hier sta je voor! Of Wieffer hem dan maakt, dat is een tweede. Maar deze moet echt beter afgegeven worden."

Zo klinkt er opnieuw kritiek op Ueda, die zondag ook al niet kon imponeren tegen Sparta Rotterdam (2-0 winst). "Als je het hebt over de vraag of hij een goed alternatief is voor Gimenez, dan zijn dit de momenten waarop hij wordt afgerekend", zegt Perez.

Gimenez begon donderdag op de bank en gaat in de tweede helft invallen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Reacties

Ueda is al meermaals overgeslagen terwijl hij goed stond door Wieffer en Stengs. Voor de rest krijgt hij helemaal geen bruikbare ballen.

15 februari 2024 om 20:44

Waarom zouden ze dat dan doen?

Dom gelul: was een uitstekende kaats van Ueda,maar Stengs of wie het ook was staat niet op te letten. Ik vond Ueda prima spelen

15 februari 2024 om 21:01

Ik vond hem dus ook niet zo slecht en vroeg me al af of t aan mij lag toen de commentator zei dat ie zo tegenviel. Die jongen krijgt niet veel aanvoer en staat ineens tegen twee verdedigers van europese subtop. Zou hem wel eens met gimenez samen willen zien. Soort 4-4-2. Kan stengs naar rechts l

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren