Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez kritisch op Feyenoord-speler: ‘Hij komt te laat, óf hij wordt uitgespeeld’

Laatste update:

Kenneth Perez is kritisch op Ramiz Zerrouki. De 25-jarige middenvelder van Feyenoord moet het dit seizoen vooral doen met invalbeurten, maar krijgt de laatste tijd meer speeltijd als gevolg van de blessure van Mats Wieffer. Toch ziet Perez dat Zerrouki het regelmatig lastig heeft, zoals zondag in het duel met NEC (2-3 zege).

Tijdens Dit was het weekend op ESPN worden er verschillende momenten van NEC’er Rober González getoond, die een goede wedstrijd speelde tegen Feyenoord. Perez bekijkt dat echter op een andere manier.

“Dit had ook een piero kunnen zijn van de mankementen van Zerrouki”, aldus de Deense analist. “Bij bijna al deze momenten laat Zerrouki het verdedigen in de grote ruimte eigenlijk na.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Presentator Milan van Dongen geeft vervolgens aan dat hij Zerrouki een beetje tegen vindt vallen in zijn eerste seizoen bij Feyenoord. Karim El Ahmadi is het daarmee eens, maar denkt ook te weten waar dat aan kan liggen.

“Als spelers aan de rechterkant uitkomen en naar binnen spelen, is het voor een nummer zes toch wel moeilijk om zo’n speler op te pakken. Je zag nu wel dat Chery heel vaak vrij kwam. En Rober, omdat ze van rechts naar binnen komen. En dan is het vaak moeilijker voor een nummer zes”, aldus El Ahmadi.

Perez sluit zich daarbij aan. “In de grotere ruimtes verdedigen is het moeilijkste wat er is. Zet Busquets in grote ruimtes en dat wordt ook lastig. Dus op de een of andere manier moet je je daar toch tegen zien te wapenen.”

“Want dat is wel wat er gebeurt bij Feyenoord: je bent aan het aanvallen, er komt een counter, en op deze momenten kwam hij dan toch te laat of wordt hij uitgespeeld. Dat was ook een van de kritiekpunten van Arne Slot over Zerrouki, las ik. Want over het algemeen geeft hij de bal wel aan de goede kleur”, besluit Perez alsnog met een positieve noot.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Karim El Ahmadi is toch wel echt een verademing in de analisten poule, maar Zerrouki ergens in verdedigen kan ik niet meer. Ik vind hem zo schokkend slecht dat ik echt hoop dat Feyenoord zegt tegen Liverpool: We halen twee miljoen van de totale prijs voor Slot af, maar dan nemen jullie verplicht ook Zerrouki.

13 mei 2024 om 19:47

Geef Zerrouki dan gewoon twee miljoen mee en gun hem een vrije transfer. Pakt hij vast wel aan 😉

13 mei 2024 om 19:52

Ik heb Zerrouki behoorlijk lang verdedigd, ook omdat hij vaak met Wieffer opgesteld werd en dat niet werkte met twee zessen, maar zelfs nu, met wedstrijdritme en op zijn eigen positie wordt hij maar niet beter. Hij verliest veel duels, aan de bal niet bijzonder en wat Perez zegt over te laat komen en simpel uitgespeeld worden klopt ook. Ik hoop echt dat het er nog uitkomt, maar vrees dat hij toch te kort komt en we hem door moeten selecteren

13 mei 2024 om 20:00

Vanochtend dat verhaal van Edgar Ie gelezen heeft Zerrouki ook een broer of broertje? Volgens mij speelt die dan bij ons..

Zerrouki had het niet lastig; hij was ronduit slecht. Hoe makkelijk hij werd uitgespeeld; dat heb ik geen enkele andere (feyenoord) speler zien dit seizoen.

Dan lees ik dat je hem goed moet gebruiken... hoe dan?

13 mei 2024 om 21:11

Ik snap er niks van. Hij was echt goed bij Twente maar bij Feyenoord lijkt het inderdaad nergens op. Verhuur hem anders maar weer een jaartje aan Twente.

Gewogen en te licht bevonden beste voor hem is of terug te gaan na fc Twente lukt dit niet een Groningen Heerenveen waar hijj weer de man kan zijn

13 mei 2024 om 20:14

Ik denk niet dat Twente hem nog terug wil op dit moment, voldoende smaken op het middenveld met Sadilek, Eiting, Kjolo. Regeer. De transfer heeft voor Twente fantastisch uitgepakt.

13 mei 2024 om 21:25

Ik zou het blok Sadilek Zerrouki zonder twijfel in ere herstellen als dat mogelijk zou zijn.

13 mei 2024 om 22:45

Ik niet, op dit moment staat het meer dan prima bij Twente. Ik zie dit Twente niet beter voetballen als Zerrouki er weer bij zou zijn. Daarnaast speelt het sentiment ook wel mee, hij hoeft niet weer met hangende pootjes terug te komen.

Hij doet me denken aan Diemers, maar dan trager 🥲

De vraag is vooral waarom niemand binnen Feyenoord Slot heeft tegengehouden. Zelfs bij Twente, waar hij volgens de kenner fantastisch speelde, liet hij al zien dat hij nauwelijks loopvermogen of functionele techniek heeft. Handelingssnelheid en felheid ligt op een nog lager niveau dan dat. Het is een madammetje die alles in de laagste versnelling doet en het ergste is nog wel dat het hem niet lijkt te boeien.

Ik hoop dat Te Kloese hem deze zomer voor het eerste acceptabele bod laat gaan. Gegokt en verloren, voor beide partijen.

13 mei 2024 om 21:27

Bij Twente was hij gewoon een van de besten hoor. Stond ook in alle verdedigende Eredivisie klassementen bovenaan zoals gewonnen duels, balveroveringen etc.

13 mei 2024 om 21:44

Bij Twente inderdaad. En nu het niveau omhoog gaat, kan hij het allemaal niet meer bijbenen. Dat zagen ik en vele Feyenoorders al aankomen en naar verluid lag er zelfs een negatief scoutingsrapport, maar dat weerhield de club er helaas niet van.

13 mei 2024 om 22:11

Mooi dat jij het zag. Ik denk dat velen het wel in hem zagen zitten. Wat ik gisteren zelf tijdens het schakelen zag was dat hij gigantische ruimtes moest bespelen in de counters van NEC, achter Chery aan te hollen die de hele tijd uitweek naar de zijkant. Een speler als Busquets was daarin ook compleet ten onder gegaan. Ik zeg hiermee niet dat hij goed was, want het was inderdaad slappe hap, maar hij wordt ook niet bepaald in zijn kracht gebruikt.

13 mei 2024 om 22:19

Maar je mag toch verwachten dat een aankoop van 7 miljoen dat kan in de Eredivisie? Wieffer en Aursnes kostten beiden nog geen 10 daarvan en hen lukt het wel.
Het is een stukje inzicht, maar vooral loopvermogen en felheid om telkens net op tijd te komen.

Voetballend vond ik hem ook matig, bijvoorbeeld bij de situatie vlak voor de gelijkmaker. Sommigen zeggen dat het een slechte pass was, maar Zerrouki laat na om te scannen en loopt zelfs weg van de bal. Vervolgens gaat hij er tergend langzaam achteraan. Drie zwakke momenten in 15 seconden en de bal lag in het mandje.

Ik vraag me oprecht af op welke manier hij dan wel in zijn kracht gebruikt kan worden, want als 6 met een dusdanig hoge verdedigende lijn gaat het niet lukken.

13 mei 2024 om 22:36

Tja... Dat hij het voetballend niet bij kan benen lijkt nu wel duidelijk inderdaad. Bij Twente mocht hij het spel in zijn dode gemakje verdelen en dat was prima. Dan hoop je dat hij het ook een versnellinkje hoger kan bij Feyenoord, maar dat aspect was wel een gok en valt dan tegen. Wat ik wel echt verbazingwekkend vindt is dat het dan verdedigend dan ook zo tegen valt, want wat ik zeg, daarin blonk hij echt uit, en de tegenstanders zijn niet anders.

13 mei 2024 om 23:01

Verschil is natuurlijk dat Twente wel wat compacter staat dan Feyenoord. Als Feyenoord in balbezit is staat het helemaal open. Dan heb je bij balverlies slimme, snelle spelers nodig die de ruimtes goed kunnen afdekken en belopen. En daar ontbreekt het aan bij hem. Als de ruimtes groot worden verzuipt hij compleet door z’n gebrek aan inzicht en handelingssnelheid met en zonder bal.

Ik heb me in de luren laten leggen door Jan Streuer en Twentefans die bij hoog en laag volhielden dat dit een geweldige speler was. Dat ik op het verkeerde been ben gezet is zo erg nog niet. Kwalijker is dat de beleidsmakers bij Feyenoord zich te kakken hebben laten zetten. Maar ere wie ere toekomt, Twente heeft het echt uitstekend gespeeld.

13 mei 2024 om 22:19

Doe maar weer terug naar Twente! We bieden 1 miljoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren