Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pellè is met doelpunt en assist grote man bij Italië

Laatste update:

Giampiero Ventura heeft zijn eerste driepunter als bondscoach van Italië te pakken. I Azzurri gingen donderdag nog met 1-3 onderuit tegen Frankrijk, maar waren maandagavond met 1-3 te sterk voor Israël. Graziano Pellè scoorde één keer. Servië en Ierland scoorden allebei twee keer en hielden het op een gelijkspel: 2-2.

/

Israël - Italië 1-3
De 31-jarige aanvaller van Shandong Luneng tikte na een klein kwartier binnen na een strakke voorzet van Luca Antonelli en had daardoor vier van de laatste zeven interlanddoelpunten van Italië voor zijn rekening genomen. De blauwhemden bleken bijzonder effectief, want ook de tweede doelpoging leverde een treffer op. Antonio Candreva mocht na een overtreding op Giacomo Bonaventura aanleggen vanaf elf meter en stuurde de doelman de verkeerde hoek in: 0-2. Israël deed voor de thee echter nog wel wat terug in Haifa.

Tal Ben Haim II, een 27-jarige linksbuiten van Maccabi Tel Aviv, verraste Gianluigi Buffon met een lepe boogbal en bracht de spanning terug in de wedstrijd. Pellè was in de blessuretijd nog dicht bij de 1-3, maar zijn kopbal werd gekeerd door David Goresh. In de tweede helft kreeg Italië al gauw een tegenslag te verwerken doordat Giorgio Chiellini voor het eerst in een interland rood kreeg, maar veel verder dan een kans voor Nir Bitton kwam Israël niet meer. Italië gooide het duel zeven minuten voor tijd op slot: Ciro Immobile hamerde binnen dat Pellè de bal had doorgekopt.

/

Servië - Ierland 2-2
Ierland kwam al na drie minuten op voorsprong op de slechte grasmat van Stadion Rajko Mitic in Belgrado. Jeff Hendrick volleerde een afvallende bal achter doelman Predrag Rajkovic: 0-1. Ierland leunde vervolgens op de verdediging en Servië kwam niet veel verder dan enkele aardige opzetjes en kansen voor Filip Kostic en Aleksandar Mitrovic. Het team van trainer Slavoljub Muslin stelde in tweede helft echter orde op zaken: Kostic schoot na een voorzet vanaf rechts van dichtbij binnen en Dusan Tadic benutte een strafschop. Servië leek de zege wel binnen te hebben, maar negen minuten voor tijd ging het door een kopbal van Daryl Murphy toch nog mis: 2-2.

Ja, hij speelt ver weg, in China, maar Graziano Pellè blijft maar scoren. Vanavond scoorde hij opnieuw voor Italië! Hij was goed voor vier van de laatste zeven treffers van de Squadra Azzurra!

Geplaatst door voetbalzone op maandag 5 september 2016

Is Graziano Pellè op dit moment de beste spits van Italië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige spits! Jammer voor hem dat hij pas relatief laat op stoom is gekomen onder Koeman in de Kuip.

5 september 2016 om 22:52

En dan wilde deze trainer pelle niet meer oproepen omdat hij naar china is gegaan xd

5 september 2016 om 22:53

Pelle is een prima spits. Maar geweldig vind ik te ver gaan. Hij haalt net aan de dubbele cijfers in Engeland. Pelle is voor Italië de eerste spits bij gebrek aan beter. Italië heeft gewoon een slechte periode mbt aanvallers. Vroeger had je spelers als Del Piero, Inzaghi enz. Als Pelle in die tijd had gespeeld dan was hij niet eens opgeroepen. De enige Italiaan die ik de afgelopen tijd beter vond op die positie was Di Natale, maar die heeft zijn houdbaarheidsdatum ook bereikt. Zowel bij Juventus, Milan, Inter en Roma staat er geen Italiaan als echte spits. Dat is een uitzondering vergeleken met de afgelopen 20 jaar. In dat opzicht hadden wij maar mazzel met Van Persie de afgelopen jaren....

5 september 2016 om 23:11

Met je eens. Een prima spits, maar geen wereldtop. Vroeger had Rossi. Del Piero was een middenvelder.

5 september 2016 om 23:18

Iedereen speelt gebrek aan beter. Messi en Ronaldo ook. Pelle is gewoon een goede spits voor het systeem van Italië.

5 september 2016 om 23:21

Haha je hebt gewoon gelijk! Hoe ver het ook gedacht is..

"Spelen bij gebrek aan beter" en "Ronaldo en Messi" in 1 zin noemen is eigenlijk krankzinnig, maar wel de waarheid
Hahahaha als er betere dan hun waren, was Jesus opgestaan!

6 september 2016 om 00:00

Inti Del Piero was voornamelijk (schaduw)spits.

6 september 2016 om 00:54

Idd beetje als hoe Bergkamp speelde in het nederlands elftal.

6 september 2016 om 08:03

del piero is nooit een middenvelder geweest! del piero was een aanvaller die zich graag liet uitzakken zoals een tevez of dybala.

6 september 2016 om 08:18

Niet zo stellig dingen roepen waar je duidelijk niet feiten de van kent. Ik heb vanaf 1994-1995 vrijwel geen wedstrijd van Del Piero gemist en ik kan je zeggen, hij heeft nooit op het middenveld gespeeld. Zelfs toen hij en Totti samenspeelden voor La squadra Azzurra speelde Totti op 10, kort achter de twee spitsen. Waarbij Del Piero altijd, net als bij Juve, ze rol van schaduwspits heeft vervuld. Alleen in de begin jaren toen hij voor het eerst in de basis kwam (en vlak erna gelijk de CL won en de winnende goal scoorde in het wereldkampioenschap voor clubteams) vormde hij een tridente met Vialli en Ravanelli. Dan nog was hij geen middenvelder.

6 september 2016 om 07:54

Vind ik ook. Wat is er dan met hem gebeurd bij Southampton?

Italië zoals Italië. Niet super goed, maar ohh zo dodelijk. De rode kaart van Chiellini was absoluut geen tweede gele kaart, maar aangezien ook de 1-2 geen penalty was heeft de scheids beide teams geholpen. Israël heeft goed terug gevochten, maar de kwaliteitsverschil was gewoon te goed. Spanje en Italië gaan normaal gesproken gewoon eerste en tweede eindigen.

Hopen op een WK zonder Israel. Heb deze wedstrijd helemaal gekeken en die gasten kunnen er niks van. Verrati wat een speler. In zijn eentje domineerde hij het middenveld.

5 september 2016 om 23:04

Israel doet zoiezo vaak niet mee met een wk, overigens zijn er altijd veel teams die er helemaal niks van bakken die meedoen aan eindtoernooien. Kijk maar naar het afgelopen EK

5 september 2016 om 23:23

Als Israel zich nou gewoon wel kwalificeert en eventueel bij "ONS Oranje" in de poule ingedeeld wordt..

Winnen wij tenminste ook een wedstrijd😁

5 september 2016 om 23:33

Dan moeten wij nog maar zien te kwalificeren, met blind aan het roer wordt dat al moeilijk genoeg

6 september 2016 om 05:43

Absoluut waar haha! Maar mocht dat wonder gebeuren.. Is het toch fijn om te weten dat we tijdens het toernooi ook een wedstrijd zouden kunnen winnen!

Ongelofelijk dat Servië niet gewonnen heeft. Bal op de lat die moeilijker was om te missen dan te scoren en Ivanovic die nog een enorme 1 op 1 kans mist. Dit zijn juist de wedstrijden die je moet winnen wil je dat WK halen.

5 september 2016 om 23:25

ik zal nooit begrijpen waarom servie nooit deze wedstrijden eens serieus nemen. jou land heeft veel talenten/redelijk selectie die in de grote clubs spelen, maar ze kunnen niet eens van ierland winnen. jou land mist sowieso een winnaarsmentaliteit.

6 september 2016 om 00:01

Mwah, ze waren beter, veel meer balbezit en kansen, alleen verdedigend zagen ze er echt heel onzeker uit. Beetje zoals het NL elftal. Voetballend was het wel leuk om naar te kijken, dat is wel eens anders geweest. Een stijgende lijn zit er zeker wel in, maar 3 volle punten hier waren zeker wel een must, vooral omdat het een thuiswedstrijd is. Matic was er helaas ook niet bij..

Er zat meer in voor israel, jammer dat ze niet nog een doelpuntje erin hadden geprikt. Die goal van Tel Haim was overigens echt een wereldgoal. Achja, verliezen van dit Italie met verrati en marchisio erbij is geen schande.

6 september 2016 om 07:22

Marchisio?

6 september 2016 om 07:55

Ja, ik zat fout. Ik dacht tijdens het schrijven dat beide middenvelders meededen, was dus niet zo

Ondanks dat hij ver in China op een lager niveau speelt, is onze Pelle toch weer heel belangrijk, en dat vind ik geweldig. Ik vind hem echt een topper en is zeker een van mijn favoriete spelers van ons elftal. Prima resultaat ook.

Als ik kijk na het afgelopen EK , dan is er geen enkel land meer dat er echt boven uit steekt .

Prachtig voor Pellè! Hiermee snoert hij in ieder geval voorlopig de monden van alle critici.

Goede degelijke overwinning van Italië. Ventura bewijst geen laffe coach te zijn. Met 10 man toch een spits met een spits vervangen. Geweldige goal trouwens van Immobile. Zet de verdediger van Israël opzij alsof het niks is. Op naar Spanje.

Pelle zit misschien net onder de absolute top, maar de Italiaanse spitsen uit het verleden hadden ook wel hun plussen en minnen hoor. Schillaci was een eendagsvlieg. Types als Carnevale, Silenzi, Vieri en Toni kenden zo hun beperkingen. De beperkte voetballende kwaliteiten van Inzaghi werd ook vaak over gesproken. Rossi heeft wel een breder trackrecord. Voetbaltechnisch was Gilardino goed. Dan kom je al op Bettega en Boninsegna.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren