Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: ‘Hij heeft zichzelf toch compleet in de maling genomen in zijn carrière?’

Laatste update:

Kenneth Perez is niet onder de indruk van de fysieke conditie van Oussama Tannane. De analist van ESPN vindt dat de aanvaller van NEC bij een grotere club hoort te spelen, maar acht Tannane daar momenteel te zwaar voor. “Dat hij zo'n soort loopbaan heeft, is toch volledig aan hemzelf te wijten?”, aldus Perez.

Tannane kon zondag niet voorkomen dat NEC op bezoek bij Ajax met 1-0 onderuit ging. Desondanks speelde de aanvaller geen onverdienstelijke wedstrijd. “Die jongen heeft zichzelf toch compleet in de maling genomen in zijn hele carrière”, zei Perez zondagavond bij Dit Was Het Weekend. “Dat hij zo'n soort carrière heeft, is toch volledig aan hemzelf te wijten? Hij is misschien wat gezet en zwaar, maar dit: deze sprint is toch heel erg goed?", gaf de analist aan, terwijl hij beelden van Tannane tegen Ajax liet zien.

“Het gaat me even niet om alle mooie ballen die hij geeft”, vervolgde Perez. “In het hedendaagse voetbal moet hij vijf keer per helft zo'n sprint trekken. Alleen, dat lukt hem niet. Daar is hij fysiek niet goed genoeg voor. Hij is te zwaar en niet afgetraind. Hij hoort niet bij NEC te voetballen, maar bij een hele goede en grote club. Een goede voetballer is meer dan alleen lekker kunnen voetballen.”

Tannane zelf was na de nederlaag van NEC bij Ajax (1-0) niet te spreken over arbiter Jochem Kamphuis. Volgens eerstgenoemde plantte Edson Álvarez bewust zijn elleboog in zijn gezicht. Het moment werd echter niet bestraft door de arbitrage. Onterecht, zo vond Tannane. “Iedereen zag het. Ik heb daar ook wat berichtjes over gehad met: ‘Hij deed het expres. Hij deed het expres’", zei hij tegenover ESPN.. "Ik ben Tannane, hè. Ik krijg ze altijd tegen, ik ben het gewend. Kijk zelf maar... Ik hoef niets meer te zeggen, iedereen ziet dit ook. Maar ik zeg zoals ik het al zei: ik blijf Tannane, ik loop altijd een beetje achter... “

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schitterend dat je op basis van de titel een idee hebt over wie het zou kunnen gaan. En op basis daarvan snap ik dat Tannana gefrustreerd is, alleen niet op 'wie' hij gefrustreerd is.

6 maart 2023 om 10:24

Op zichzelf in iedergeval niet, zelf kritiek kent Tannane niet.
Gisteren ook weer in de interview achteraf. Iedereen is tegen hem en daarom geen rode kaart. Ik denk dat samen met hem je nog niet aan 1000 mensen komt dat het een rode kaart vind.

Ik ben het niet vaak met Perez eens maar Tannane had zoveel meer uit zijn carriere kunnen halen als hij wat meer gedreven was in het beoefenen van zijn sport.

daarom speelt hij ook bij nec, want ook geen schande is.
hij vind het wel prima om op dit niveau te spelen, als dat betekend dat hij niet compleet afgetraind hoeft te zijn. voetballen kan ie wel, maar mentaal is het geen prof niveau. en dat zie je helaas wel meer bij marokaans/nederlandse spelers. als iemand daar ooit de "oplossing" voor vindt heb je goud in handen

6 maart 2023 om 10:30

Ik vind Tannane wel een bijzonder type daarin hoor. Of daar Marokkaans/Nederlands iets mee te maken heeft vraag ik me af. Ben het verder helemaal met je eens, want deze jongen kon met de juiste kop heel ver komen. Maar ik vind dat er genoeg Marokkaans/Nederlandse spelers zijn die mentaal alles prima voor mekaar hebben.Ik snap wel wat je bedoelt hoor, er zit een bepaalde drive in die gasten, daar kan menig voetballer van leren. Misschien dat dat soms botst met hetgeen ze presteren.

6 maart 2023 om 12:24

Ik denk dat Marokkaans er niks mee te maken heeft. Er zijn zat voetballers geweest die heel goed ballen konden maar die het uiteindelijk niet haalden. Ondanks je talentzul je toch ook gewoon jebest moeten doen. Zo woonde ik eens naast een cellist die bij een groot beroemd orkest werkte. Je hoorde hem soms urenlang alleen maar toonladders oefenen. Succes is vaak 20% talent en 80% zweet.

6 maart 2023 om 15:19

Ik denk zeker dat Marokkaanse cultuur hier wel veel mee te maken heeft. Het gaat hierbij erg om trots, Sinouh heeft dit ook wel eens aangegeven. Zoals zoveel boeken beschrijven, een ego kan enorm in de weg zitten bij (zelf)ontwikkeling. Daarbij voelen Marokkaanse voetballers de grootste druk juist van hun directe omgeving. Hun ouders en neven en familie trots maken. Als je oom zegt tegen je "ik vind het dat je het zo leuk doet" is dat heel anders dan dat hij tegen je zegt "wij kijken allemaal naar je, ik vertel iedereen dat je gaat scoren/ me neef bent, maak ons trots" etc. Etc.

Dit kan (hoeft niet natuurlijk) een component zijn dat sommige jongens, zoals een Tannana, niet alles er uit halen. Maar ik kan er ook naast zitten natuurlijk.

Perez heeft hier zeker een punt. Tannane hoort ook bij een club als Ajax of PSV te spelen, maar zoals je weet gaat het in de voetballerij om meer dan alleen een piekfijne crosspass geven of panna maken. Telkens kijk ik mijn ogen uit, waar hij gisteren diverse Ajacieden van het kastje naar de muur tikte, dat deze geweldenaar in het rood-groen-zwart speelt. Zijn linkerpoot is buitenaards en veels te goed voor NEC. Maar zolang hij in het Nijmeegse tricot schittert, ben ik dolblij en geniet ik iedere wedstijd weer van hem.

6 maart 2023 om 15:20

Iedere wedstrijd?😂

Het is jammer dat Tannane niemand tegen is gekomen die echt de juiste snaar bij hem heeft kunnen raken in zijn carriere. Was hij met een Ten Hag of Slot of zo'n type in aanraking gekomen dan denk ik dat zijn carriere er heel anders uit had kunnen zien. Het is in ieder geval echt een hele goed voetballer die een plafond zou kunnen hebben dat veel hoger ligt dan Nec.

6 maart 2023 om 10:30

Misschien wel, misschien ook niet. Volgens mij heeft ten Hag Mo Ihataren ook niet echt op de rail gekregen. We doen net of sommige trainers alles kunnen. Volgens mij is dat behoorlijk overdreven.

6 maart 2023 om 10:50

Wanneer heeft Ten Hag op een normale wijze met die jongen kunnen werken dan? Kwam te zwaar, geblesseerd en totaal niet fit bij ajax binnen. Ging bij jong ajax trainen, maakte weer minuten, speelde bij jong ajax en gooide alles weer in het water in de zomervakantie met foute vriendinnetjes etc en vervolgens ging Ten Hag naar united.

Dat mensen doen alsof sommige trainers alles kunnen is waar, maar het voorbeeld dat jij aangeeft hier is natuurlijk ook onzin.

6 maart 2023 om 11:13

Hij liet hem 1x invallen tegen PSV en maakte daarbuiten totaal geen gebruik meer van hem. Waarom kon hij tegen PSV wel minuten maken en daarbuiten niet ? Zo met een speler omgaan helpt hem zeker niet.

6 maart 2023 om 14:59

Moet niet gekker worden, als jij misschien dacht, dat het lek boven was met Mo na 1 inval beurt.

6 maart 2023 om 15:08

Persoonlijk vind ik het heel vreemd dat je hem goed genoeg vond om hem tegen je grootste concurrent in te laten vallen, maar dat je hem voor de rest niet gebruikt. Mo was toen blijkbaar afgetraind om te spelen. Waarom speelde hij dan niet meer wedstrijden ? Volgens Noud zou Ten Hag wel raad met hem weten en zou hij wonderen met hem kunnen verrichten. Waarom hebben we Mo toen dan niet meer gezien ?

6 maart 2023 om 17:40

Je hebt het blijkbaar niet gevolgd. Na die wedstrijd, raakte hij licht geblesseerd en verliefd en iedereen weet toch wel hoe het is afgelopen?

Alleen Mo zelf heeft schuld betreft zijn carrière en geen enkel ander trainer. Dat hij zijn vader heeft verloren, is nog wel de eerste maanden begrijpelijk, dat je het moeilijk kan hebben, maar alleen op social media werd daarover gesproken. Hij zelf sprak nooit dat dat de oorzaak was, dat hij ontspoorde. Mo laat alleen maar zien, wat hij wil laten zien op zijn eigen page..., maar laat ie een interview geven, zodat hij bepaalde mensen uit hun waan kan halen die denken, dat Ten Hag het niet goed heb gedaan.

Trouwens, Mo viel in en was bij lange na nog niet wedstrijd fit. Dus ja, als je dan toch andere prioriteiten hebt, dan moet ie dat vooral doen en ondertussen, gaat de coach gewoon verder met de groep.

6 maart 2023 om 12:29

Ik denk dat dit niet uitmaakt. Elke club kent wel een verhaal van een talent die de voetbal kwaliteiten heeft van een cruijff, maar die tijdens het eerste profcontract volledig ontspoort.

Het is altijd wel ook spannend als Tannane de bal heeft of het de briljante Tannane of de maffe Tannane krijgt.

6 maart 2023 om 14:46

Helemaal als de bal een keer wordt afgepakt

Tannane heeft iets oogstrelends als hij er zin in heeft. Maar hij mag zijn carrière toch gewoon opbouwen zoals hij vind dat het past, toch niet hoe bv Perez denkt hoe het had gemoeten. Misschien dat tannane het prima vind zo, dan is het toch niet in de maling nemen.

Die laatste alinea is toch niet echt relevant meer voor het statement dat Perez maakt?

6 maart 2023 om 10:52

Die laatste alinea is juist tekenend voor wat Perez zegt. Een speler die niet kritisch naar zichzelf kan kijken, de wereld is tegen hem, het ligt altijd aan iemand anders.

Zelfs als hij zegt dat die het prima vind, dan kan die zichzelf nog steeds in de maling nemen. Want als die het allemaal echt zo prima vind, waarom dan altijd zo gefrustreerd over alles en iedereen.
Een theo janssen, die vond het prima. Die klaagde niet, zeurde niet, vond sigaretje en biertje belangrijker dan spelen bij absolute top. Maar Tannane heeft altijd wel iets te zeuren, dan kan je toch niet zeggen dat hij het prima vind zo?

6 maart 2023 om 12:01

Maar klagen over arbitrage, zoals in dit geval, is toch heel wat anders dan carrière paden? Ik heb ook nooit ambitie gehad om in een eerste team of hogerop te spelen, maar als ik het niet eens ben met hoe er met me wordt omgesprongen (hoe terecht ook), kan ik daar gewoon iets van vinden.

Dus ik zie de link niet, maar oké. Je vergelijking met hoe Jansen er mee omging vond ik wel grappig. Wat een kerel. Maar ook hij kon toch wel aardig over de flos gaan, voor iemand die het allemaal niet zo serieus nam …;p

6 maart 2023 om 12:51

Natuurlijk mag en kan je over een bepaalde beslissing iets zeggen, dat hij het verkeerd gezien heeft of wat dan ook. Prima. Maar hij zegt nu eigenlijk letterlijk, hij doet het expres, de scheids weet dat, maar omdat ik Tannane ben ....

"ik ben Tannane, hè. Ik krijg ze altijd tegen, ik ben het gewend. Kijk zelf maar... Ik hoef niets meer te zeggen, iedereen ziet dit ook. Maar ik zeg zoals ik het al zei: ik blijf Tannane, ik loop altijd een beetje achter... “

Dit is niet klagen over de arbitrage meer imo,

6 maart 2023 om 13:53

Ja, nou daar heb je wel een punt, het klinkt een beetje teveel als dat hij er niks aan kan doen. En we zouden zomaar kunnen gaan denken dat dit exemplarisch is voor zijn gehele carrière. Zou zomaar kunnen.

En wat top eigenlijk, bedenk ik me zojuist, dat ik gewoon een woord als exemplarisch heb gebruikt op VZ. Wat een waanzin.

8 maart 2023 om 14:52

fancy words using are you

Tannane is en blijft een narcist, het ligt aan alles en iedereen behalve aan mr zelf.

Dit lopende seizoen zal ie zich nog redelijk netjes gedragen binnen de club (nec), maar de kans is heel erg groot dat volgend seizoen vrij snel de haarscheurtjes zichtbaar worden.

Vind zichzelf bij elke club waar ie is geweest groter dan de club en zeker groter dan zijn medespelers, want hij is de beste.

Hij zou een topper kunnen worden als hij de juiste leefstijl had.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren