Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pepi scoort weer en noteert verbluffend doelpuntengemiddelde

Laatste update:

Ricardo Pepi heeft zichzelf in de nacht van dinsdag op woensdag opnieuw een goede dienst bewezen. De Amerikaanse spits tekende in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Oman voor zijn tweede interlandgoal op rij aan. De Verenigde Staten zouden het duel uiteindelijk met 4-0 winnen. Pepi stapt woensdag op het vliegtuig terug naar Nederland om zich met PSV voor te bereiden op het treffen met NEC.

Waar Pepi op de bank begon tegen Oman, waren er wel basisplaatsen weggelegd voor ploeggenoten in Eindhoven Sergiño Dest en Malik Tillman. Zij zagen hoe hun ploeg al na een klein kwartier spelen op voorsprong kwam. Na geklungel in de verdediging bij Oman schoot Folarin Balogun raak op een rebound van Dest. De aanvaller van AS Monaco stond op de juiste plek om zijn tweede interlandgoal te maken.

Na rust voerde Amerika het tempo op en werd de score verdubbeld door Brenden Aaronson. De even daarvoor binnen de lijnen gekomen middenvelder mocht aanleggen voor een vrije trap op zo'n 25 meter van het doel en profiteerde van gestuntel bij de Oman-doelman. Pepi, die halverwege binnen de lijnen kwam voor Balogun, tekende tien minuten voor tijd voor de 3-0.

De spits van PSV werd aangespeeld op de rand van de zestien en schoot fraai raak uit de draai. Pepi komt daarmee gemiddeld op één goal per 34 minuten in 2023. Daarmee was het nog niet gedaan voor de Verenigde Staten, daar de eindstand werd bepaald door Khaled Al Breiki. De verdediger gleed de bal achter zijn eigen doelman na voorbereidend werk van Benjamin Cremaschi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Prima statistieken voor Pepi. Jammer voor hem dat Luuk de Jong zo goed speelt, maar zo kan hij wel completer worden als spits door te leren van Luuk en gedurende het jaar ook steeds meer speeltijd krijgen.

13 september 2023 om 08:20

En mensen dachten dat Pepi vrij snel een basis plek zouden krijgen. Schrijf Luuk nooit af. Die is zo verschrikkelijk belangrijk.

13 september 2023 om 08:28

Ik was daar een van. Maar wat heeft hij mij weer verbaasd, ontzettend belangrijk. Hoop dat hij dit heel het seizoen volhoudt. Vorig jaar begon die ook sterk en zwakte het wat af gedurende het seizoen.

13 september 2023 om 08:27

Met Pepi hebben we in principe al de opvolger van Luuk in huis. Top dat hij nu weer scoort voor Team USA, geeft hem de juiste boost.

13 september 2023 om 12:50

Het 'nadeel' voor Pepi is natuurlijk wel dat Luuk waarschijnlijk niet meer weggaat bij PSV en in deze vorm volgend jaar ook gewoon de nummer 1 is. Ik vraag me af of Pepi dan voor het tweede seizoen op rij op de bank wilt zitten.

Ik vind hem voetballend nog tegen vallen in de minuten die hij krijgt bij PSV. Maar hij legt ze er wel makkelijk in. Ben er alleen bang voor dat hij verder te weinig toe gaat voegen aan het spel van PSV (hoop uiteraard dat ik volledig naast zit).

13 september 2023 om 08:23

Eens, in zijn minuten voor PSV kan deze man mij ook nog niet bekoren. Leuk dat hij vaak scoort voor de VS, maar die spelen ook regelmatig tegen de lamme en de blinde.
Hopelijk bewijst hij op termijn dat hij een paar niveaus hoger ook mee kan komen. Een echte kans bij PSV heeft hij nog niet gehad.

13 september 2023 om 08:41

Ik denk ook niet dat je dat (meteen) kan verwachten van een spits die van een degradant komt. Bij PSV is meevoetballen belangrijk, waar hij bij Groningen weinig de bal kreeg en snel met zijn kansen om moest gaan. Compleet andere manier van voetballen voor hem. Dus het is alleen maar goed dat hij dit langzaamaan kan leren in de schaduw van Luuk de Jong

Goed om te zien dat hij zijn goals meepakt. Hij heeft nog niet echt een kans bij PSV gehad maar dat komt ook omdat 'luukinho' momenteel in vorm is. Ik hoop dat de verwachtingen gemanaged zijn bij de aankoop van Pepi. Zou bijzonder vervelend zijn als hij zich nu al zit te ergeren aan het feit dat ie moet banken.

13 september 2023 om 09:39

Denk dat hem is voorgeschoteld dat hij zich onder de vleugels van De Jong mag ontwikkelen. De Jong was eind vorig seizoen ook weer goed in vorm en scoorde regelmatig, dus denk niet dat Pepi zelf het idee had dat hij heel snel eerste spits zou worden. Maar dit is prima denk ik. Moet werken aan z'n meevoetballende kwaliteiten en daar krijgt hij nu de tijd voor. Heeft lekker aan zijn vertrouwen kunnen werken bij het nationale elftal en neemt dat goede gevoel mee naar Eindhoven. Hopelijk gaan we snel meer van hem zien want ik ben erg benieuwd naar hem. Verwacht wel dat dat komende periode gaat gebeuren nu we het Europese seizoen in gaan en De Jong lang niet meer alle wedstrijden (volledig) kan spelen.

Scoren tegen Oman is toch niet bijzonder ? wel lekker interland goals maken als je interlands speelt tegen landen als Saint Kitts en Nevis, Honduras, Trinidad en Tobago, Martinique, Suriname, Curacao, Granada, etc , dan kan zelfs Wout Weghorst aan 20 interland goals komen

Is wat anders dan dat je interland goals maakt tegen Spanje, Frankrijk, Engeland, Italie, Duitsland, Belgie, Kroatie etc, zelfs landen als Denemarken, Zweden, Portugal, Polen, Tsjechië zitten ver boven het niveau van de Concacaf landen

13 september 2023 om 10:53

Een beetje keeper had er fatsoenlijk z’n hand tegen gezet. Maar over het algemeen maakt hij wel gemakkelijk doelpunten, ook bij Groningen.

Toch vind ik het geld dat ze hebben betaald voor hem, nog niet helemaal passen bij wat ik van m zie als hij al minuten krijgt. Niet echt balvast, lijkt me meer een loper, dan een voetballer….ik weet het niet. Luuk is ook niet briljant, dat weten we, maartse weten ook dat als je de bal fatsoenlijk in de 16 brengt het altijd gevaarlijk wordt en regelmatig kassa. Dat is dus waar Pepi ook naartoe moet.

13 september 2023 om 12:24

Ja maar zo is het nou eenmaal door de cheografisch ligging van een land moet je spelen tegen landen uit dat gebied

Leuke spits maar zal alles nog moeten bewijzen tegen topteams en toplanden. Met alle respect, tis Oman en geen pak 'm beet Spanje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren