Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle scoort buiten Eredivisie wél aan de lopende band

Laatste update:

PEC Zwolle heeft dinsdagavond eindelijk weer een overwinning geboekt. In de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker had het elftal van trainer Dick Schreuder geen kind aan MVV Maastricht en werd het 4-0. Het was de eerste overwinning voor de Zwollenaren sinds de aanstelling van de vijftigjarige oefenmeester. De laatste zege dateert van 26 oktober dit jaar, toen De Graafschap in de eerste ronde van de beker opzij werd gezet met 4-1.

De ploeg van Schreuder kon wel een succesje gebruiken en MVV bleek daar de uitgelezen tegenstander voor. Na dertien minuten spelen kopte Yuta Nakayama een corner van Luka Adzic richting zestienmetergebied en Siemen Voet stond daar om het juiste zetje te geven: 1-0. Corners bleken de weg naar succes voor de Zwollenaren. Zes minuten na de openingstreffer slingerde Adzic de bal weer voor de goal; dit keer was het Rav van den Berg die raak kopte.

De bezoekers hadden maar weinig in te brengen en mochten blij zijn dat het bij rust nog maar 2-0 stond. Na rust bleef het overwicht van de haast ontketende Eredivisie-hekkensluiter aanhouden. Slobodan Tedic zag een doelpunt nog afgekeurd worden vanwege buitenspel, maar Adzic verruimde na een uur spelen wél de marge naar drie. De Servische spits passeerde Rico Zeegers en bekroonde een prima wedstrijd met zijn eerste treffer in Zwolse dienst. PEC dacht er geen seconde aan om genade te tonen: twintig minuten voor tijd was het tijd voor de volgende. Samir Lagsir kon ongehinderd door de Maastrichtste verdediging heen lopen en gaf Tedic toch zijn doelpunt.

MVV stond erbij en keek ernaar. Het zei genoeg dat de ploeg van Klaas Wels een kwartier voor tijd pas de eerste mogelijkheid van de wedstrijd kon noteren via Sven Blummel. PEC Zwolle voetbalde het duel echter moeiteloos uit en ging zelfs nog op jacht naar de vijfde. Die kwam echter niet meer, al zullen Schreuder en consorten daar alle vrede mee hebben gehad. Zwolle mag zich zo opmaken voor de derde bekerronde.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het jaar dat wij degradeerden haalden we kwartfinale. Toen dacht ik tussentijds; die rukbeker winnen we toch niet en dit kost alleen maar energie in de degradatie strijd.

14 december 2021 om 20:55

Ja dat klopt. NEC verloor destijds de halve finale in de verlenging van PEC die uiteindelijk ook de beker wonnen toen NEC degradeerde. Aan de andere kant is het natuurlijk super als je zo ver weet te komen. Was toch een lichtpuntje en dat sprankeltje hoop wat je behield.

Net de samenvatting gezien. Wat staat die nummer 32 van MVV in hemelsnaam te doen bij die derde goal? Oprecht nog nooit iemand zo slecht een bal zien weg werken, om 5 seconden later compleet geparkeerd te staan als de PEC aanvaller een minimale beweging naar links maakt. Een overtreffende trap van dramatisch zoals die gozer daar stond te verdedigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren