Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle heeft twee opties: ‘Een mooie som geld, of een nieuw contract’

Laatste update:

Nieuw-Zeeland werd met drie nederlagen op rij uitgeschakeld op de Confederations Cup en zodoende keert Ryan Thomas terug naar PEC Zwolle. De middenvelder sprak reeds met technisch directeur Gerard Nijkamp over zijn eigen toekomst. Er zijn twee opties voor Thomas, legt Nijkamp maandag uit aan de Stentor.

"Of Ryan wordt voor een mooie som aan een mooie club verkocht en anders willen we zijn contract met een jaar verlengen. Deze optie hebben we met hem besproken en hij staat daar niet onwelwillend tegenover", vertelt Nijkamp. Het huidige contract van Thomas loopt nog een jaar door. "Als hij terugkeert, gaan we daar verder over praten."

Vorig seizoen kwam de 22-jarige middenvelder tot 31 competitieduels. De nieuwe trainer John van 't Schip hoopt ook na de zomer over Thomas te kunnen beschikken, vertelt hij in De Telegraaf. "Alles kan en hij heeft nu op een groot podium gespeeld en het goed gedaan", doelt hij op het toernooi in Rusland. "Dan zijn er altijd clubs die daarnaar kijken. Ik zal er alles aan doen om hem hier bij PEC te houden, maar er is ook een clubbelang. Alleen is er nu niet veel over te zeggen."

Zie je Ryan Thomas deze zomer vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alweer veel te laat gehandeld.. Alles wees erop dat deze jongen voor een flinke som geld verkocht kon worden in de toekomst. Hoe kunnen ze zo'n jongen dan nog maar voor 1 jaar vast hebben liggen..

26 juni 2017 om 10:49

Hij ligt nog vast tot medio 2019 dus een tweejarig contract.

26 juni 2017 om 10:55

Dat is dus het punt, dat ligt ie dus blijkbaar niet..

26 juni 2017 om 11:00

ik weet dat er discussie is over de duur van het contract maar is er al duidelijkheid over wie er gelijk heeft?
Transfermarkt geeft aan dat het tot 2019 loopt en meestal kloppen de cijfers daar wel.

26 juni 2017 om 11:20

Nijkamp heeft al aangeven dat het inderdaad 2018 is

Vond hem vorig seizoen eigenlijk niet erg goed spelen. Dan zie ik hem nu bij Nieuw Zeeland en lijkt het wel een andere speler. Ineens heel veel drive, lijkt wel sterker en werkt enorm hard, wat ik juist zijn mindere punten vond. Zou mooi zijn als hij bleef en deze lijn verder trekt, denk alleen wel dat hij vertrekt...

Ik zou graag van Nijkamp horen waar het fout is gegaan met zijn contractverlenging, want Nijkamp bracht destijds zelf naar buiten dat Thomas tot 2019 verlengd had. Dat blijkt dus 2018 te zijn. Dat wordt nu onder het tapijt geschoven lijkt het, dus het zal wel puur amateurisme zijn. Iets in de trant van, vergeten om '2018' te wijzigen in '2019' in Word.

Hadden hem toen na de bekerfinale met ajax met flinke winst moeten verkopen

26 juni 2017 om 10:52

Denk dat die nu meer waard is na de confederation cup hoor

26 juni 2017 om 12:13

Heeft nu nog een contract voor een jaar. Hij is misschien meer waard maar gaat minder opbrengen dan vlak na de bekerwinst.

Verlengen natuurlijk, voor beide partijen de beste optie.
Voor Thomas omdat hij zich nog kan ontwikkelen in Zwolle (constanter worden, belangrijker worden met doelpunten en assists -- zie opstelling) en voor PEC omdat hij deze zomer niet veel opbrengt met een 1-jarig contractje en zijn matige spel van het afgelopen seizoen.

Boer
Van Polen
Sandler
Marcellis
Koppers
Namli
Bakker
Israelsson
Thomas
Parzyszek
Mokhtar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren